Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 4:33 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 12:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Milhaus píše:
marduk píše:
v tabore McCarran z nicoho nic ked pridem k stanu kde su vojaci z prvej priezkumnej(barety), zacnu strielat do ed-eyho, bez priciny
reputaciu mam kladnu, ked ho znicia tak schovaju zbrane, a vsetko je ako predtym
trochu zvlastne

asi nemají žádné terče, na kterých by mohli trénovat a pohyblivý cíl se jim líbí a vzrušuje je :-D

Stalo se mi to taky, ale nejsem si jistej, jestli nešli po Veronice.
Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem Verče sundal energozbroj, kterou měla tou dobou na sobě.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 12:53 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Nějak nechápu sled událostí od určitého bodu hry - od setkání s kývalkem. Snažím se o spojení NCR a BoS.

Situace je taková:
1. Mám udělány všechny úkoly pro Mcnamaru - čili jsem člen BoS
2. Mám udělány snad veškeré úkoly pro NCR a jsem zbožňovaný - přesto v Hoover Dam, mi nikdo žádný úkol nezadá, nevím teda jestli zadat má, každopádně všechny úkoly jinde mám již hotovy.
3. Uložil jsem si hru a zkusil odpojit Majitele, vyvraždit Caesarův kamp, odpráskl Bennyho, získal jsem žeton, šel do podzemního bunkru a tam updatnul armámu securitronů pro své osobní použití.
4. Co teď? V hoover dam se ke mne opět nikdo nehlásí a nikoho nezajímá, že jsem odprásk caesara jen pořád všichni melou něco o tom, že má brzy přiletět prezident NCR. Co vedek závěrečné koalici a bitvě?

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 1:15 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tomek píše:
Barbar píše:
Tak jsem na to přišel a povedlo se mě oživit toho Vicotra na tu zpravenou lokaci i když ho hra odstranila ...
postup: prid ID / disabel / enabel / resurrect / moveto player
vola :-)

To nejdůležitější si nenapsal! :-) Které (nebo jiné?) číslo ID to bylo? A druhej dotaz - zkoušel si i jiná, nebo ses trefil napoprvé?

Pamatoval jsme si kde umřel a když jsem dal abych se teleportoval k němu tak jsem našel přesně to místo bylo to hned to první 001073e8 ty ostatní vedou taky k tomu robotu ale na jiných lokacích ( těch zmetků jevíce ! ) a tam jsem použil slet těchto příkazu a hle je tam a plně funkční.

Mám další dva dotazi co mě štvou...

1) existuje vylepšení na protitankovou pušku ?! Já CHCI PROTITANKOVOU PUŠKU! ::twisted
2) znáte s nexusu tohle : BEWARE OF GIRL Type 3 HiRez HiDetailed Replacer ( http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34702) muže někdo pro debila jako jsem já říci jak to nainstalovat a co vlastně stáhnout....pěkně prosím...já se tam totálně stratil:(

Jo a tady jsem udělal návod který se povedl ( viewtopic.php?f=39&t=1484 ) pokud Vám zmizne společník jako mě v případě Ed opravdu funguje. ( chce si stím jen hrát)

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 4:01 pm 
Zelenáč
Zelenáč

muze mi nekdo prosim poradit kde mam v hover damu najit stopu? souvisi to nejak s tim ze se nnahore te zenske stratil technik ben?.. prezident nejde zachranit:-(

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 4:09 pm 
Ozářený
Ozářený

Hee? On tam môže chcípnuť prezident? Ja som žiadnu stopu nenašiel, kašlal som na to... a prezident prežil.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:05 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

manonegra82 píše:
muze mi nekdo prosim poradit kde mam v hover damu najit stopu? souvisi to nejak s tim ze se nnahore te zenske stratil technik ben?.. prezident nejde zachranit:-(

stopa je kaluž krve uklidové místnosti v tý kulatý hale.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:05 pm 
Kapčo brodice kat. B

manonegra82 píše:

Thror píše:
Hee? On tam môže chcípnuť prezident? Ja som žiadnu stopu nenašiel, kašlal som na to... a prezident prežil.

| SPOILER
ten úkol je blbě zadaný. stopy totiž najdeš až když prezident přistane. na prezidenta čekají dvě nebezpečí:
1) na věži za ním je sniper - všimni si, že během projevu sletí z věže a objeví se nový. ten nový je vrah a prezidenta odstřelí, pokud není zastaven. stačí prohlédnout tělo padlého a vylézt na věž po žebříku...a promluvit si
2) bomba ve vertibirdu - jakmile přistane vertibird, objeví se u něj mechanik - prošacuj ho, objevíš u něj detonátor. to je první cesta. anebo prohlédni vertibird - najdeš bombu, zneškodni ji.

celé to můžeš pak nechat projít v klidu, nebo můžeš grantovi nahlásit, co jsi našel, ale to se projev přeruší, prezident uteče a to není hezké

Kein píše:
manonegra82 píše:

tak to jsem přehlíd ::shock

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:21 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Kein píše:
manonegra82 píše:

dekuju ti mega moc! makam nocni 12ctky a cas flskat se pustinou a hledat kaluze krve v uklidove mistnosti mam tak hodku denne:) diky diky.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:57 pm 
Zelenáč
Zelenáč

tak jsem to skusil.. ta kaluz krve chce vnimani 6.. mam 8 a stejne mi to reklo ze ta skvrna neni nic zvlastniho.. a prezidenta pak oddela sniper.. fuck. co ted?

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 6:35 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

zastřel snipera jako první, pohrabal sem se ve vertibirdu, koukl na věž, vidím padat snipera, najednou tam další, tak jsem mu poslal pozdrav ráže .50

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 6:39 pm 
Zelenáč
Zelenáč

moonfear píše:
zastřel snipera jako první, pohrabal sem se ve vertibirdu, koukl na věž, vidím padat snipera, najednou tam další, tak jsem mu poslal pozdrav ráže .50

skusim. az dodu z nocni, dikec

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 7:11 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mohli by jste mě poradit kde se nachází medvěd mazlík ..
A prosím ještě jednu maličkost..v New Vegas a kolem jsou stoky...našel jsme dvě těla s klíčema ale nevím co snima..nikde ve stokách jsem nenarzail na zamčené dveře ani na Cp co by něco zadávalo..

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 8:21 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Chápu to tak, že Kývalek je proti všem včetně NCR a BoS?

Nevím jak dosáhnout toho abych u bitvy byl po boku NCR i BoS... anybody help?

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:30 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

kyvalek je s bennym proti vsetkym, ale mozes ho samozrejme zradit a vladnut vegas sam
len ma zaujima ked idem ako nezavisly ci je mozne spolupracovat s bos?
inak taky mensi offtopic, je divne ze uz na 17lvl ma robot naj zbrane a zbroje k predaji, trochu unbalance

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:51 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

No Tatkovu pusku jsem si mohl koupit az na 24 lvl....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 115  Další