Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 9:05 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 10:37 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Vedle Mohavsky stanice NCR kdyz se jde z kopce a doprava jsou lokace - jakasi jeskyne a kanon plnej zlatejch geckonu, nejak se mi ted nechce to tam prozkoumavat dukladnejc, je tam neco dulezityho? ty zlaty geckoni jsou pro muj level zatim docela masakr, tak se tam asi vratim az budu vic naskillovanej a proverim to...

me by jen zajimalo celkove, jestli je hodne vedlejsich lokaci opravdu mimo a nevazou se k nim zadny ukoly.... rad bych prozkoumal vsechno, ale treba tenhle kanon mi prijde dost z ruky mimo pribehovou linku a i vedlejsi questy (teda zatim jsem zadnej quest vazanej k tomu mistu nedostal) - a na pesi pruzkum JEN TAK mi to prijde jako slusna zachazka...

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 10:44 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Justy píše:
Já si dal small frame a je to znát. Rvát všechno do inteligence se ale sakramentsky vyplatí.
Jednak se vracejí stovky speech / science / repair checků z předchozích dílů (i když tady
viditelně), a větší množství skillpointů se na vyšších levelech zatraceně promítne.

Jo, a brýle můžeš nosit i s helmou.

"je to znát" pozitivne ci negativne?
pri inteligencii 7 je 14pointov kazde druhe kolo, takze oproti 8 strata max 15bodov za hru
to radsej ten usetreny bod do endurance alebo este lepsie do luck(better critical perk)
a small frame nie je az tak ok kvoli castejsej sanci na zlomeninu, pri hc nepotesi

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 10:48 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

hihi789 píše:
Slouží k tomu samému jako ve trojce. Zbavuje jídlo a vodu radiace. Dělá to mimochodem automaticky. Stačí ho mít v inventáři.

Tak to se mi líbí :D

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 11:05 pm 
Kapčo brodice kat. B

yup. Já jel od začátku s INT 9 a Luck 3

PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 11:11 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Marduk: Mám small frame, chodím furt k doktorovi, ale dá se s tím žít. Naklády na léčbu nejsou velké a ušetřím stimpaky, pokud je felčar blízko. :)

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 2:21 am 
Ozářený
Ozářený

Pochopil jsem správně, že knížky, které posilují dovednosti, mají jen velice krátkodobý efekt?

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 2:27 am 
Kapčo brodice kat. B

sangwiny píše:
Pochopil jsem správně, že knížky, které posilují dovednosti, mají jen velice krátkodobý efekt?

pro koho ty aktuálky píšu, do prdele?
http://www.madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=1042 ::roll

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 10:03 am 
Zelenáč
Zelenáč

_John_ píše:
Vedle Mohavsky stanice NCR kdyz se jde z kopce a doprava jsou lokace - jakasi jeskyne a kanon plnej zlatejch geckonu, nejak se mi ted nechce to tam prozkoumavat dukladnejc, je tam neco dulezityho? ty zlaty geckoni jsou pro muj level zatim docela masakr, tak se tam asi vratim az budu vic naskillovanej a proverim to...

Je tam combat armor.

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 10:16 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Gandi1 píše:
_John_ píše:

Je tam combat armor.

no a to je to, co jsem povazoval u F3 jako jeden z nejvetsich nedostatku, neco prozkoumavat, dojit ve starym vaultu plnym zmutovanejch parchantu az do velina a tam najit ve skrinkach sroty a konduktory... a tady najdes pro danou fazi hry poradny brneni, takze se to vyplati neco prozkoumavat a lezt do nebezpecnych mist... to se mi libi :)

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 10:57 am 
Vemeno
Vemeno

Když ste u toho prozkoumávání. Kdo našel tu z braň z Vikki a Vance, hacknul sem robota ale nejsu s toho kdo ví jak můdrý, Westside sem prolezl a nic ::scratch

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 11:17 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Smejki píše:
yup. Já jel od začátku s INT 9 a Luck 3

ako dam stastie na 6 aby som mohol mat better critical perk? nijak, kedze implantat zvysi len o jedna?

inak tak by som to zmenil takto:S: 5, P: 5, E: 6, C: 4, I: 9, A: 6, L: 5
ci radsej luck na 4 a charizmu na 5?
a perky kamikadze a 4glass eyes(ci ako sa vola)

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 12:47 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Justy píše:
Já na criticaly nespoléhal, radši pořádně mířím. :-)

Ja spoleham na Boona, ze bude poradne mirit :D .. pravda, ze zatim jsem s nim jenom resil ghuly...

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 2:24 pm 
Ozářený
Ozářený

Zeptám se vás, kteří už jste v pokročilejší fázi hry... Jde tu stejně jako v F3 hrát snipera/tichého zabijáka?
Zatím jsem sice na začátku, ale jde to dosti ztuha, když si vás každý všimne dřív, než se k němu vůbec přiblížíte na dostřel a útok nožem už je teprv mission impossible... ::scratch
Jinak pro info mám obratnost 8 a všímavost 7... samozřejmě na úkor odolnosti, která je 3, a proto tak zoufale potřebuji, abych opravdu zůstal nezpozorován, jinak vytuhnu hodně rychle... :-?

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 2:41 pm 
Ozářený
Ozářený

Jo, nemůžu se nepousmát nad vzpomínkou z F3, kde jsem snipou sejmul nájezdníka a jeho 2 kolegy stojící hned vedle něho a hledící na něj to nechalo s ledovým klidem... Takže pro klid své duše jsem stranou hodil granát, abych si alespoň trochu nasimuloval, že nemají IQ jepice...

Takže říkáš, že první fázi hry budu mít hodně tvrdou? No, co se dá dělat...
Každopádně NV má všechno, co jsem si u F3 dělal jen z vlastní vůle (spánek, jídlo, voda, omezené množství munice, stimpacků...) a to, jak se najdenou člověk naučí počítat se zátkami... Jen mě štve, že obchodníci furt vykupujou každou cipovinu... Udělal bych to trochu jak v některých hrách, že třeba doktoři vykupujou jen léčivo, různé haraburdí jen takový ti, co prodávají různé cipoviny atd... Jen potraviny a vodu by měli vykupovat všichni...

PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 3:58 pm 
Ozářený
Ozářený

Hrám za postavu, ktorá má väčšinou pohľad na pustinu zakrytý čiernym krížom s červenou bodkou uprostred... a musí si tiež často kupovať masť na boľavé kolená od toľkého sneakovania. Hra za Snipera ma veľmi baví. Keď zastrelíš protivníka, ktorý má pri sebe spoločnosť, na extrémne veľkú vzdialenosť, a nikto ťa nevidí (si HIDDEN), tak parťáci človeka, čo práve umrel, začnú utekať, a schovávať sa za objekty. Obvykle sa mi podarí získať 1-2 easy killy, a zvyšok musím buď obísť z inej strany, alebo snajpovať časti tiel, ktoré im vytŕčajú z úkrytov.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 115  Další