Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 10:28 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 10:53 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Smejki píše:
jsou 4 cesty
- RNK
- Legie
- House
- Nezávislý (zabít house a ovládnout vegas)

House jestli to chápu je to že zničím BoS co ti dá za úkol ne? nezávislý to je jasný a jak pokračovat za RNK?

a ještě jeden blbý dotaz, prošel jsem celé BoS a nikde nemohu najít Veroniku a ani Viktora:(

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 11:30 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Amaroun píše:
No Tatkovu pusku jsem si mohl koupit az na 24 lvl....

ja na 17
predchvilou som u neho bol

btw nie je na nexuse mod ktory resetne statistiky? nemozem si dat ani sniper ani better critical perky a ako sniper by som ich mal mat

PříspěvekNapsal: stř lis 03, 2010 11:47 pm 
Zelenáč
Zelenáč

manonegra82 píše:
moonfear píše:
zastřel snipera jako první, pohrabal sem se ve vertibirdu, koukl na věž, vidím padat snipera, najednou tam další, tak jsem mu poslal pozdrav ráže .50

skusim. az dodu z nocni, dikec

tak jak zabiju toho snipera.. ptezident nabehne do vrtulniku ktery kdyz prohledam bouchne.. skousel jsem vse.m

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:54 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

marduk píše:
Amaroun píše:
No Tatkovu pusku jsem si mohl koupit az na 24 lvl....

ja na 17
predchvilou som u neho bol

btw nie je na nexuse mod ktory resetne statistiky? nemozem si dat ani sniper ani better critical perky a ako sniper by som ich mal mat

Sorry na nexus chodim zatím minimálně, takže nevím... prvni FNV chci dohrát Vanillu :-) Módování přijde až u dalších her...

Zdá se mi to nebo většina lidí hraje Snipera ? ::scratch Budu se muset poohlídnout po speciálním rotačáku ::fuck .. lehkej kulomet už neztačí

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 7:47 am 
Kapčo brodice kat. B

manonegra82 píše:
manonegra82 píše:
moonfear píše:
zastřel snipera jako první, pohrabal sem se ve vertibirdu, koukl na věž, vidím padat snipera, najednou tam další, tak jsem mu poslal pozdrav ráže .50

skusim. az dodu z nocni, dikec

tak jak zabiju toho snipera.. ptezident nabehne do vrtulniku ktery kdyz prohledam bouchne.. skousel jsem vse.m

proč ti píšu tohle, pro pána krále?
| SPOILER
ten úkol je blbě zadaný. stopy totiž najdeš až když prezident přistane. na prezidenta čekají dvě nebezpečí:
1) na věži za ním je sniper - všimni si, že během projevu sletí z věže a objeví se nový. ten nový je vrah a prezidenta odstřelí, pokud není zastaven. stačí prohlédnout tělo padlého a vylézt na věž po žebříku...a promluvit si
2) bomba ve vertibirdu - jakmile přistane vertibird, objeví se u něj mechanik - prošacuj ho, objevíš u něj detonátor. to je první cesta. anebo prohlédni vertibird - najdeš bombu, zneškodni ji.

celé to můžeš pak nechat projít v klidu, nebo můžeš grantovi nahlásit, co jsi našel, ale to se projev přeruší, prezident uteče a to není hezké

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 7:49 am 
Kapčo brodice kat. B

Bohy_CZ píše:
Smejki píše:
jsou 4 cesty
- RNK
- Legie
- House
- Nezávislý (zabít house a ovládnout vegas)

House jestli to chápu je to že zničím BoS co ti dá za úkol ne? nezávislý to je jasný a jak pokračovat za RNK?

po návštěvě u house nebo u bennyho za tebou přišel voják NCR a dal ti instrukce, tak hádej
Bohy_CZ píše:
a ještě jeden blbý dotaz, prošel jsem celé BoS a nikde nemohu najít Veroniku a ani Viktora:(
proč je hledáš v BoS?
| SPOILER
Viktor je ve Vegas, Veronica severně od Novacu

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 8:56 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Fakt nevíte nic o tomhle nikdo prosím?

Mohli by jste mě poradit kde se nachází medvěd mazlík ..(základna bombru chce ho holčička)
A prosím ještě jednu maličkost..v New Vegas a kolem jsou stoky...našel jsme dvě těla s klíčema klíče jsou k nějaké skrýši+ jedno tělo se myslím jmenovalo slepý jack nebo tak něják) ale nevím co snima..nikde ve stokách jsem nenarzail na zamčené dveře ani na Cp co by něco zadávalo..

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 11:12 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

barbar: proč si tedy myslíš že ty klíče mají něco společnýho s těma stokama?

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 11:35 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

spíše jsou to dvě otázky..první jestli ve stokách se skrývá nějaký zadavatel úkolu
Druha a to je vlastně odpověď na tvoji otázku..je divné když člověk najde dvě nezávisle na sobě těla s jménem a oboje dvoje mají stejný tip klíče že to s tím nesouvisí. Stoky jsou ohromnej komplex a člověku se ta myšlenka nabízí přímo...

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 11:49 am 
Kapčo brodice kat. B

Barbar píše:

Mohli by jste mě poradit kde se nachází medvěd mazlík ..(základna bombru chce ho holčička)
A prosím ještě jednu maličkost..v New Vegas a kolem jsou stoky...našel jsme dvě těla s klíčema klíče jsou k nějaké skrýši+ jedno tělo se myslím jmenovalo slepý jack nebo tak něják) ale nevím co snima..nikde ve stokách jsem nenarzail na zamčené dveře ani na Cp co by něco zadávalo..

zapni si konzoli, pak klepni myší na toho "Slepýho jacka nebo tak ňák" a nahlaš mi jméno modelu, které ti to ukáže. zkusím ti to dohledat

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:06 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Objevil jsem neco uzasneho a ocividne to tady zna jen par lidi :
Fallout New Vegas wiki
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

To je uzasna stranka, kde maji na 99,99 % odpovedi na Vase problemy.

V pravem hornim rohu je uzasna vecicka, takove okenko s napisem : "Search this wiki"
Tam staci napsat, jen kousek veci o , kterou se zajimate a hned Vam to vyjede mozne odkazy a vy uz si jen vyberete.

BTW: Mozna namitnete, ze neumite anglicky (proc takovy clovek ma potom komp to nechapu),
ale na to existuje odpoved: Google translator.

Pozn. pro mediatory : Odkaz jsem nedal do kodu, protoze se obavam, ze lide, kteri ten odkaz potrebuji ctr+c a ctrl+v nezvladnou.

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:07 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Gandi1 píše:
Objevil jsem neco uzasneho a ocividne to tady zna jen par lidi :
Fallout New Vegas wiki
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

To je uzasna stranka, kde maji na 99,99 % odpovedi na Vase problemy.

V pravem hornim rohu je uzasna vecicka, takove okenko s napisem : "Search this wiki"
Tam staci napsat, jen kousek veci o , kterou se zajimate a hned Vam to vyjede mozne odkazy a vy uz si jen vyberete.

BTW: Mozna namitnete, ze neumite anglicky (proc takovy clovek ma potom komp to nechapu),
ale na to existuje odpoved: Google translator.

Pozn. pro mediatory : Odkaz jsem nedal do kodu, protoze se obavam, ze lide, kteri ten odkaz potrebuji ctr+c a ctrl+v nezvladnou.

dobre rano zelam :-D

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:08 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Smejki píše:
Barbar píše:

zapni si konzoli, pak klepni myší na toho "Slepýho jacka nebo tak ňák" a nahlaš mi jméno modelu, které ti to ukáže. zkusím ti to dohledat

moc děkuji smím se optat jak to hledáš ? Jde mě jen abych se to naučil a neotravoval tu ( jak mě už někdo napsal :-) )
Sladká Jill (to je ta druhá taky měla stejný klíč)
001743bd

zkusím najít toho druhého ( ty stoky jsou Mor :-) )

Jinak ještě pro ostatní..ano ptám se hodně ale je to pochopitelné nebudu mít už čas si zahrát znovu FNV a nerad bych něco přehlédl...zvlášť v lokacích jako jsou kanalizace nebo přehrada kde je CPček docela hodně a kde kanalizace jsou docela obrovské. Proto se ptám. Stejně jako hledání medvěda na letecké základně kde základna je tak obrovská že se trhá při plných detailech i na mám pracovním stroji je časově hodně náročná.

Marduk- Tohle jsem nikdy nechápal a chápat nebudu asi jsem staromódní. Když jsme vedli TW fórum (ano jsem bývalá černá přilba protože naše fórum po X letech zaniklo) tak jakýkoliv hráč co měl problém tak jsme mu poradili..ano mohli jsme ho posílat na Wiki a ještě ho urážet o jeho neschopnosti dělat Ctrl+C a Ctrl+V dokonce o jeho jazykových předpokladech... místo toho jsme ale hráčům radili protože od toho fóra jsem myslel že jsou. Možná se doba mění a arogance přibývá, ale jak jsem řek. jsem staromódní :-)

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:15 pm 
Kapčo brodice kat. B

Barbar píše:
Smejki píše:
Barbar píše:

moc děkuji smím se optat jak to hledáš ? Jde mě jen abych se to naučil a neotravoval tu ( jak mě už někdo napsal :-) )
v gecku. otevři hlavní esm soubor (jen a pouze ten, pokud mechceš zkoumat nějakou modifikaci). za pár vteřin se to načte. levé okno je seznam všech objektů (z programátorského hlediska) - modely, postavy, skripty, světla, questy... všechno. dej ALL a filtruj pomocí názvu - no pak už si můžeš procházet všechna nastavení objektů, jejich umístění na mapě a v bednách (pravý klik - Use Info), jejich zahrnutí ve skriptech. ne vždy najdeš to , co hledáš, ale většinou se aspoň přiblížíš. dají se tak ideálně dohledávat objekty, postavy, jejich dialogy a podmínky pro odemčení dialogů....

PříspěvekNapsal: čtv lis 04, 2010 12:18 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Barbar píše:
...

Svuj post jsem nemiril na tebe, je to takrikajic vystrel na slepo a puvodne jsem ho chtel dat do jineho topicu, ale tenhle se jmenuje "Otazky a mozne odpovedi". Castecne je myslen skutecne jako pomoc. Jo, jsem taky byvaly moderator z jednoho fora takze mam neco jako profesionalni deformaci.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115  Další