Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:33 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: sob čer 12, 2010 10:48 am 
Stalker
Stalker

A jo Tomku, fungovalo mi to, dík :)

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 5:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Narazil som na pomerne zaujímavý a otravný problém, mám Fallout GOTY CZ a ako obvykle som po spadnutí hru opätovne zapol. AVŠAK mi v hre prestali fungovať klávesy zodpovedné za pohyb (WASD), skúsil som pohybové príkazy priradiť k iným klávesám, no ani tie nepracujú. Pritom mi fungujú všetky iné príkazy, ako skok, pip-boy, použiť, Esc a podobne.

Jediné na čo som prišiel dodatočne by bol fakt, že keď som už nevdel čo robiť a začal som v amoku stláčať všetky možné klávesy a ich kombinácie, tak sa mi zrazu postava rozbehla .. a beží a beží a beží ako Forest Gump. A beží aj napriek tomu, že nie je stlačená žiadna iná klávesa.

Má niekto skúsenosti s takýmto problémom?

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 6:02 pm 
Kapčo brodice kat. B

engine umožňuje zapnou trvalý běh. Myslím, že defaultně je na Q. Toť k trvalému běhu. Víc nevím.

PříspěvekNapsal: úte čer 15, 2010 9:35 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Smejki píše:
engine umožňuje zapnou trvalý běh. Myslím, že defaultně je na Q. Toť k trvalému běhu. Víc nevím.

Bohužiaľ s trvalým behoms a to hrať nedá .. skúšal som to ... tomus a hovorí zúfalstvo, len jedna otázka, ak preinštalujem F3, musím skopírovať všetky uložené savy, alebo stačí len ten posledný? Aby nedošlo k nejakému zádrhu s chybným číselným poradím a podobne.

PříspěvekNapsal: úte čer 15, 2010 9:49 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Netuší někdo, proč
| SPOILER
po zajetí ve Vaultu
(víte kde) se mnou nechce Sabaka komunikovat?
Není to tím, že jsem osvobodil Fawkese?
Celá grupa se mi rozutekla po tomto incidentu a musel jsem je hledat, většina byla na svých místech, ale seržant se kdesi potuloval tak sem se nechal k němu dovést konzolí, pak když jsem věděl kde se pohybuje sem tam šel pěšky.
Měl být u RoboCo, jenže byl úplně jinde. ::scratch

Mimochodem, hraje tu ještě někdo CZ GOTY? Zdá se mi to nebo jsou tam nepřeložené texty? Je sice možné, že to dělá nějaký mod, ale např při nákupu Clover prodejce komunikoval anglicky... :-?

Kurňa, poradí někdo jak hrát datadisky (BS/OA/MZ)? Cosi sem aktivoval zadáním 216 a pak sem byl asi mrtvej, po animačkách jsem se objevil znovu a koukal jsem z boku.
Když jsem poslal aktivovat parťáky nebo tu ženskou tak sem se po animačkách objevil vedle čističky místo kliniky na citadele - což je nutnost pro BS. ::zed
PL a Pitt zhruba vím jak "aktivovat".

Kde všude mohu vzít parťáky (myšleno v kterých datadiscích)?

Díky.

PříspěvekNapsal: stř čer 16, 2010 6:34 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Znáte nějaký funkční glitch na infinite ammo nebo cash? Nechci cheaty. Je rozdíl mezi cheatem a glitchem. :wink:
Hlavně pro parťáky, dám jim gun a tisíce nábojů a oni jsou schopni to vystřílet během menší potyčky s albíny. ::roll
Nebo když jim dám stejný gun jako je jejich oblíbený, ale modifikovaný pomocí WMK tak také chtějí ammo. ::zed

PříspěvekNapsal: stř čer 16, 2010 2:29 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Andy píše:
Znáte nějaký funkční glitch na infinite ammo nebo cash? Nechci cheaty. Je rozdíl mezi cheatem a glitchem. :wink:
Hlavně pro parťáky, dám jim gun a tisíce nábojů a oni jsou schopni to vystřílet během menší potyčky s albíny. ::roll
Nebo když jim dám stejný gun jako je jejich oblíbený, ale modifikovaný pomocí WMK tak také chtějí ammo. ::zed

V hotelu senátor je nahrávka, ktorú zanechal pre Sydney jej otec, ona ti za odmenu, keď jej ho prinesieš, dá svoje SMG ultra 10mm, ale neodstráni ti nahrávku z inventára, takže si od nej môžeš pýtať tie SMG donekonečna a sú pekne drahé ... :)

PříspěvekNapsal: pát čer 18, 2010 8:54 am 
Administrátor
Administrátor

Spolubojovníci mají munici neomezenou.

PříspěvekNapsal: pát čer 18, 2010 9:46 pm 
Ozářený
Ozářený

chekotay píše:

Nemají... Pouze pro svou primární zbraň nebo pro zbraně pro ně zakódované, ale k ostatním jim musíš přihodit i munici...

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 10:21 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

sangwiny píše:
chekotay píše:

Nemají... Pouze pro svou primární zbraň nebo pro zbraně pro ně zakódované, ale k ostatním jim musíš přihodit i munici...

To je pravda ale třeba Cháronovi bych jinou zbraň než jeho broksnu nedal páč to s ní moc dobře umí
mimochoden zkuste někdy Fawkesovi dát experimentální MIRV a uvidíte co se stane :-D

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 8:34 pm 
Ozářený
Ozářený

Gizmo píše:
sangwiny píše:
chekotay píše:

To je pravda ale třeba Cháronovi bych jinou zbraň než jeho broksnu nedal páč to s ní moc dobře umí
mimochoden zkuste někdy Fawkesovi dát experimentální MIRV a uvidíte co se stane :-D

A co třeba dvouhlavňovka z PL? Ta má o 20dmg vetší útok, ale nic? ::roll

PříspěvekNapsal: ned čer 20, 2010 4:32 pm 
Administrátor
Administrátor

sangwiny píše:
chekotay píše:

Nedávám spolubojovníkům silných zbraní, neb by to byla má smrt. :D Návyk z F2...

PříspěvekNapsal: ned čer 20, 2010 5:01 pm 
Ozářený
Ozářený

chekotay píše:
sangwiny píše:
chekotay píše:

Nedávám spolubojovníkům silných zbraní, neb by to byla má smrt. :D Návyk z F2...

Já mám pro F3 zas úplně jiný návyk - nebrat spolubojovníky :D
Je to ten nejlepší způsob, jak se v pustině lehce prásknout nepřátelům a to se pro mou postavu snipera moc nehodí...

PříspěvekNapsal: pon čer 21, 2010 2:51 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

2 Gizmo A kde ten mirv najdu? Musím mu dát i munici?
2 sangwiny Jak zakódované? Takže pokud dám Cháronovi tu brokovnici od bandity (víš asi kterou) a ještě vylepšenou WMK tak mu musím dát ammo nebo to lze nějak obejít?
Docela mě to štve, párťákům dám jejich oblíbenou zbraň, ovšem vylepšenou WMK a oni ji nepoužívají, nicméně občas mi šlohnou z mrtvolky nějaké loots, především do zbraně do které nemají ammo. ::shock

Zátek mám skoro 50k, ale munice je poměrně málo, dát rotačák Jerichovi je plýtvání, ten truhlík střílí i když je monstrum KIA, takže 10k munice do rotačáku (ať už laser nebo klasickej Eugene) nevystačí na procházku od východu na západu :-? (i přes občasné nálezy munice).

Je to normální, že naloaduji pozici a vyplivne mě to rovnou doprostřed 3 albínů, pokud se ty svíčky nezaměří na mě, tak to vždy přežiju, ovšem když se zaměří tak mě umlátí bodcem a to mohu mít jakoukoliv zbraň, resp celá grupa do nich šije a HP jim jen pozvolna ubývají.

PříspěvekNapsal: pon čer 21, 2010 6:12 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Andy píše:
2 Gizmo A kde ten mirv najdu? Musím mu dát i munici?

MIRV je schovanej ve skladu národní gardy ve sklepním bunkru ke kterýmu potřebuješ 5 pásek tý pošahaný rodiny. munice je stejná jako do tlusťocha ale na jednu ránu jich potřebuješ 8

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 73  Další