smeta píše:
zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jde F3 naházet všechny DLC najednou a normálně hrát a ještě jakej patch je k tomu potřeba. Třeba to tady někde je v 50 stránkách,ale než bych to v nich našel, tak uběhne týden. Děkuju za rady
No dobře, já mám dneska dobrou náladu a dost času

... když seš tu poprvé.
Naházet DLC je věc jedna, aktivovat druhá. Nepíšeš nic o češtinách, takže hraješ v "en", problémy nebudou.
Patch - když všechny DLC, dej 1.7, pokud by to nešlo, dej nejdřív 1.4.
Všechny DLC můžeš dát hned, stejně tak je přes Falloutlauncher / DATA FILES fajou aktivovat. Ve hře se ale projeví až poporvé vylezeš z Vault 101. Čtyři DLC se Ti připomenou buď v Pip-Boy radiosignálem, nebo vyskočí okno s informací. Abys věděl kde s kterým začít, stačí nový úkol v Pip-Boy označit a na mapě přibude značka, kam máš jít. Od Broken Steel vyskočí jen info o navýšení možnosti levelu na 30, zahraješ si ho ale až po dokončení hlavní linie Základní hry, plynule a bez problémů hra přejde do BS.
Záleží na Tobě, ale aktivovat všechny najednou nevidim jako nejlepší. BS přidá trochu silnější nepřátele, předčasně aktivovaná Zeta znemožní získat Aliena před odehráním Zety, s nízkejma dovednostma to někdy neni zábava, ale trápení se... já začíná, s OA a to dost brzo.
Na úvod stačí

, i tak může někdo napsat, ať nespamuju, stejně jako Ty, nechtělo se mi hledat, někde to tu je a kdo ví, jestli sem to nepsal já