Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 12:39 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Brotherhood of Steel - Joinig
PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 9:39 am 
Justy píše:
On jí nikdy neslíbil, že to udělá. To ona se furt vnucuje, z jeho hlediska.
Jo, a ten speech check je dokonce 95.

Jo ale jak rikam je to bugly taky to tam je napsany i kdyz je ukecas tak nemuzes odejit protoze s tebou furt a furt zacinaj rozhovor znova

PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:10 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Nevite v cem je problem, udelal jsem vsechny q pro McNamaru ale porad me neche prijmout do BoS. Porad mele neco o tom ze ted nema cas protoze pripravuje zruseni te izolace. Uz sem ingame pockal aspon tyden a porad nic :(

edit: tak uz se mi to podarilo konecne

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 12:43 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

ja som ich tam teraz vsetkych vykiloval a mam pokoj, mam energozbroji ze asi budem celu hru zahojeny zo zatkami :D
proste sa mi zhnusili lebo mi dali na krk obojok a chceli po mne aby som sa nejako zbavil rangera a tych ja mam rad
ma to nejaky velky dopad ked som ich vsetkych vykiloval?

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 12:53 am 
Ozářený
Ozářený

HellAngel píše:
ja som ich tam teraz vsetkych vykiloval a mam pokoj, mam energozbroji ze asi budem celu hru zahojeny zo zatkami :D
proste sa mi zhnusili lebo mi dali na krk obojok a chceli po mne aby som sa nejako zbavil rangera a tych ja mam rad

Hra sa teoreticky dá dohrať aj štýlom Doom. Môžeš zabiť všetko čo sa hýbe, a stále bude možné dokončiť hru. O zábavnosti hry pri takom štýle by som síce pochyboval, ale niektorých ľudí to môže baviť.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:17 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

aha OK, ja len ci nema nahodou BOS nieco s pribehom, osobne ich nemam rad dik

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:21 am 
Ozářený
Ozářený

Jasné že majú niečo s príbehom. Keď si ich postrieľal, tak si prišiel o nejaké expy a pár questov. Ale ich genocídou si si z hľadiska dokončenia hry nič nepokazil. Vo F:NV naozaj môžeš zastreliť všetkých. Dokonca aj tú jednu jedinú postavu, ktorú potrebuješ aby si dokončil hru napriek tomu že všetkých zabiješ, môžeš zabiť. Lenže tá jedna postava sa respawnuje, a nikdy sa na teba nenahnevá, takže aj keď ju odbachneš 40x, hra bude dohrateľná.

Osobne si myslím, že je škoda že si BoS vystrieľal. Sú to namyslení parchanti, ale sú to užitoční namyslení parchanti.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 12:49 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Thror píše:
Jasné že majú niečo s príbehom. Keď si ich postrieľal, tak si prišiel o nejaké expy a pár questov. Ale ich genocídou si si z hľadiska dokončenia hry nič nepokazil. Vo F:NV naozaj môžeš zastreliť všetkých. Dokonca aj tú jednu jedinú postavu, ktorú potrebuješ aby si dokončil hru napriek tomu že všetkých zabiješ, môžeš zabiť. Lenže tá jedna postava sa respawnuje, a nikdy sa na teba nenahnevá, takže aj keď ju odbachneš 40x, hra bude dohrateľná.

Osobne si myslím, že je škoda že si BoS vystrieľal. Sú to namyslení parchanti, ale sú to užitoční namyslení parchanti.

BOS maj svý chyby, ale jsou mi sympatičtí ... To už za větší parchanty považuju Boomeri (granátniky)

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 1:01 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

HellAngel píše:
ja som ich tam teraz vsetkych vykiloval a mam pokoj, mam energozbroji ze asi budem celu hru zahojeny zo zatkami

tenhle úkol s tím obojkem se mi naopak velmi líbil. Mělo to velmi dobrou atmosféru, to vědomí že stačí jeden chybný krůček a buch, hlava pryč. Navíc mi řekli, že nemám odcházet z tábora, ale ranger byl mimo tábor a sledoval tu věznici :-) . Ale po přečtení jeho deníku jsem tušil, že se mu tam moc nelíbí, jen jsem nevěděl, jestli za ním můžu jít, nebo na něj musím čekat do večera, až se vrátí (abych neopustil tábor). Tak jsem uvažoval. Jedna možnost byla vylézt co to půjde z tábora a pak mu odstřelovačkou ustřelit hlavu (on tam byl skrčenej, jako kdyby kadil), nebo na něj čekat, nebo zkusit za ním jít a doufat, že to nebouchne :). Nakonec jsem za ním tedy šel a ukecal ho, ať odejde. Starej z toho byl úplně nadšenej (přišlo mi, že je velmi rád, že jsem ho nezabil).

Nicméně mi zde jeden chlapík čmajzl robůtka s tím, že jej chce prozkoumat a vylepšit a pak zmizel a už se nevrátil :-( . Snad se objeví, za pár dní. Oni by si s robůtkem stejně zahráli párači volejbal a byl by mi tam na nic, tak jsem je postřílel s Cass v té ergozbroji, co jsem štípl tomu 1. paladinovi z pokoje. :-D

Každopádně ty úkoly s nimi jsou obecně docela zajímavé.

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 2:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Smiky píše:
Nevite v cem je problem, udelal jsem vsechny q pro McNamaru ale porad me neche prijmout do BoS. Porad mele neco o tom ze ted nema cas protoze pripravuje zruseni te izolace. Uz sem ingame pockal aspon tyden a porad nic :(

edit: tak uz se mi to podarilo konecne

Musíš odejít a po čase se tam vrátit a promluvit z nejstarším...dá ti finální ukol.

O kterém obojku mluvíte já se teď přidal a nikdo mě nic nenarval....jo a kčemu je ten vědec samotný (starší písař nebo co) s tou malou holkou ? Nikdy jsem u něj žádný úkol nedostal :(

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:24 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Amaroun píše:
BOS maj svý chyby, ale jsou mi sympatičtí ... To už za větší parchanty považuju Boomeri (granátniky)

To máš těžké. Obě dvě skupiny jsou silně xenofobní, jejich strach z cizího, to cokoliv cizí hubí. Jenže granátníci jsou na úrovni dětí, neznají pořádně svět venku a nechtějí ho uvnitř, ty desetiletí samoty je naprosto přeprogramovaly. BOSáci se stáhli zpět, když si užívali s nějakou hračkou a dostali naprdel o NCR.

Jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou.

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 5:28 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

už niekto upravte to slovo v nadpise, trhá mi to žily a vyhľadávanie bude blbnúť...

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 7:32 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Bitchking píše:
Amaroun píše:

To máš těžké. Obě dvě skupiny jsou silně xenofobní, jejich strach z cizího, to cokoliv cizí hubí. Jenže granátníci jsou na úrovni dětí, neznají pořádně svět venku a nechtějí ho uvnitř, ty desetiletí samoty je naprosto přeprogramovaly. BOSáci se stáhli zpět, když si užívali s nějakou hračkou a dostali naprdel o NCR.

Jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou.

Pravda :-)

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 7:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Já jsem s tím problém neměl Ranger šel ukecat, žádný součástky jsem nehledal, jen jsem našel v kompu, který se museli záhadně odvirovat :-D , něco jak sesadit staršího co jsem pak napráskal tomu Paladinovi, ten me poslal na Graffovi, který jsem s radostí postřílel vykrad jim krám, a už jsem u BoS. Dokonce jsem dostal klíč na opravy a nejakou dost chabou energozbroj.

Předmět příspěvku: Re: Brotherhood of Steel - Joining
PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:40 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Lidi jaký obojek na krk máte na mysli?

Předmět příspěvku: Re: Brotherhood of Steel - Joining
PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 11:17 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Když ti zadají první quest, vyhnat jednoho NCT rangera z jejich bunkru, dají ti na krk obojek aby jsi nemohl zdrhnout (kdyby jsi se rozhodl jít plnit jiný quest třeba do Vegas, tak obojek udělá bum a hlava je na kaši :D)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další