Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 5:15 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:20 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Smejki píše:
Mirror001 píše:
Smejki píše:
Mirror001 píše:
Zimbo: za zkousku nic nedas:-)

zrovna v případě těch screenů je rozdíl v jediném nastavení - změna hodnoty GridsToLoad...

Aha, dekuju - defaultne je nastavena na 5 - takze ji treba zdvojnasobit?

EDIT: Tak zkousel jsem zmenit na 11 a zadna zmena - kdyz znova otevru ten soubor (po stpusteni hry), tak tam vidim defaultni hodnotu 5. :-(

tak dej jenom pro čtení.. asi si to chlapci začali chránit

já tam měl nastaveno 15

Zkousel jsem, nepomaha..po zapnuti hry se to nejakym zpusobem zdefaultuje

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:42 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

v tabore McCarran z nicoho nic ked pridem k stanu kde su vojaci z prvej priezkumnej(barety), zacnu strielat do ed-eyho, bez priciny
reputaciu mam kladnu, ked ho znicia tak schovaju zbrane, a vsetko je ako predtym
trochu zvlastne

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:10 am 
Austin Powers
Austin Powers

Mirror001 píše:
Smejki píše:
Mirror001 píše:
Smejki píše:
Mirror001 píše:
Zimbo: za zkousku nic nedas:-)

zrovna v případě těch screenů je rozdíl v jediném nastavení - změna hodnoty GridsToLoad...

Aha, dekuju - defaultne je nastavena na 5 - takze ji treba zdvojnasobit?

EDIT: Tak zkousel jsem zmenit na 11 a zadna zmena - kdyz znova otevru ten soubor (po stpusteni hry), tak tam vidim defaultni hodnotu 5. :-(

tak dej jenom pro čtení.. asi si to chlapci začali chránit

já tam měl nastaveno 15

Zkousel jsem, nepomaha..po zapnuti hry se to nejakym zpusobem zdefaultuje

Pokud používáš FalloutLauncher, edituj Fallout_default.ini v hl. adresáři s hrou. Napřed si ale udělej zálohu.
Citace:
Most tweaks which would normally go in the Fallout.ini file in Fallout 3 actually need to be made in the Fallout_default.ini file found under the \Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\fallout new vegas directory in Fallout: New Vegas. This is because when the game is launched via Steam, it opens the launcher first, which overwrites your Fallout.ini file with the contents of the Fallout_default.ini file, along with your launcher settings. Make a backup of Fallout_default.ini, then edit it with a text editor.

http://www.tweakguides.com/Fallout3_8.html

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 9:04 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

marduk píše:
v tabore McCarran z nicoho nic ked pridem k stanu kde su vojaci z prvej priezkumnej(barety), zacnu strielat do ed-eyho, bez priciny
reputaciu mam kladnu, ked ho znicia tak schovaju zbrane, a vsetko je ako predtym
trochu zvlastne

asi nemají žádné terče, na kterých by mohli trénovat a pohyblivý cíl se jim líbí a vzrušuje je :-D

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:02 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Barbar píše:
Zdravím Valuťáky mám pár otázek....
| SPOILER
7) Ve valutu 34 ( to byl horror vážení) je morální dilema buď osvobodit ty zamklé nebo je nechat zhebnout..u mě zvítězily farmy takže jsem je nechal zhebnout má to na něco vliv ?

| SPOILER
Vault 34 ... hmm to je ten s vadným reaktorem a horou ghoulů ? Tam jsou nějací zavření lidé ?
Já tam prostě vletěl jako uragán, pár ghoulům ustřelil hlavy, ostatním přistřihl křídla, vypnul reaktor a bylo vymalováno ( ale byl to horror to jo ... nesnáším ghouly v kombinaci s úzkejma, olezlejma a z půlky zatopenejma chodbama ). :-D

Ani jsem nenarazil na žádný jiný quest ohledně toho valutu. Jen ty farmy a Veroničin party quest ( je tam zavřená ta pulzní zbraň ).

" I do whatever the voices in my head tell me. "

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:08 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

jo přečteš si to v terminálu..že tě prosí přeživší aby si je osvobodil..no já se na ně vybod a dal prostor farmám...U Verči jsem řešil Valut 22 (zahrádkářkou kolonii ) a musím říci že geniální..

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:56 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Milhaus píše:
marduk píše:
trochu zvlastne

asi nemají žádné terče, na kterých by mohli trénovat a pohyblivý cíl se jim líbí a vzrušuje je :-D

na wiki citam ze bug je realny, aj na xbox360
cakal som ze tieto veci tie dva patche opravili

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 1:03 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Je normální že loading hry s aktivním českým .esp trvá 3-5 minut od spuštění do zobrazení hlavního menu? Pokud tu češtinu nezapnu, hlavní menu naskočí prakticky okamžitě. Já jenom jestli je to bug nebo je to normální.

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 3:04 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj, já bych se chtěl zeptat v LV mám plnit úkoly pro Majitele ale ten pak bude chtít zničit BoS ale to se mi nechce a když zničím Majitele a dosadím tam toho "smajlíka" tak ten zase bude chtít abych zavedl do elektrárny čip a tím si zase proti sobě poženu RNK. Je nějaká třetí varianta? a jde abych vládl LV já a abych byl kamarád BoS i RNK?

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 3:29 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Muže mě nekdo hodit ID Viktor toho robota zkusim najit jeho torzo a oživit ho...pokud to teda pude neboť tělo zmizelo taky už:(

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 4:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravim Vas,

mozna uz je to tady nekde zmineno, ale ztravil jsem ctenim fora pres 2 hodky a na vic jiz nemam silu, takze pokud se opakuji, tak se Vam omlouvam a jen me prosim odkazte a forum, kde se o tom mluvi. Mel bych 3 otazky:

1) Jak udelat to, abych se stal majitelem stripu ja. Trosku jsem i zmatenej z toho, jestli kyvalkovi hlasit ty vztahy s frakcema, protoze nevim, k cemu je to dobre:)
2) Je nekde misto, kam si schovavat veci s jistotou, ze je nikdo neukradne a ze tam budou, az si pro ne prijdu.
3) Jak udelat ten ukol se zavirovanyma terminalama. Behal jsem okolo snad hodinu a ani nafetovanej se to neda stihnout. :(

Naposledy upravil Warhammer dne úte lis 02, 2010 6:52 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 5:56 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Warhammer píše:
Zdravim Vas,

mozna uz je to tady nekde zmineno, ale ztravil jsem ctenim fora pres 2 hodky a na vic jiz nemam silu, takze pokud se opakuji, tak se Vam omlouvam a jen me prosim odkazte a forum, kde se o tom mluvi. Mel bych otazku:

Jak udelat to, abych se stal majitelem stripu ja. Trosku jsem i zmatenej z toho, jestli kyvalkovi hlasit ty vztahy s frakcema, protoze nevim, k cemu je to dobre:)

uděláš to tak, že majitele zabiješ, je tam terminál na stěně otevřeš, pak se ti otevře místnost další terminál a pak uvidíš majitele. zabiješ a zajdeš za kývalkem, tomu řekneš koho chceš nechat na živu apod..a on ti dá další úkoly.
Jenže problém je v tom co se mi stalo že pak budeš bojovat proti všem jak proti legii tak proti RNK.

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 5:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Barbar píše:
Muže mě nekdo hodit ID Viktor toho robota zkusim najit jeho torzo a oživit ho...pokud to teda pude neboť tělo zmizelo taky už:(

Kdyby ses zeptal na Ref ID třeba Rexe, je to jednoduchý, je i na Wikii, ale Viktor je problém. V průběhu hry se mění a s každou změnou má i jiné ID, ve výpisu sem jich našel 6, na Wikii ale nejsou:
001073E8, 00157262, 00157261, 0015725F, 00157260, 0013BB18
Neznám způsob, jak zjistit, které ID Viktora je z času, kdy si ho viděl poprvé, ani pod kterým číslem se z něho stal šrot. Nevim ani, jestli to je hrou nějak ošetřené, když postupně vyzkoušíš oživit všechny. Byla by celkem sranda, kdybys poušt "přeViktoroval" :-) a oživil všech 6.
Osobně bych nejdřív zkusil:
1) - [ ; ] player.moveto XXXXXXXX / [ ; ] - u všch 6ti čísel
2) - [ ; ] moveto player XXXXXXXX / [ ; ] - --- I I ---
Pokud ještě někde leží, měl by ses v jednom případě objevit vedle něj, nebo v druhém, měl by přiletět k Tobě. Jestli né - hra ho zcela odstaranila.
Pak je rada těžká, sérii příkazů: kill / resurrect / disable / enable znáš.... je to na Tobě.

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 6:07 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

mimochodom, ako sfunkcim konzolu, vlnovkou pri 1 nejde zapnut, teda zapne sa ale nejde pisat prikazy, ani parameter console do zastupcu nepomohol
mam win7 64bit

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 6:20 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

marduk píše:
mimochodom, ako sfunkcim konzolu, vlnovkou pri 1 nejde zapnut, teda zapne sa ale nejde pisat prikazy, ani parameter console do zastupcu nepomohol
mam win7 64bit

Mám XP/32. Okolo toho Win7 tu na fóru cosi je, snad musíš být přihlášenej jako administrátor?
Někdy po zmáčknutí konzole kurzor pro zápis neni vidět, je "za rohem", stačí 3 až 4x klik na Tabulator a je tam.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 115  Další