Justy píše:
Jo, stalo se mi to samé. Ono se bohužel tak úplně nepočítá s tím, že budeš dělat úkoly hlavní linie pro víc frakcí. Já tedy udělal Chány v
rámci Vedlejších sázek (pro Kýválka) - odradil jsem je od spojenectví s Legií a přiměl je provést sebevražedný útok na Hooverovu přehradu.
Pak, po nějakých třiceti hodinách herního času, jsem začal plnit "Za Republiku 2" (u jedničky se s tím počítalo - měl jsem v dialogu možnosti,
že Boomery znám, a že mě podpoří). Přišel jsem do Dlouhého domu a jak říkáš, šipka vede dovnitř a zase ven. Dialogové možnosti žádné.
už na tom dělám a píšu si návod k tomu pro ostatní
Základ jít za PAPA kliknout na něj přes konzolu a dát : resetquest 00140c3a
Náledně oběhat ti co se dají což jsou výrobci drog problém je u Melissa tam je třeba jít následovně protože už na místě není
Prid 000e5e51
disable
enable
zatím to nemám doděláne minutku strpení prosím.
A už se to rýsuje !
Takže tímto máme tři vyřešené musel jsme skočit do tábora ještě cesara a ukrást knihu ( je v jeho hlavním stanu) Protože jsme tam nebyl bítaný host oblékl jsme si legionářské brnění a šel s postavou Lily ( mutant) až skoro ke stanu kde sídlí cesar. Pak jsme použil na sebe tichošlápka a normálněš jsem tam vklouzl jak užovka a ukradl knihu a zase zmizel.
Dále jsem se rozhodl nepoužít žádnou dovednost a jít se optat následovníku apokalypsy co dál s chánama udělal jsme ten úkol až stou knihou a donesl chánům. No byli s toho nevětvi a že dle toho budou žít navrhl jsme i spojenectví s republikou ale to odmítli ale úkol je uspěšný :) Rozhodnou se mírumilovně kočovat a tím pádem je splněn i úkol pro NCR

Volala jaký jsem?:-)