Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 3:45 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 8:32 pm 
Vemeno
Vemeno

dají se u nějakého překupníka nakupovat šperháky? ( vlásenka ) nebo je nějaký obchodník který jich má víc ( třeba 15 )

( třeba jako sou v oblivionu překupníci z cechu zlodějů tak zdali tady neni něco podobného [nemyslím cech ale překupníky] )

mám jich totiž jen 9 a opravdu se tady nenacházjí tolik jako v oblivionu
thx

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 9:19 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Andy píše:
...Stačí nějak vydolovat variable a můžu si jich nastavit kolik chci ne?

Jistě, že to jde, akorát je to u vrácení Perku z módu trochu složitější, jak u Perku Základní hry (ZH). Je potřeba jak G.E.C.K., tak FoMM. Základ si už našel, teď jen zjistit to <variable>.
Nejlepší bude příklad z praxe na dvou screenech.

Obrázek. . .Obrázek

Kdybych si nějak odstranil z módu: "Sanctuary WIP" perk: "Strip Robot", otevřu jeho soubor: "SanctuaryCM.esp" v GECKu, zjistím číslo ve sloupci: "Form ID" pro daný perk (010015a3) a mám základ budoucího <variable>, nesouhlasí ale první dvě číslice. Ty se zjistí ve FoMM ve sloupci: "Mod index" u danýho: "SanctuaryCM.esp" (48), u každého playera budou jiné, u perku ZH je vždy: 00. Výsledné <variable> je tedy: 480015a3.
Teď už jen spustím hru a zápis pro konzolu bude:

[ ; ]
player.addperk 480015a3
Enter
[ ; ]

A Perkr je zase na svém místě.

PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 12:15 am 
Vemeno
Vemeno

prosim jak je příkaz nebo něco na přivolání tý Senory ( myslim že se tak jmenuje ) jak vykupuje ty prsty ( perk ). mám jich 30 a chtěl jsem je prodat ale když jsem přišel do toho jejich domu tak sem šel kní a když jsem dal promluvit tak se napsalo že Senora prchá. všichni začli utíkat ( běhali po domu ) ale jenom ta senora šla pryč z domu. pak se to vevnitř ustálilo ale ona nikde tak du ven a ona se tam motá mezi 2 obrovskejma škorpionama ( neútočí na ně ) a když jsem na ně začal útočit tak začla zdrhat někam do pustiny a než jsem dobojoval tak sem jí už neviděl

dík

PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 8:32 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

epsn1337 píše:
prosim jak je příkaz nebo něco na přivolání tý Senory ( myslim že se tak jmenuje ) jak vykupuje ty prsty ( perk ). mám jich 30 a chtěl jsem je prodat ale když jsem přišel do toho jejich domu tak sem šel kní a když jsem dal promluvit tak se napsalo že Senora prchá. všichni začli utíkat ( běhali po domu ) ale jenom ta senora šla pryč z domu. pak se to vevnitř ustálilo ale ona nikde tak du ven a ona se tam motá mezi 2 obrovskejma škorpionama ( neútočí na ně ) a když jsem na ně začal útočit tak začla zdrhat někam do pustiny a než jsem dobojoval tak sem jí už neviděl
dík

To, že se Sonora (né Senora) ráda prochází Pustinou je Bug. Běžně by mělo stačit pár dní počkat, zajít přímo do baráku Regulátorů a konzolí jí přivolat k sobě:

[ ; ]
PRID 0006F212
Enter
moveto player
Enter
[ ; ]

A Sonora by se měla objevit vedle Tebe.

Nevim, jestli má nastavenou nesmrtelnost, pokud někde exla, tak se tímhle příkazem neobjeví, takže bys jí musel oživit:
[ ; ]
PRID 0006F212 / kill / resurrect / moveto player / [ ; ]
(každé lomítko je Enter).
---------------------------------------------------

Edit: někdy příkaz, co sem nahoře zadal nefunguje, tak je třeba použít jinou kombinaci:
[ ; ]
prid 0006F212 / resurrect / enable / moveto player / [ ; ]
(každé lomítko je Enter).
V tomto případě je podmínka stát na místě, kde je herní stanoviště dotyčného NPC.
---------------------------------------------------
Ještě si se ptal na ty Vlásenky. Daji se koupit u kde koho, ale né pokaždé, prostě hra je jednou obchodníkovi vygeneruje, jindy né, ale 15 kusů najednou, to myslim nikdo nemá, maximálně 2 až 3. Další se najdou v bednách, schránkách na nářadí atd.. to ale víš.
A na co je vlastně potřebuješ? U zámku stačí 2 pokusy, když se neotevře, vyskočit a zkusit to znova, za celou hru tak zlomíš maximálně 5 kousků, máš jich 9, takže ještě 4 můžeš prodat :-).

Naposledy upravil Tomek dne pát črc 30, 2010 10:49 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 9:50 pm 
Vemeno
Vemeno

díku dík
( k těm vlásenkám. já sem takovej antitalent na to odemykání tady :) i když je to primitivní tak se mi povede jich pár zničit :-D ale třeba v oblivionu nezlomim skoro žádnej a tady kde to je primitivní jo, to je jedno ale díky :) )

PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 10:43 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

epsn1337 píše:
díku dík
( k těm vlásenkám. já sem takovej antitalent na to odemykání tady :) i když je to primitivní tak se mi povede jich pár zničit :-D ale třeba v oblivionu nezlomim skoro žádnej a tady kde to je primitivní jo, to je jedno ale díky :) )

Stydím se.... já sem z Oblivionu odehrál asi 4 minuty... měl sem to anglicky, po startu hry sem se dostal do třetí? místnosti, byly tam dveře, nepodařilo se je nijak otevřít... s Oblivionem sem sekl :-(
Ale sme ve Falloutu, co Sonora ? už poslouchá ? Abych to odzkoušel, testoval sem to na Willym u Tenpenny věže a vylezl z toho ten "Edit".

PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 12:14 am 
Vemeno
Vemeno

sonora poslouchala po těch prvních příkazech ( to co jsi napsal před editem ) :)
dík

PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 11:10 am 
Stalker
Stalker

BlackViper píše:
deblos píše:
BlackViper píše:
Mám problém, v rámci BS se po mne nepovinně chce, abych otestoval kódový vysílač Enklávy na Páračích. Jsem na cílové destinaci, stojím před Páračem, který má sluchátka nebo whatever a absolutně netuším, co udělat.

Tak vtedy to funguje ked párač roztrhá enklávákov a teba nechá na pokoji,čiže viacmenej netreba robiť nič :P

Sakra, Enklaváky jsem zabil já Gaussem zdálky :( Není jiná možnost?

Nikdo neporadí? Možná přidání enklaváka přes konzoli by Párače aktivovalo, ale nevím jak ::scratch
Tomek píše:
epsn1337 píše:
díku dík

Stydím se.... já sem z Oblivionu odehrál asi 4 minuty... měl sem to anglicky, po startu hry sem se dostal do třetí? místnosti, byly tam dveře, nepodařilo se je nijak otevřít... s Oblivionem sem sekl :-(
Ale sme ve Falloutu, co Sonora ? už poslouchá ? Abych to odzkoušel, testoval sem to na Willym u Tenpenny věže a vylezl z toho ten "Edit".

A to se fakt styď, myslím, že jsi je měl otevřít nějakou pákou nebo najít jiné :-)

PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 4:52 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Vlásenek je všude plno, stačí mít otevřené oči.

Jinak já otvíral vždy tak, že sem si to uložil a zkusil vylomit, když to nešlo tak load a tak dlouho jsem postup opakoval až se to povedlo. Totéž s heslama v terminálech. ::lol ::rofl

Díky za ty perky, ale vyřešil jsem to snížením levelu a pak opětovným postupem na vyšší level.

Škoda, že hra začala být velmi stereotypní a pro PL s Pittem jsem již neměl chuť. Ale pochybuji, že by tam bylo něco co by člověka udrželo aby hrál dál jako je tomu u DA:O či ME (1).

Vkládám velké naděje do NV.

PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 4:31 pm 
Vemeno
Vemeno

prosim vás nedá se nějak zastavit to jak mě po příchodu do megatuny obyvatelé zásobují jídlem a podobnými blbostmi? ( řešení typu-tak je zabij. NEBERU :D )

PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 11:09 pm 
Ozářený
Ozářený

epsn1337 píše:
prosim vás nedá se nějak zastavit to jak mě po příchodu do megatuny obyvatelé zásobují jídlem a podobnými blbostmi? ( řešení typu-tak je zabij. NEBERU :D )

Cožeto? ::shock Ty chceš, aby tě jen tak sami od sebe zásobovali?
Nemyslíš náhodou to, že když máš moc pozitivní karmu, tak ti tam občas jeden obyvatel něco donese? ::scratch

PříspěvekNapsal: stř srp 18, 2010 12:38 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

sangwiny píše:
epsn1337 píše:

Cožeto? ::shock Ty chceš, aby tě jen tak sami od sebe zásobovali?
Nemyslíš náhodou to, že když máš moc pozitivní karmu, tak ti tam občas jeden obyvatel něco donese? ::scratch

No já ten jeho dotaz pochopil tak, že od nich zásoby nechce, aby se na ty milodary "Křupavejch lupínků" a.p. vyprdly. V GECKu jich je 10, ale zásoby dávaji jen dvě baby, hledal sem v něm, jak jim v tom zabránit, ale na to sem slabej :-( Odpověď, kterou asi Epsn nechce slyšet, stejně jako je zabít je: staň se zlounem (Bad Karma).

PříspěvekNapsal: stř srp 18, 2010 11:19 am 
Vemeno
Vemeno

jo to je karmou? já myslel že to je tim že jsem dokončil MQ v ZH
ok to vyřešim perkem =)
thx

PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2010 11:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravim ja tak trosku prihoretu otazku ci existuje daky NOCD na GOTY ale z ceskou lokalizaciou bo fakt sa mi nece tahat vsade DVD. Je mi jasne ze teraz to tu bude plne mudrlantov ze je to proti pravidlam a ze som si to dade stiahol z netu ... takze pre ujasnenie len sa pytam ci to vobec mam hladat bo 8GB image sa mi na disku nece mat a tahat vsade medium v booku ako som to robil pri GTA SA sa mi nechce bo to medium je nepouzitelne uz :-/
(BTW vlastnim oreginal GOTY cz a taktiez zberatelsky kufrik akurat ze z nemeckou verziou :-/ )

PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2010 11:27 pm 
Kapčo brodice kat. B

upřímně - google it

jinak... nelze udělal mini-image?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 73  Další