Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 8:39 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pár dotazu + jeden problém s ED
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:04 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Zdravím Valuťáky mám pár otázek....( znovu neboť v tématu kde to je to zapadlo a pořád tam tapetovat nechci to je pak na banán)

Takže hraji prvně vůbec nový F. Starý jsem hrál hodně krát, ale na nový jsem neměl odvahu..( nevím asi jsme staromódní) . Nakonec jsem se rozhodl zkusit alespoň New Vegas aby se neřeklo a trošinku si nejsem jit v kramflecích.

1) Nadzemka v Moccaran jde zachránit ? A prodává tam vůbec někdo něco ?

2) Kdo nebo kde v přehradě kriste zadává úkoly (kde tu osobu najdu) ? To bludiště je horší pomalu než bájní kanalizace ve Ston keepu

3)Trošku si nejsem jistý hrou Caravany...o co tam přesně jde ?

4) V Táboru Golf je je úkol s bažantama. Máte je dát do kupy...Bohužel nastali dvě věci a) Střelecky jsem je naučil vše co jsem mohl ale granáty nemaje jsem pokračoval dál a donutil je všechny mezi sebou si pokecat.. a ejhle...po naučení střelby a aby si pokecali se úkol uzavřel :( Bug? A je to jediný úkol co tam je?

5) Vadí něčemu to že ten kus šrotu co mě vyhrabal na začátku s ksichtem Cowboje jsem našel ležet z neznámého mě důvodu mrtvého na silnici ? Pokud ano tak jsme ho zkusil oživit přes konzolu (zapl jsem konzoly a na něj najeto jsem napsal Resurrect a ono nic jen chyba scriptu tak nevím).

A problém mě vznikl opět s ED...Nevím totiž kde je...prostě zničeho nic zmizel ale mrtveí není ( mám pořád dovednost sensory)
Použil jsem příkaz player.moveto 001732CF (neboť prošel Bratrstvem oceli) a oběvil jsem se ve skalách...nikde nic! A pokud chci použít příkaz moveto player 001732CF aby se teleportoval za mnou hodí to chybu...nevím co s tím :(

Předmět příspěvku: Re: Pár dotazu + jeden problém s ED
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 12:15 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

1.) Jde, ale mě se to nepodařilo ( můj styl hry - napřed střílet, pak se ptát v téhle hře moc triumfu neslaví ::lol ). Zřejmě musíš vyslechnout celý rozhovor toho kapitána s Legií ve věži.

2.) V přehradě jsem našel jen jeden zbytečný quest s hledáním ztraceného technika. Důležitější questy tě tam zavedou sami, pokud budeš v hlavní dějové lince podporovat republiku.

3.) To jsme dva ::lol

4.) Není to bug, je několik možností, jak je "zlepšit". Ať už zbraněmi, slovy, podvodem nebo drogou.

5.) Viktor ? Myslím, že by to vadit nemělo. Je to jen takové NPC pro okrasu. Jediný jeho význam je sledovat tvůj postup v hlavní dějové lince. Nic zajímavého se od něj tuším nedozvíš a ani se k němu nevztahuje žádný quest.

6.) To samé se mi stalo s Boonem. Hold nahraj starší save nebo už Ed-E neuvidíš ( je malá šance, že se někdy úplně neočekávaně objeví vedle tebe, když se loaduješ do nové lokace )

" I do whatever the voices in my head tell me. "

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 1:57 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Moc děkuji za odpovědi konkrétní.

Jinak krom problému s Ed teda save nemám :( sakra:(

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 9:45 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak jsem na to přišel ! Jde to opravit !

Sice jsme to opakoval asi třikrát ale klíčem je tohle :

Chvýli jsme si hrál s tímhle

Use the console with the prid <refid> command, then you need to write "disable" followed by "enable" then moveto player .

asi třikrát zkoušel za sebou a po třetí to vyšlo ! a tuzně jsme zkoušl i přejít s lokace do lokace a pak když jsme to zkusil po třetí tak se Ed oběvil u mě !

PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2010 9:06 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Cau prosimte jak si to vyresil s tim spolecnikem, mam taky problem s edem. Spadl me do textury (asi) a uz u me neni ale perk porad mam. A kdyz jsem zacal plnit q na rexe tak v casti kdy ho musim odvest do Jakobstownu tak zacne vrcet na Eda pritom u me neni.