Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned čer 15, 2025 6:17 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 254 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Otázky a odpovědi - Ptejte se, my vám odpovíme
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 4:49 pm 
Ozářený
Ozářený

::scratch pokiaľ viem tak nie

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 3:06 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím, som tu úplný nováčik.. v podstate Fallout som naposledy hral tak cca pred 12-11r, je to už riadna doba. Podarilo sa mi nájsť CD s hrou a veľmi sa teším, že sa k nemu vrátim. Mám však pár otázok..
Inak fantastická stránka toto ::rock

Takže k Fallout 1 -

Plánujem si tu stiahnuť Češtinu, ktorá obsahuje patch 1.3.4., NPC mod a pridáva deti. Na nete som videl aj High Resolution Patch, ktorý zvýši rozlíšenie. Predpokladám, že v češtine nie je zahrnutý a bojím sa, že obe veci mi naraz nepôjdu ::ble aká je vaša skúsenosť? Funguje to spolu?
Prípadne výde k Fallout 1 Čeština obsahujúca patch 1.3.5. ktorá by obsahovala okrem predošlích aj High Resolution Patch?? Dakujem za odpoved.

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 3:16 pm 
Austin Powers
Austin Powers

NuclearFuck píše:
Zdravím, som tu úplný nováčik.. v podstate Fallout som naposledy hral tak cca pred 12-11r, je to už riadna doba. Podarilo sa mi nájsť CD s hrou a veľmi sa teším, že sa k nemu vrátim. Mám však pár otázok..
Inak fantastická stránka toto ::rock

Takže k Fallout 1 -

Plánujem si tu stiahnuť Češtinu, ktorá obsahuje patch 1.3.4., NPC mod a pridáva deti. Na nete som videl aj High Resolution Patch, ktorý zvýši rozlíšenie. Predpokladám, že v češtine nie je zahrnutý a bojím sa, že obe veci mi naraz nepôjdu ::ble aká je vaša skúsenosť? Funguje to spolu?
Prípadne výde k Fallout 1 Čeština obsahujúca patch 1.3.5. ktorá by obsahovala okrem predošlích aj High Resolution Patch?? Dakujem za odpoved.

Když nainstaluješ češtinu a High Resolution Patch, mělo by ti to fungovat bez problému.
Čeština na verzi 1.3.5 snad někdy vyjde. Teď je priorita Fallout 2.

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 3:30 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

zdárek JaW,

No vyskúšať to môžem ...ten link čo tu naň je mi nefunguje...tak som si našiel na stránke No Mutant Allowed toto - Fallout1 High Resolution Patch v2.2b je to on, môže byť?

Asi sa prv inštaluje to rozlíšenie a až potom CZ patch..držte mi palce nech to rozbehnem.

Všimol som si aj, že prioritu ma CZ do Falloutu 2 a ak oso mtam písal mne je jedno ja to chem aj keby som mal za to zaplatiť kludne aj keby na Fallout 1 vyšlo dačo podbné. Tú hru milujem a už som nedúfal, že ju nájdem ale podarilo sa a po sklamaní z Fallout 3 si j uvážim ešte 1000 krát viac

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 5:44 pm 
Austin Powers
Austin Powers

NuclearFuck píše:
zdárek JaW,

No vyskúšať to môžem ...ten link čo tu naň je mi nefunguje...tak som si našiel na stránke No Mutant Allowed toto - Fallout1 High Resolution Patch v2.2b je to on, môže byť?

Asi sa prv inštaluje to rozlíšenie a až potom CZ patch..držte mi palce nech to rozbehnem.

Všimol som si aj, že prioritu ma CZ do Falloutu 2 a ak oso mtam písal mne je jedno ja to chem aj keby som mal za to zaplatiť kludne aj keby na Fallout 1 vyšlo dačo podbné. Tú hru milujem a už som nedúfal, že ju nájdem ale podarilo sa a po sklamaní z Fallout 3 si j uvážim ešte 1000 krát viac

jo, 2.2b je poslední verze http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1273

Myslím, že v tomto případě by byly peníze slabá motivace, protože aby to bylo přeložené opravdu dobře, musí nad tím člověk strávit stovky hodin času a to nikdo nikomu nezaplatí :D

PříspěvekNapsal: stř zář 01, 2010 11:55 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

zdravim.. takze smola ::cry moj Fallout som uz na Windows 7 nerozchodil tak som si kupil ediciu Fallout Trilogy - kolekce klasiky.
Trosku ma prekvapila nova instalacka kde som si nemohol vybrat velkost instalacie ako v originale takze dufam ze je uplna kedze to ide bez cd. Videa su katastrofa, preblikavaju v nich modre ruzove fialove pixle ci co ani pozerat sa to neda. Kupil som si hned 3kusy a robi to na kazdom. Hra ale bezi normalne..
Skusal som nainstalovat prv Fallout1 High Resolution Patch v2.2b, v menu nastaveni sa mi ziavilo to nove podmenu , rozlisenei tam na vyber nebolo a po chvile to zamrzlo vyhodilo daku chybu priamo v tom menu takze ani neviem ako to nastavit kedze tam v ponuke nist neni..

cestina, ktora obsahuje patch 1.3.4. funguje bezchybne ... avsak ci uz pred nou alebo po nej ked som tam daval High Resolution Patch vobec akoby tam nebol takze si myslim ze obe tieto veci sa dat spolu proste nedaju.

dost ma desi ked dnes budem skusat Fallout 2 ..

PříspěvekNapsal: stř zář 01, 2010 12:24 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Přečti si readme k High Resolution Patch, protože jsi ho nenainstaloval správně.

PříspěvekNapsal: stř zář 01, 2010 12:30 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ja som si readme kukol ale neviem anglicky...tak som dospel k nazoru ze to staci cele iba skopirovat do polozky Fallouta ::oops

je tu niekde na fore pisany postup pre de..ehm ako ja, v cestine ci slovencine aby som vedel vo co go, ako to spravne nainstalovat? ::help

PříspěvekNapsal: stř zář 01, 2010 12:44 pm 
Austin Powers
Austin Powers

musíš to aktivovat...máš tam na to spešl exe.

PříspěvekNapsal: stř zář 01, 2010 3:36 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

tak ja sa na to doma kuknem....
Vcera som tam klikol na daky taky super aj tam tusim vypisalo daco ..v podstate sa to mozno nahodi.. ale ked som prepol zo 16 na 32 bit tak mi to vyhodilo daku chybu.... a ta tabulka kde by mali byt rozne rozlisenia je cisto cierna... ako sa tam voli rozlisenie potom? ::zed ::oops

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 10:55 pm 
Vemeno
Vemeno

Inak musim sa priznat k jednej veci, F1 som nikdy nepresiel. Prvy krat som to hral z CD Levelu na starej 486ke a v tej dobe mi akosi blbla cdromka :) A aj som to po par krokoch dohral.
Teraz roky do zadu rozmyslam, ze si to zahram a prejdem, len mam obavy ze ma to oproti dvojke sklame. Ci ani nie?

PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 11:06 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

No ak si prešiel dvojku tak neviem čo vôbec rozmýšlaš ? Osobne mi príde dvojka oproti jednotke horšia, takže šup šup inštalovať

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 12:52 am 
Zelenáč
Zelenáč

Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Neviete mi poradiť kde zoženiem manuál v češtine alebo slovenčine? Rád by som si prečítal ten pestrý úvod ako tam píšu o následkoch atomového výbuchu a podobne, ibaže v angličtine mi to nejde moc dobre.

Předmět příspěvku: Re: Fallout 1 - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 7:54 am 
.

sleeper píše:
Neviete mi poradiť kde zoženiem manuál v češtine alebo slovenčine?

v českom vydaní Falloutu 1 je knižka v češtine :D

ale mám hnusný sken (priam postapo pdfko) českého manuálu ... vlastného, lenže link už nemám, tak tu je nový

Filename: Fallout manual CZ demo.rar
File description: fallout manual cz pdf
File size: 70.22 MB

http://www.megaupload.com/?d=RUI31GRY

Předmět příspěvku: Re: Fallout 1 - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 10:54 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
toudi_sk píše:

Filename: Fallout manual CZ demo.rar
File description: fallout manual cz pdf
File size: 70.22 MB

No diky moc, ale mi to pise: Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
- po tom, co dam regular download

Ja mam fallout original ale nie s cestinou ani s manualom...ono je to ta collection verzia

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 254 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Další