Barbar píše:
Muže mě nekdo hodit ID Viktor toho robota zkusim najit jeho torzo a oživit ho...pokud to teda pude neboť tělo zmizelo taky už:(
Kdyby ses zeptal na Ref ID třeba Rexe, je to jednoduchý, je i na Wikii, ale Viktor je problém. V průběhu hry se mění a s každou změnou má i jiné ID, ve výpisu sem jich našel 6, na Wikii ale nejsou:
001073E8, 00157262, 00157261, 0015725F, 00157260, 0013BB18
Neznám způsob, jak zjistit, které ID Viktora je z času, kdy si ho viděl poprvé, ani pod kterým číslem se z něho stal šrot. Nevim ani, jestli to je hrou nějak ošetřené, když postupně vyzkoušíš oživit všechny. Byla by celkem sranda, kdybys poušt "přeViktoroval"

a oživil všech 6.
Osobně bych nejdřív zkusil:
1) - [ ; ] player.moveto XXXXXXXX / [ ; ] - u všch 6ti čísel
2) - [ ; ] moveto player XXXXXXXX / [ ; ] - --- I I ---
Pokud ještě někde leží, měl by ses v jednom případě objevit vedle něj, nebo v druhém, měl by přiletět k Tobě. Jestli né - hra ho zcela odstaranila.
Pak je rada těžká, sérii příkazů: kill / resurrect / disable / enable znáš.... je to na Tobě.
Ty vole tak to je drsný....normálně našel jsme kde ho hra odstranila pak jsem použil se zvědavosti další ID a hodilo mě to k victorovy jinam...kde stál...prostě mám dojem že těch Victoru vážení je mnohem více...proto ty rozdílná ID..