Zimbo píše:
_John_ píše:
E DEho jsem nechal cekat, strasne me lezlo na nervy to jeho bzuceni za hlavou, kazilo mi to atmosferu pustiny...
divny je, ze kdyz chodim bez nej, tak doslo k posunu jeho questu, asi bug... pritom bylo nutne ho mit u sebe, aby opravdu doslo k nejakymu progresu, nejen v pip boyovi
jinak ted mam na sobe hnusnej cervenej skafandr a kulovitou sklenenou helmu s antenkou - z odpalovani raket, pripadam si v tom jako sasek, ale lepsi zbroj jsem zatim nenasel :) az na jednoho mrtvyho NCR co jsem nasel, ten mel zbroj na stejny urovni jako je ten skafandr
na to bzučení a zvuky je mod na nexusu.. a ten jeho quest má průběh protože jsi ho nechal čekat a neposlal jsi ho domů.. to vlastně máš i ten jeho perk viď? A tu šílenou šaškovskou zbroj nosim jen do zamořenejch míst

radši bych běhal jen v trenýrkách než v tom
No ta zbroj je strasne saskovska. Normalne bych se stydel, bejt najezdnik, kteryho odpravi takovej komediant.
Jinak perk mam no, uz jsem taky zjistil, ze musis poslat spolecnika domu, aby se vypnulo vsechno kolem nej. Kazdopadne kdyz nechas E DEho cekat nekde daleko a pak nekdo spusti ten denik, tak se ti tam objevi sice, ze E DE reaguje na nejaky klicovy slova, ale kdyz se za nim vratis, tak zaznam toho deniku v rozhrani nema (alespon jsem ho v tom rozhrani neprehlednym neobjevil). Kdyz ho ale vezmes s sebou, tak zacne prehravat v klidu. IMO bug.