Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 6:35 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Znovuoběvování osob
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2011 8:42 pm 
Vemeno
Vemeno

Nechci otravovat ale chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak jde udělat aby mi tam po tom mostě u Fort Independence furt nechodily ty hlídky psanců? potažmo nějaký konzolový příkaz obych s nima měl neutrální vztah nebo tak něco..
Děkuju.

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 1:45 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Hermann píše:
Nechci otravovat ale chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak jde udělat aby mi tam po tom mostě u Fort Independence furt nechodily ty hlídky psanců? potažmo nějaký konzolový příkaz obych s nima měl neutrální vztah nebo tak něco..
Děkuju.

Z Tebe to leze jak z chlupatý deky :-) . Vyděděnci nejsou jen u Independence, ale i u Constantine a nejmíň 2 tlupy se pohybují napříč Pustinou, všichni maji nastavené "respawn". Pro mě byli dobrým zdrojem materiálu, když je tam nechceš, dá se to dopsat do souboru, co sem minule poslal.... BtW: Fuguje Ti vůbec ta Morganová a Rockfowl?

Předmět příspěvku: aktivační kód
PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 10:10 am 
Vemeno
Vemeno

Koupil jsem si originálku F3 goty v češtině, někde na fóru jsem vyčetl, že u toho byl papírek s aktivačním kódem. Teď měl DVD pujčené syn (bydlí jinde) a žádný kód v něm není. Já si ale nepamatuju jestli u toho byl, ví to někdo? Mám ho hledat nebo tam není?

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 2:32 pm 
Vemeno
Vemeno

Ano, funguje.. Děkuji... Já peníze nepotřebuju a energo-zbroje nepoužívám tak mě akorát otravují (lépe řečeno mé společníky kteří jsou rozestavěni u různých barikád /totiž když na chlápka s bojovou zbrojí a Čínskou útočnou puškou jdou jeden robot a dvě lidské plechovky střílící lasery a rakety tak než tam stihnu doběhnout tak už je po něm/). Jestli je to možné to tam hodit tak by mi to pomohlo.

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 4:59 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Hermann píše:
Ano, funguje.. Děkuji... Já peníze nepotřebuju a energo-zbroje nepoužívám tak mě akorát otravují (lépe řečeno mé společníky kteří jsou rozestavěni u různých barikád /totiž když na chlápka s bojovou zbrojí a Čínskou útočnou puškou jdou jeden robot a dvě lidské plechovky střílící lasery a rakety tak než tam stihnu doběhnout tak už je po něm/). Jestli je to možné to tam hodit tak by mi to pomohlo.

Všem Brotherhood Outcast sem zrušil respawn, takže je potkáš maximálně jednou, pic a šmitec, víc se nenarodí.
Dotaz - máš již odehrané DLC Operaci Anchorage? Tam svojí určitou úlohu hrají, netuším, jak se to bude chovat.
Pro jistotu si původní soubor někam schovej a nahraď ho v Data tímto novým:
http://www.edisk.cz/stahni/11432/Killin ... .79KB.html

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 8:44 pm 
Vemeno
Vemeno

Děkuji.... Ne, zatím nemám ale na Fallout wiki jsem četl že pokud má hráč nepřátelský vztah k psancům tak to neovlivní jeho vztah s těma okolo OA takže by to nejspíš nemělo zasahovat..

PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 9:50 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Hermann píše:
Děkuji.... Ne, zatím nemám ale na Fallout wiki jsem četl že pokud má hráč nepřátelský vztah k psancům tak to neovlivní jeho vztah s těma okolo OA takže by to nejspíš nemělo zasahovat..

To mohu potvrdit, měl sem všechny Vyděděnce v Pustině nepřátelské, ale ti v a před bunkrem byli přátelští.
Otevřením v GECKu OA a ZH se nějak ty NPC prolínají (někteří jsou v obou), na druhé straně budou mít asi jiná ID,
takže moje obava je asi fakt lichá. Je to ale Fallout 3 a tam je možné i nemožné :-)

Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pát led 21, 2011 8:42 am 
Vemeno
Vemeno

Hele jen mě tak dneska napadla myšlenka... ve hře máte možnost "podívat" se do odpadkového koše... Ze začátku jsem tam furt koukal protože "co kdyby" tam bylo "něco" co by se mohlo "hodit"... bohužel krom pár nulových věcí v těch koších nikdy nic zajímavého nebylo tak jsem je přestal prohlížet.
| SPOILER
teda jen ty koše u kterých nesvítí "prázdné". pozn.red.pro.debily.

A teď hlavní otázka: "Nebere hra že jsem třeba bufeťák a nedostávám za to nějaké třeba mínus štěstí apod?"

Vím zdá se vám toasi jako cypovina ale hra odráží náš svět, tudíž vy taky nechodíte po nádraží a neprohledáváte koše jestli tam něco není. ::rock Co vy na to pane Kraus? ::shock

PříspěvekNapsal: pát led 21, 2011 9:01 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

No hlavně si moc nesedej do Kadibudek co jsou možně po světě.. To potom ztrácíš mnohem víc štěstí a charisma ti jde dolu!!!

PříspěvekNapsal: pát led 21, 2011 9:47 am 
Vemeno
Vemeno

Hm... také bych mohl říci že to je jedna ze zbytečných věcí jako bambulky... ::lol

PříspěvekNapsal: pát led 21, 2011 3:35 pm 
Administrátor
Administrátor

Equilibrium píše:
Hele jen mě tak dneska napadla myšlenka... ve hře máte možnost "podívat" se do odpadkového koše... Ze začátku jsem tam furt koukal protože "co kdyby" tam bylo "něco" co by se mohlo "hodit"... bohužel krom pár nulových věcí v těch koších nikdy nic zajímavého nebylo tak jsem je přestal prohlížet.
| SPOILER
teda jen ty koše u kterých nesvítí "prázdné". pozn.red.pro.debily.

A teď hlavní otázka: "Nebere hra že jsem třeba bufeťák a nedostávám za to nějaké třeba mínus štěstí apod?"

Vím zdá se vám toasi jako cypovina ale hra odráží náš svět, tudíž vy taky nechodíte po nádraží a neprohledáváte koše jestli tam něco není. ::rock Co vy na to pane Kraus? ::shock

Já to dělám. Za nalezené peníze pak cestuji po republice a obdivuji krásy vlasti. Takže spíš jde o to, jaké máš štěstí a mohli bychom hovořit o tom, že toto ovlivňuje skill Zálesák - čím více jsi zálesák, tím větší šance, že v odpaďáku najdeš něco zajímavého. Mimochodem, při prohlížení odpaďáků v F3 v metru můžeš najít lístek, a když pak uvolníš strážního robota, ten tě požádá o lístek a když mu ho dáš, tak přestane být nepřátelský a pokračuje dál.
Krysy, lurkové a nájedzníci přirozeně lístek nemají, takže... taky dobrá možnost jak vyčistit podzemí. :-)
Krom toho jsou popelnice plné nuka coly, peněz, nábojů, kartonů cigaret, talířů a podobně, přesně jako v reálném světě. ::ano

[/sarkasmus]

PříspěvekNapsal: pát led 21, 2011 4:12 pm 
Vemeno
Vemeno

Listek na metro jde najít i ve stole hnedka vedle toho robota... sám jsem čuměl že si ke mě přišel požádál mě o lístek, lístek i vzal a pak šel honit krtky ::rofl

PříspěvekNapsal: pát led 28, 2011 10:59 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Prosím poraďte kde najdu Scrapyard je tam pes(společník ::rock ) řekněte jestly je to nahoře v pravo apod. blízko čeho to je atd. prosím :wink:

PříspěvekNapsal: pát led 28, 2011 11:03 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Fungostain píše:
Prosím poraďte kde najdu Scrapyard je tam pes(společník ::rock ) řekněte jestly je to nahoře v pravo apod. blízko čeho to je atd. prosím :wink:

A nebylo by lepší kouknout na mapu? :
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_map . . . F6

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 6:25 pm 
Vemeno
Vemeno

Dá se někde ve hře najít dům? nebo je tam nějaký dům do ktereheo se daji davat veci? aby mi nezmyzely jako ze by zustaly ve skrinich? a nebo kdyz vec vyhodim proste zustane venku a nezmizi

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  Další