HellAngel píše:
ja som ich tam teraz vsetkych vykiloval a mam pokoj, mam energozbroji ze asi budem celu hru zahojeny zo zatkami
proste sa mi zhnusili lebo mi dali na krk obojok a chceli po mne aby som sa nejako zbavil rangera a tych ja mam rad
ma to nejaky velky dopad ked som ich vsetkych vykiloval?
tenhle úkol s tím obojkem se mi naopak velmi líbil. Mělo to velmi dobrou atmosféru, to vědomí že stačí jeden chybný krůček a buch, hlava pryč. Navíc mi řekli, že nemám odcházet z tábora, ale ranger byl mimo tábor a sledoval tu věznici

. Ale po přečtení jeho deníku jsem tušil, že se mu tam moc nelíbí, jen jsem nevěděl, jestli za ním můžu jít, nebo na něj musím čekat do večera, až se vrátí (abych neopustil tábor). Tak jsem uvažoval. Jedna možnost byla vylézt co to půjde z tábora a pak mu odstřelovačkou ustřelit hlavu (on tam byl skrčenej, jako kdyby kadil), nebo na něj čekat, nebo zkusit za ním jít a doufat, že to nebouchne :). Nakonec jsem za ním tedy šel a ukecal ho, ať odejde. Starej z toho byl úplně nadšenej (přišlo mi, že je velmi rád, že jsem ho nezabil).
Nicméně mi zde jeden chlapík čmajzl robůtka s tím, že jej chce prozkoumat a vylepšit a pak zmizel a už se nevrátil

. Snad se objeví, za pár dní. Oni by si s robůtkem stejně zahráli párači volejbal a byl by mi tam na nic, tak jsem je postřílel s Cass v té ergozbroji, co jsem štípl tomu 1. paladinovi z pokoje.
Každopádně ty úkoly s nimi jsou obecně docela zajímavé.