epsn1337 píše:
prosim jak je příkaz nebo něco na přivolání tý Senory ( myslim že se tak jmenuje ) jak vykupuje ty prsty ( perk ). mám jich 30 a chtěl jsem je prodat ale když jsem přišel do toho jejich domu tak sem šel kní a když jsem dal promluvit tak se napsalo že Senora prchá. všichni začli utíkat ( běhali po domu ) ale jenom ta senora šla pryč z domu. pak se to vevnitř ustálilo ale ona nikde tak du ven a ona se tam motá mezi 2 obrovskejma škorpionama ( neútočí na ně ) a když jsem na ně začal útočit tak začla zdrhat někam do pustiny a než jsem dobojoval tak sem jí už neviděl
dík
To, že se Sonora (né Senora) ráda prochází Pustinou je Bug. Běžně by mělo stačit pár dní počkat, zajít přímo do baráku Regulátorů a konzolí jí přivolat k sobě:
[ ; ]
PRID 0006F212
Enter
moveto player
Enter
[ ; ]A Sonora by se měla objevit vedle Tebe.
Nevim, jestli má nastavenou nesmrtelnost, pokud někde exla, tak se tímhle příkazem neobjeví, takže bys jí musel oživit:
[ ; ]
PRID 0006F212 / kill / resurrect / moveto player / [ ; ] (každé lomítko je Enter).
---------------------------------------------------
Edit: někdy příkaz, co sem nahoře zadal nefunguje, tak je třeba použít jinou kombinaci:
[ ; ]
prid 0006F212 / resurrect / enable / moveto player / [ ; ] (každé lomítko je Enter).
V tomto případě je podmínka stát na místě, kde je herní stanoviště dotyčného NPC.
---------------------------------------------------
Ještě si se ptal na ty Vlásenky. Daji se koupit u kde koho, ale né pokaždé, prostě hra je jednou obchodníkovi vygeneruje, jindy né, ale 15 kusů najednou, to myslim nikdo nemá, maximálně 2 až 3. Další se najdou v bednách, schránkách na nářadí atd.. to ale víš.
A na co je vlastně potřebuješ? U zámku stačí 2 pokusy, když se neotevře, vyskočit a zkusit to znova, za celou hru tak zlomíš maximálně 5 kousků, máš jich 9, takže ještě 4 můžeš prodat

.