Equilibrium píše:
Hele jen mě tak dneska napadla myšlenka... ve hře máte možnost "podívat" se do odpadkového koše... Ze začátku jsem tam furt koukal protože "co kdyby" tam bylo "něco" co by se mohlo "hodit"... bohužel krom pár nulových věcí v těch koších nikdy nic zajímavého nebylo tak jsem je přestal prohlížet.
- | SPOILER
- teda jen ty koše u kterých nesvítí "prázdné". pozn.red.pro.debily.
A teď hlavní otázka: "Nebere hra že jsem třeba bufeťák a nedostávám za to nějaké třeba mínus štěstí apod?"
Vím zdá se vám toasi jako cypovina ale hra odráží náš svět, tudíž
vy taky nechodíte po nádraží a neprohledáváte koše jestli tam něco není. 
Co vy na to pane Kraus?

Já to dělám. Za nalezené peníze pak cestuji po republice a obdivuji krásy vlasti. Takže spíš jde o to, jaké máš štěstí a mohli bychom hovořit o tom, že toto ovlivňuje skill Zálesák - čím více jsi zálesák, tím větší šance, že v odpaďáku najdeš něco zajímavého. Mimochodem, při prohlížení odpaďáků v F3 v metru můžeš najít lístek, a když pak uvolníš strážního robota, ten tě požádá o lístek a když mu ho dáš, tak přestane být nepřátelský a pokračuje dál.
Krysy, lurkové a nájedzníci přirozeně lístek nemají, takže... taky dobrá možnost jak vyčistit podzemí.

Krom toho jsou popelnice plné nuka coly, peněz, nábojů, kartonů cigaret, talířů a podobně, přesně jako v reálném světě.
[/sarkasmus]