Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 3:14 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 5:59 am 
Vemeno
Vemeno

Tak tak, ke svojí neutuchající radosti musím konstatovat, že to jede!!!

Předmět příspěvku: Problémy se hrou
PříspěvekNapsal: ned úno 21, 2010 9:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím. Ačkoli jsem řešení hledání svého problému hledal mezi častými dotazy i v tématu "padání hry", nenašel jsem ho... Po nějaké době jsem si nainstaloval Fallout 3 a hrál jsem ho asi týden.... Nainstaloval jsem několik základních modiku( pokračování hry po dovršení linie, více možnosti při opravování věci atd ... Nainstaloval jsem patche 1.4 UK a 1.7 UK a DLC Broken steel, The Pitt a OA... Náhle po týdnu hraní bez problému , (žádný pád, žádné sekání ) v lokaci Vaultu 106 při pokusu o uložení hry mi hra spadla... Po znovu načtení se to opakovalo... Hra spadne i při pokusu o rychlé cestování... Problém přetrvává i po reinstalaci hry se stejnými softwarovými komponenty a starými savy, které jsem si uložil. Napadá někoho z vás, co se s tou hrou sakra stalo?... Po týdnu bez problemu se to takhle posere.... Děkuji za rady a nápady

Předmět příspěvku: Re: Problémy se hrou
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 12:08 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Za 1, na co tam máš mód na pokračování hry po skončení MQ když hraješ i Broken Stell?
Za 2, Nahrej si předchozí save, tak o hodinu dřív. Jediny co mi pomáhalo.

Předmět příspěvku: Po patchi nejde nacist save
PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 3:25 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj,nainstaloval jsem patch 1.6 UK a hra sama najela ale nesel dat ani load ani continue...mate nekdo nejakou radu
Dik moc

Předmět příspěvku: Re: Po patchi nejde nacist save
PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 3:34 pm 
Hrášková příšera

CrashPveride, přestaň tu zakládat témata jak na běžícím pásu. Tvůj dotaz k BrokenSteel jsem přesunula do tématu o BrokenSteel. Tenhle tvůj dotaz by zas měl jít do tématu "Padání hry - komunita si radí mezi sebou", který jsi si bezpochyby nejdřív pročetl, že?

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 3:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

No jenže číst si a hledat zabírá moc času...a navíc první věta v kategorii padání hry je "doufám že máte všichni originálku" a tam sjem skončil.Tak jsem jen myslel,že když tady napíšu někdo hned poradí. ::help

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 4:10 pm 
Hrášková příšera

CrashOveride píše:
No jenže číst si a hledat zabírá moc času...a navíc první věta v kategorii padání hry je "doufám že máte všichni originálku" a tam sjem skončil.Tak jsem jen myslel,že když tady napíšu někdo hned poradí. ::help
Tak zkus napsat něco víc, víc informací.

Lenost je tvůj problém, když ti tvůj problém ani nestojí za to, aby sis projel pár stránek tématu, tak proč by měl komukoli jinému stát za to, aby se jím zabýval? Koho asi tak baví odpovídat stále dokola na furt ty samé otázky? ::roll Takže si přečti pár stránek tohohle topiku a pak sem nahoď všechny další potřebné informace, aby se mohli případní zájemci o pomoc od něčeho odpíchnout.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 5:10 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Sice nevim proc je to tema zarazene do padani hry,kdyz mi vubec hra nepada.
A fakt je tezke odpovedet na otazku proc po nainstalovani patche 1.7 UK nejdou nahrat stare savy?

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 5:25 pm 
Hrášková příšera

CrashOveride píše:
Ahoj,nainstaloval jsem patch 1.6 UK a hra sama najela ale nesel dat ani load ani continue...mate nekdo nejakou radu
Dik moc

CrashOveride píše:
A fakt je tezke odpovedet na otazku proc po nainstalovani patche 1.7 UK nejdou nahrat stare savy?

Tak jaký máš problém? Nejdou ti nahrát staré savy nebo nemůžeš hrát vůbec? Napiš tu naprosto jasně a jednoznačně, co máš za problém. My u tvého compu nesedíme a nečumíme ti přes rameno, tak buď tak laskav a popiš nám svůj problém..

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 10:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

CrashOveride píše:
Dik moc

Ted nevím, s kama jsi tu verzi 1.6 nabral, ale je tu dávno 1.7...

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 2:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

můj problém jsem popsal jasne a zretelne...nainstaloval jsem patch 1.6 abych mohl zahrat datadisky,hra najela ale neslo kliknout na load ani continue(nacist nebo pokracovat pro nechapave neanglictinare)...proste jsem nemohl nacist sve ulozene pozice.

takže díky za rady...jo vlastne zadne rady jsem se nedockal,tak diky za nic...problem byl vyresen diky me chytrosti...diky bohu za fora :D

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 3:38 pm 
Kapčo brodice kat. B

CrashOveride píše:
můj problém jsem popsal jasne a zretelne...nainstaloval jsem patch 1.6 abych mohl zahrat datadisky,hra najela ale neslo kliknout na load ani continue(nacist nebo pokracovat pro nechapave neanglictinare)...proste jsem nemohl nacist sve ulozene pozice.

takže díky za rady...jo vlastne zadne rady jsem se nedockal,tak diky za nic...problem byl vyresen diky me chytrosti...diky bohu za fora :D

hlavně že ses pochválil. ::ano nikde jsi nepsal, že nejsou nabidky neaktivní. taky mohly být nečitelné save soubory, třeba. to, že neumíš napsat, jaký máš problém je tvá potíž, ne naše.

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 5:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

CrashOveride píše:

A číst umíš, říkám...? Obrázek Kdes přišel k patchi 1.6? A jestli vůbec, tak ti hra rozhodně nerozjede Mothership Zetu ::knez

PříspěvekNapsal: stř bře 17, 2010 3:31 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Dnes nad ránom keď som sa bavil tým JaWovym modpackom sa mi stala zaujímavá vec. Začalo mi to padať na plochu. Fo3 mi sice semtam zamrzol, alebo pomalsie načítal savy ( hlavne tie kde ide pipboyácke rádio ). Tiež niekedy trucoval keď som alt-tabol na plochu a chcel ísť nazad.
To čo však robil dnes už bol extrém. Najprv mi to furt padalo po vyhratej bitke s raidermi. Skúsil som starší save. Všetko sa zdalo v pohode až kým som nechcel prejsť do inej lokácie. Jediný normálny save, čo fungoval bol asi 5h starý a tak som rozmýšlal, čím to môže byť. Či sa dačo zmenilo, ale tam ma napadol len ten mod s motorkou, ktorý mi zahlásil, že mám najazdených 100 míl a môžem si ísť po nový paintjob.

No aby som to nezdržoval, prišiel som na to, že mi tie poslendné savy padajú keď sa hra chce uložiť ( alebo ju chcem ukladať ja ). Pozrel som na net a našiel som jedno divné riešenie. Ak by mal dakto podobný problém, vyskúšajte ho. Akokolvek srandovne to znie, mne to pomohlo. Možno to tu už je, tak v takom prípade sorry. Nechcel som kôli tomu prechádzať 20 strán :wink:

Citace:
Okay, having had this issue of saving corruption several times and nearly freaking out each time, I hadn't found any solution yet. While prowling through old posts here, I finally found a breakthrough posted by a poster named Waxfruit.

It's completely stupid, and bizarre that it works, but it has restored every file that had save corruption for me. All my old files from months back I gave up on, my more recent characters that also bugged out. So I'm begging everyone else, help get this stickied some other PC users with the same problem know what to do.

The cure: blow yourself up. I know, I know, sounds insane. But do it. Turn off all auto-saving if you need to, so you can reach your Fat-Man or whatever you want, but go blow yourself to pieces. Upon reloading your last file, it'll undo whatever causes the save corruption.

Special thanks to Waxfruit from figuring this out originally, you're my personal hero.

Pôvod: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=918428&topic=48807630

PříspěvekNapsal: úte kvě 18, 2010 6:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím všechny.
Tak jsem si teď nainstaloval f3 stáhnuty z warez (FALLOUT 3 CZ + Patch 1.4.0.6).
Nainstaloval jsem to, hodil crack a spustil. Zapnu hru spustím new game a při úvodu, jak se narodím hra zamrzne...(pokaždé v jindy).

Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2.27GHz 6,7 5,6
Paměť (RAM) 4,00 GB 5,9
Grafika ATI Mobility Radeon HD 5165 6,7
Windows 7 home premium.

Zkoušel jsem vypnout AA a různě snížit nároky, ale nepomohlo.
Stáhnul jsem ještě K-Lite (ale nevím kde tam vypnout to video na f3 nebo co to tu radíte) :-D

předem díky

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  Další