Dnes nad ránom keď som sa bavil tým JaWovym modpackom sa mi stala zaujímavá vec. Začalo mi to padať na plochu. Fo3 mi sice semtam zamrzol, alebo pomalsie načítal savy ( hlavne tie kde ide pipboyácke rádio ). Tiež niekedy trucoval keď som alt-tabol na plochu a chcel ísť nazad.
To čo však robil dnes už bol extrém. Najprv mi to furt padalo po vyhratej bitke s raidermi. Skúsil som starší save. Všetko sa zdalo v pohode až kým som nechcel prejsť do inej lokácie. Jediný normálny save, čo fungoval bol asi 5h starý a tak som rozmýšlal, čím to môže byť. Či sa dačo zmenilo, ale tam ma napadol len ten mod s motorkou, ktorý mi zahlásil, že mám najazdených 100 míl a môžem si ísť po nový paintjob.
No aby som to nezdržoval, prišiel som na to, že mi tie poslendné savy padajú keď sa hra chce uložiť ( alebo ju chcem ukladať ja ). Pozrel som na net a našiel som jedno divné riešenie. Ak by mal dakto podobný problém, vyskúšajte ho. Akokolvek srandovne to znie, mne to pomohlo. Možno to tu už je, tak v takom prípade sorry. Nechcel som kôli tomu prechádzať 20 strán
Citace:
Okay, having had this issue of saving corruption several times and nearly freaking out each time, I hadn't found any solution yet. While prowling through old posts here, I finally found a breakthrough posted by a poster named Waxfruit.
It's completely stupid, and bizarre that it works, but it has restored every file that had save corruption for me. All my old files from months back I gave up on, my more recent characters that also bugged out. So I'm begging everyone else, help get this stickied some other PC users with the same problem know what to do.
The cure: blow yourself up. I know, I know, sounds insane. But do it. Turn off all auto-saving if you need to, so you can reach your Fat-Man or whatever you want, but go blow yourself to pieces. Upon reloading your last file, it'll undo whatever causes the save corruption.
Special thanks to Waxfruit from figuring this out originally, you're my personal hero.
Pôvod:
http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=918428&topic=48807630