Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 5:46 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak jste spokojeni s vybalancovanim "potvor" ?
PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 12:52 pm 
Ozářený
Ozářený

Sangwiny: No, mozek můžu, alespoň prozatím, v této hře vyloučit, pročež jsou oponenti nebezpeční armorem. Jak tuto situaci vyřešit? Používám energetické zbraně a mířím na hlavu :-)

Ještě bych rád doplnil, že radškorpioni jsou skutečnou výzvou! Bohužel to dost degraduje engin. Klasika - vyšplhat se na dobrej šutr. Oproti F3 vidím největší zlepšení v tom, že (teda kromě zvýšené učinnosti útoku) jsou potvory většinou rychlejší než hráč. Konečně nevládnu Pustině s 10mm pistolí a sprinterskýma nohama.

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 12:56 pm 
Ozářený
Ozářený

Ináč keď už píšeš tú taktiku, Carlos, ja som si našiel niečo podobného na boj s melee Nightkinmi v chodbách pod raketovou základňou. Oni takmer stále útočia mocnými útokmi, čiže sa nejakú dobu naprahujú, a potom sa vrhnú vpred... a pri tom výpade sa dajú celkom jednoducho obehnúť, a nedostanem pri tom žiadny damage. Potom sa začne otáčať smerom ku mne, a vtedy je skvelý moment na 2-3 strely do hlavy z profilu, a potom už treba uhýbať proti ďalšiemu útoku. Problém nastane vtedy, keď sa rozhodnú neútočiť výpadom, ale normálnym švihaním, čo je oveľa rýchlejšie, a vedia sa pri tom normálne otáčať na mňa... vtedy som schytával najväčšie rany.

Ľudia sú nebezpeční hlavne keď je ich väčší počet, sú dobre obrnení, alebo majú nepríjemné zbrane. Najhoršie je, že "bossovia" majú často po miestnosti rozhádzané míny, a strieľajú z bezpečného miesta. Taktiež ktokoľvek s plameňometom mi dokáže dosť zatopiť, je to hnusná zbraň. Ale ináč väčšinou ľudia padajú na 1-2 rany.

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:03 pm 
Ozářený
Ozářený

Když se naučíš zhruba odhadnout u potvor, které útočí zblízka, jak dlouho jim trvá interval před útokem, je to sranda. Většina se dá totiž (v počtu do jednoho kusu) ubít klasickou férovkou - já praštím tebe a nenechám praštit sebe - v praxi to vypadá tak, že praštím a automaticky zmáčknu zpátečku a výskok. Horší je, že vylákávání moc nefunguje, proto se dá tahle taktika užívat jen zřídka.

Když už jsem zmínil vylákávání, je příjemné, že když vystřelím, abych soupeře povzbudil, jdou nejméně po třech nebo prostě nejdou a zalezou za stůl. Když mě zahlédne jedna stráž, spustí běh za mnou, což je taky fajn. Nicméně, když jdou nepřátelé po třech, dá se toho využít chytře položenými minami.

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:09 pm 
Ozářený
Ozářený

Carlos píše:
Sangwiny: No, mozek můžu, alespoň prozatím, v této hře vyloučit, pročež jsou oponenti nebezpeční armorem. Jak tuto situaci vyřešit? Používám energetické zbraně a mířím na hlavu :-)

Ještě bych rád doplnil, že radškorpioni jsou skutečnou výzvou! Bohužel to dost degraduje engin. Klasika - vyšplhat se na dobrej šutr. Oproti F3 vidím největší zlepšení v tom, že (teda kromě zvýšené učinnosti útoku) jsou potvory většinou rychlejší než hráč. Konečně nevládnu Pustině s 10mm pistolí a sprinterskýma nohama.

Ano, já to zas řeším odstřelováním pěkně z dálky do hlavy, nebo pistolí s tlumičem na blízko... Nerad budím příliš moc rozruchu...
A radškorpioni byli tuzí už v F3, ale tady když potkáš víc jak jednoho, tak abys pak sháněl nový spodky...

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:13 pm 
Ozářený
Ozářený

sangwiny píše:
A radškorpioni byli tuzí už v F3,

Nechci, aby to znělo jak klasická anti-F3 póza, ale zkrátka ve trojce nebyla snad žádná skutečná výzva. Alespoň si na ní nevzpomínám. Nicméně jsem si naprosto jist, že radškorpioni jí určitě nebyli.

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:33 pm 
Kapčo brodice kat. B

nebyli, jen vydrželi hodně... ve FNV jsou konečně i nebezpeční

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:33 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Jo, s potvorama je konečně zábava. Neznám snad žádného člověka, kterému by nevadila podělaná jedovatá moucha a nejlépe celý jejich roj. Párač je klasicky super silný, z radškorpionů jde docela strach, ale třeba dost mi dělali problém i ohnivní mravenci nebo ti podělání berani (teď nevím ten název). Díky nim se mi podařilo zem oválet víc než na minovém poli :)

Ale jaký je pak pocit, když se proti vám vrhne přerostý radškorpion a vy nastartujete motorovou pilu, kterou vám zapůjčil Motorák (btw taky pěknej parchant), člověk si pomalu připadá jak v Doomovi ::twisted

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:36 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Carlos píše:
sangwiny píše:
A radškorpioni byli tuzí už v F3,

Nechci, aby to znělo jak klasická anti-F3 póza, ale zkrátka ve trojce nebyla snad žádná skutečná výzva. Alespoň si na ní nevzpomínám. Nicméně jsem si naprosto jist, že radškorpioni jí určitě nebyli.

No ve F3 treba supermutanti byli vylozene trapni. Tady si ani nedovolim predstavit si, jak to bude vypadat, az jednoho potkam (po zkusenostech s mladym paracem :) )

Ja jsem z bestiare celkem nadseny (az na ty Gekony, tem podle me ublizili).
Co se tyce lidskych nepratel, tak zatim co jsem mel tu cest, tak teda toho moc nepredvedli. Snad to ale dozenou kvantitou ci kvalitou nebo mozna obojim :)

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:46 pm 
Kapčo brodice kat. B

Explose píše:
a vy nastartujete motorovou pilu, kterou vám zapůjčil Motorák (btw taky pěknej parchant)

Motorák? :D
Bobrázek

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 1:56 pm 
Ozářený
Ozářený

Smejki píše:
Explose píše:
a vy nastartujete motorovou pilu, kterou vám zapůjčil Motorák (btw taky pěknej parchant)

Motorák? :D
<epic picture>

ROFL

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 2:01 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Motorák na svým hnusným trůně z odpadků. Mnohem horší než Golfák a Vař-vař. Ti Ďáblové mají vážně debilní jména :-)

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 2:08 pm 
Ozářený
Ozářený

Ech, Cook-cook v angličtine mi neznelo vôbec pripečene :) Za 1 to vyjadruje jeho lásku k vareniu, za 2 je to úchylne sediace meno pre človeka čo bojuje s plameňometom, a za 3 to znie taktiež ako zvuk ktorý vydáva kukučka... v angličtine je fráza "go cockoo" (skukučkatel?), čo znamená že niekomu "prdlo v bedni"... tiež vhodné pre Cook-cooka. :)

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 8:04 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Thror: právě proto tvrdím že překládat jména (jakýkoli) je kravina

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 11:55 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

ramon.dexter píše:
Thror: právě proto tvrdím že překládat jména (jakýkoli) je kravina

Souhlas.

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 7:17 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Justy píše:
Já jsem byl proti RNK, Alžbětě a spoustě dalších věcí, ale některá jména prostě v češtině ohýbat jdou jen za
cenu krvavých sraček, takže pro překlad jmen obecně jsem. Dobře vyřešeno to bylo v překladu Oblivionu, kde
si člověk mohl vybrat. Bohužel tady jsme byli malí páni, jitřenka si diktovala podmínky.

No ja to stejne radeji hraji v Anglictine, protoze to je precejenom nativni jazyk tehle hry a navic se mi vulgarni ci sprosta cestina ve hrach moc nelibi, pripada mi takova umela. A v neposledni rade vam neuniknou forky, ktere mohly uniknout prekladatelum :) Jasne, ze pro neanglictinare neni jina volba, o tom zadna.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další