Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 1:25 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 3:02 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

mam kratky dotaz: chcel by som mat vsetky holopasky a zaznami z hry ale neviem ako ich zohnat, nie je na to nejaky prikaz ako na nejakeho npc ze pride ku mne? Nechce sa mi vsetky zbierat a som celkom zvedavy, elbo vela sa z toho dozviem a je to zaujimave :) vopred dakujem

PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 3:11 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toki píše:
mam kratky dotaz: chcel by som mat vsetky holopasky a zaznami z hry ale neviem ako ich zohnat, nie je na to nejaky prikaz ako na nejakeho npc ze pride ku mne? Nechce sa mi vsetky zbierat a som celkom zvedavy, elbo vela sa z toho dozviem a je to zaujimave :) vopred dakujem

As you wish, commander.

PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 4:40 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toki píše:

Krátký dotaz ? :-) těch holopásek jen v Základní hře je 119, to se naklikáš.
Jestli je to správné rozhodnutí, nechám na Tobě, já osobně bych v nejhorším otevřel tuhle stránku:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_holodisks
rozklikl první řádky "Name", přečetl kde je a snažil bych se pásku sehnat legálně. Jestli seš jiného názoru, tady máš návod:
Za hry zmáčkni konzolu [ ; ] , pokud se dole na monitoru neobjeví kurzor pro zápis, klikej na TABULATOR tak dlouho, až tam bude.
Zapiš: player.additem XXXXXXXX 1 Za ty XXX... dej číslo: "Base ID" pásky, kterou potřebuješ - to zjistíš v tabulce toho odkazu nahoře. Poslední číslo (za mezerou) je "1" a to je počet, kolik jich chceš získat. Pokud by to byla položka s možností poškození (třeba zbraň), tak po té "jedničce" příjde ještě další mezera a číslo: 100, to znamená na 100% opravena.
Enter
Holodisk (nebo jakákoliv jiná položka) se Ti objeví v Tvém osobním inventáři.
------
Čísla "Base ID" holopásek (ale i ostatních položek) v DLCéčkách zazačínají na "xx" (př.: xx00b56d), u každého to dvojčíslo dosazené za "xx" bude jiné.
a) je nutné vědět, z kterého DLC holopáska, nebo jiná položka, kterou chceš nelegálně získat pochází.
b) otevřít: Fallout Mod Manager
c) zapamatovat si číslo ve sloupci: "Mod Index" u souboru DLCéčka s příponou: *.esm , v kterém ta položka je.
d) zjištěné číslo zapsat do konzole na první dvě místa. Je to v hexadecimálu, teoreticky to mohou být i písmena.
------
Pokud se Ti nechce instalovat FMM a postupovat podle minulého odstavce, můžeš zvolit metodu "Pokus / omyl".
Za ty "xx" postupně dosazuj: 01 ... 02 ... 03 ... až 06. Nepoužíváš-li nějaký modd, zkoušet další čísla nemá cenu, víc DLCéček neni. Když se netrefíš, konzole to oznámí, když ano - položka se objeví v inventáři.
------
Další a rychlejší možnost "jen číst".
Otevřeš soubor: "czech.esp" v Editoru G.E.C.K., dáš seřadit podle druhu, najdeš holopásky a po rozkliknutí si obsahy v češtině přečteš.

Naposledy upravil Tomek dne pát úno 05, 2010 3:22 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 9:04 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

wau, dakujem pekne za navod !!!

PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2010 7:20 am 
Vemeno
Vemeno

zase sem neco nasel:D

http://www.facebook.com/video/video.php ... 882&ref=nf

dalsi datadisk nebo co? ja anglicky umim akorat jes a nejes takze vim kulovy:D

PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2010 8:52 am 
Hrášková příšera

Sidonius píše:

A číst, číst umíš? Topik Fallout New Vegas na zdejším foru. Linkování z facebooku je pořádná pitomost, něco jako linkovat z lide.cz, spolužáci.cz nebo jaké weby to ještě můžeš znát - když si tam najdeš video, tak si ho najdi rovnou na youtube a linkuj přímo z youtube, díky.

PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 9:21 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Chtel jsem zkusit zbran Firelance, jejiz kod by mel byt 000C80BA.
Ale kdyz jsem dal do konzole
Kód:
player.additem 000C80BA 1

tak me to napsalo chyba scriptu.

Mam cz verzi hry 1.7. Bez módů. Nevite v cem je chyba?
Diky

PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 11:53 am 
Ozářený
Ozářený

zkus ty pismenka v kodu napsat s vypnutym caps lockem

PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 12:22 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

ReisRyos píše:
Chtel jsem zkusit zbran Firelance, jejiz kod by mel byt 000C80BA.
Ale kdyz jsem dal do konzole
Kód:
player.additem 000C80BA 1

tak me to napsalo chyba scriptu.

Mam cz verzi hry 1.7. Bez módů. Nevite v cem je chyba?
Diky

Seš tu novej, no, ale kdyby sis přečetl jen příspěvek o kousek vejš, byla by Ti chyba jasná, takže ještě jednou:
Zápis musí vypadat takhle:
player.additem 000C80BA 1 100
Za číslem "ID" následuje mezera, číslo "1" to znamená, kolik jich chceš získat, následuje mezera a číslo "100" a to je číslo kvality zbraně, tedy na 100% opravena.
Prostě položky, které mají možnost poškození mají o číslo víc. Na velikosti písmen nezáleží.

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 1:12 pm 
Vemeno
Vemeno

viky píše:
Sidonius píše:

A číst, číst umíš? Topik Fallout New Vegas na zdejším foru. Linkování z facebooku je pořádná pitomost, něco jako linkovat z lide.cz, spolužáci.cz nebo jaké weby to ještě můžeš znát - když si tam najdeš video, tak si ho najdi rovnou na youtube a linkuj přímo z youtube, díky.

diky... btw mej se mnou trpelivost prosim:) sem uz starsi clovek...

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 4:48 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

zdravím omlouvám se pokud to tu někde je ale opravdu jsem to nenašel (asi jsem úplný lempl ale ... ::oops ), po jaké době se věci v lokacích obovují a co se konkrétně obnovuje (např věci na policích, v bednách, NPC ...) zkoušel jsem to ale ať sem se tam vrátil kolikrát jsem chtěl a po jakékoli době všude se furt válely mrtvoly (obraný o všechno ::lol ) a věci v bednách a na policích jsem předtím taky sebral a nikde nic (byl to ten obchod co je kousek od Megatuny jsou tam nájezdníci), dík za odpověď

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 6:52 pm 
Kapčo brodice kat. B

ten reset Pustiny je jednou za 5 herních dní, myslím

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:04 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Peterak píše:
zdravím omlouvám se pokud to tu někde je ale opravdu jsem to nenašel (asi jsem úplný lempl ale ... ::oops ), po jaké době se věci v lokacích obovují a co se konkrétně obnovuje (např věci na policích, v bednách, NPC ...) zkoušel jsem to ale ať sem se tam vrátil kolikrát jsem chtěl a po jakékoli době všude se furt válely mrtvoly (obraný o všechno ::lol ) a věci v bednách a na policích jsem předtím taky sebral a nikde nic (byl to ten obchod co je kousek od Megatuny jsou tam nájezdníci), dík za odpověď

Nevysvětluješ si to špatně ? Obnova věcí v již jednou vybraných bednách, skříních, lékárničkách a.p. prostě neni. Hra má několik periodicky se opakujících NPC, nejčastěji to je 73 hracích hodin strávených mimo danou lokaci, po týhle době se tam objeví další. Jestli tím obchodem myslíš Super-Duper Market, tak ten jednou vystřílíš, vybereš a šmitec, do konce hry už bude pustej a vybílenej.
Hra po Tobě ale i "uklízí" :-) když někde pohneš třeba bedýnkou za XX hodin jí hra sama vrátí na původní místo. Pokud ale v ní byl nějaký materiál, který si vybral, tak nový se tam už neobjeví. Tímhle celkem hezky vyřešili neúměrné zvětšování save, hra si nemusí trvale pamatovat pozici každý piksly o kterou si kde zakopnul. Proč se ale některý nedůležitý NPC časem nevypaří a jejich mrtvoly zůstávaji ležet po celou hru (třeba před Rivet City), to netušim.

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:19 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

OK tak sem to špatně pochopil :-D

PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 2:33 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

cau můžu se zeptat
SuperMutanti ve hře o tom furt neco melou a tady na forum sem jednou nekde našel neco že tam je SuperMutantí král ale už to za boha nemůžu najít

Jdou teda nejak vybít celý DC sem prošel a možná mi neco uniklo nemají nekde základnu ?
a jeste v Capitolu jsou zančený dveře a mužou se otevřít jenom klíčem je za nima neco zajmavýho ?
pokud to tu bylo tak odkaz prosím nenašel sem ti tu a hledal sem i na wikipedii

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 73  Další