Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 21, 2025 10:16 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 5:51 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Amaroun píše:
Má migrény, což je odkaz na prvního Césara, který trpěl ruznýma poruchama... Mám pocit i... no kua teď mi to vypadlo... Je to prostě porucha, kdy třeba člověk se dostane do záchvatu s rychlého sledu obrázku.... A nebo taky to může být odkaz na Hitlera, který ho nikdo nesměl rušit, když spal ... Proto taky prospal začátek vylodění v Normandii a nenasadily se tankovy zálohy :-)

Edit: Epileptik byl César.. už jsem si vzpomněl

Epilepsie ..gaius Julius Caesar trpěl dle všeho Epilepsii ...a tohlej e odkaz na něj.

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 6:12 pm 
Ozářený
Ozářený

Včera som zažil vo FNV jednu nádhernú momentku. To čo sa mi pri nej odohralo v hlave bolo proste nezabudnuteľné. Prišiel som v jednej jaskyni k dosť odolnému zámku (obtiažnosť 100)... vypáčil som ho, juchú. Idem dnu... a počujem zrazu *frng*. Myslím si "A kurva, pasca"... krátky moment čakám, že čo bude (čakal som narigované brokovnice), a zrazu sa mi čosi zosype na hlavu a popadá to okolo mňa. Okamžite otáčam kameru dolu, a pozerám na to. "A kurva, granáty :D" Otočka, a snažím sa odskákať čo najďalej... MRD, niekoľkonásobný výbuch :D Všetky časti tela okrem pravej ruky šli do riti, a zostali mi tri paličky života :D To sú fofry. To lanko si už určite budem pamätať.

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 6:39 pm 
Ozářený
Ozářený

Chcelo by to v hre niečo na míňanie peňazí. Mám momentálne 75 tisíc zátok, a neviem čo s nimi. A to mám v inventári ešte plnú riť vecí, čo vážia 0, a dajú sa slušne predať (asi 700 legionárskych mincí, a asi 200 NCR bankoviek, taktiež asi 50 pre-war money).

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 6:52 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

No v Sunset Saparilla HQ jsem přišel ke dveřím, které byli otevřené, místnost byla zavalená, ale abych ty dveře mohl zavřít potřeboval jsem 100 lockpick ::fuck

PříspěvekNapsal: pon lis 08, 2010 11:17 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Thror píše:
Chcelo by to v hre niečo na míňanie peňazí. Mám momentálne 75 tisíc zátok, a neviem čo s nimi. A to mám v inventári ešte plnú riť vecí, čo vážia 0, a dajú sa slušne predať (asi 700 legionárskych mincí, a asi 200 NCR bankoviek, taktiež asi 50 pre-war money).

Kde si to proboha nabral?!

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 1:25 am 
Ozářený
Ozářený

Zabíjaním, Lootovaním, Repairovaním, Predávaním. Mám síce malý Barter, ale proste z pustiny beriem toľko šrotu, že vždy keď stretnem nejakého obchodníka, čo má zátky, tak mu ich všetky vykúpim, a poberiem od neho aj všetky Whiskey, Stimpaky, Rad-awaye, Medexy a 12ga náboje (pre Cass). A aj tak mám profit ako blázon. Samozrejme pravideľne navštevujem Gun Runners, u Vendortrona sa obnovuje tých jeho 8k zátok celkom rýchlo... a proste nemám tie prachy na čo míňať, keďže zbrane mám unikátne z jaskýň, opravovať si ich viem sám na maximum, a náboje nežerú.

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 8:41 am 
Zelenáč
Zelenáč

Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Thror píše:
Zabíjaním, Lootovaním, Repairovaním, Predávaním. Mám síce malý Barter, ale proste z pustiny beriem toľko šrotu, že vždy keď stretnem nejakého obchodníka, čo má zátky, tak mu ich všetky vykúpim, a poberiem od neho aj všetky Whiskey, Stimpaky, Rad-awaye, Medexy a 12ga náboje (pre Cass). A aj tak mám profit ako blázon. Samozrejme pravideľne navštevujem Gun Runners, u Vendortrona sa obnovuje tých jeho 8k zátok celkom rýchlo... a proste nemám tie prachy na čo míňať, keďže zbrane mám unikátne z jaskýň, opravovať si ich viem sám na maximum, a náboje nežerú.

Na tvojom mieste by som hned zavital do new vegaskej kliniky, kde si mozes dat voperovat celkom slusne implantaty

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 8:55 am 
Ozářený
Ozářený

sleeper píše:
Na tvojom mieste by som hned zavital do new vegaskej kliniky, kde si mozes dat voperovat celkom slusne implantaty

Tie už mám všetky dávno :) Aspoň teda tie, čo som chcel, neskúšal som či moje telo zvládne aj Cha a Per, ale tie sú mi nanič. A ani ten na HP regen som nebral.

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 8:58 am 
Zelenáč
Zelenáč

Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Thror píše:
sleeper píše:

Tie už mám všetky dávno :) Aspoň teda tie, čo som chcel, neskúšal som či moje telo zvládne aj Cha a Per, ale tie sú mi nanič. A ani ten na HP regen som nebral.

No vidis..tie najdrahsie este nemas :)

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 9:03 am 
Ozářený
Ozářený

Thror píše:
sleeper píše:

Vypadá to, že hraješ podobnou postavu jako já - ten implantát, co přidá DT, je nutnost ať tak či onak. Neumím si představit vyrazit bez něj na Deathclawy. Pravda, čekal jsem, že mi trochu zjednoduší souboj s kazadory, ale ani moc ne.

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 10:17 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

po čase si člověk nahrabe docela hodně, i když je střelec a kupuje náboje. Já mám také něco kolem 50000 zátek a to již mám nejlepší a nejdražší implantáty (víc jich již nemohu mít), kupuji náboje a již mě přestalo bavit sbírat zbraně z padlých nepřátel, sbírám jen cennější kousky, protože neustálé lození do inventáře, pak se v tom chaosu snažit orientovat, vyhazovat nepotřebné a opravovat potřebné, mě přestalo bavit a navíc už to není nějak potřebné. Ono to dělají hodně některé úkoly.

Co se týče těch peněz frakcí, nějak jsem pro ně nenašel moc využití, snad jen to, že se za ně dají kupovat žetony na automaty. Jenže automaty, ruleta a tyto věci mě nějak nebaví, takže moc nevím co s nimi. Teoreticky by šli proměnit ty peníze na žetony a pak žetony na zátky, možná by to bylo výhodnější a výnosnější, než ty peníze prodávat obchodníkům.

Předmět příspěvku: Seznam zbraní
PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 11:03 am 
Vemeno
Vemeno

Zdravím všechny hráče Falloutu, pročítal jsem si sezmam zbraní a vcelku mne pobavila tato hláška..MysteriousStranger44Magnum.
Nepoužitá zbraň
( pravděpodobně neosvědčený
koncept)..nemělo by tam být spíše něco ve smyslu..jedná se o zbraň, kterou používá Záhadný cizinec 'Mysterious Stranger' poté co si vemete stejnojmenný perk. Je to nehratelná zbraň a přístup k ní věru mají pouze cheatři (tedy pouze pomocí konzole? ;-)

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 1:33 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Milhaus píše:
po čase si člověk nahrabe docela hodně, i když je střelec a kupuje náboje. Já mám také něco kolem 50000 zátek a to již mám nejlepší a nejdražší implantáty (víc jich již nemohu mít), kupuji náboje a již mě přestalo bavit sbírat zbraně z padlých nepřátel, sbírám jen cennější kousky, protože neustálé lození do inventáře, pak se v tom chaosu snažit orientovat, vyhazovat nepotřebné a opravovat potřebné, mě přestalo bavit a navíc už to není nějak potřebné. Ono to dělají hodně některé úkoly.

Co se týče těch peněz frakcí, nějak jsem pro ně nenašel moc využití, snad jen to, že se za ně dají kupovat žetony na automaty. Jenže automaty, ruleta a tyto věci mě nějak nebaví, takže moc nevím co s nimi. Teoreticky by šli proměnit ty peníze na žetony a pak žetony na zátky, možná by to bylo výhodnější a výnosnější, než ty peníze prodávat obchodníkům.

Tak ja moc kramy neprodavam, si je nechvam s tim, ze treba jednou nekdy neco vyrobim :) ... a hlavne je teda ani nesbiram.

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 2:06 pm 
Ozářený
Ozářený

Vůbec se mi zdá, že to hra s prachama vůbec nevychytala. V takovém Mass Effectu alespoň bylo co kupovat, ale F:NV trpí TESáckými finančními neduhy. Tohle shromažďování peněz mě zkrátka štve.

Kdyby si člověk alespoň mohl pořídit něco pořádně drahého (a klidně i zbytečného) jen tak pro radost. Třeba bych bral možnost koupit si vrak auta a postupně dokupovat od stalkerů a ostatních mrchožroutů díly nebo tak - pro hru třeba ne úplně využitelná kravina (i když třeba používat auto pro přesun by bylo fajn a vzhledem k rázu krajiny by to bylo i ideálně omezené), ale aspoň bych měl do čeho cpát. Totéže by se mohlo týkat nábytku nebo hadrů.

PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 2:13 pm 
Ozářený
Ozářený

(V ME2 bol prísun peňazí rozrátaný tak, že si si nemohol kúpiť úplne všetko v hre... musel si nejaké upgrejdy oželieť. V ME1 som behal s 999 999 kreditmi a nevedel som čo s nimi :D)

Carlos, úplne v pohode by boli napr. aj variabilnejšie vylepšenia do bytu v Lucky 38. (Huh, to by bol dobrý quest mod... po zabití Housa umožniť otvorenie Lucky38 pre verejnosť... bolo by treba najať personál, urobiť reklamu, a investovať do toho tony prachov.) Momentálne sa tam dá všetko kúpiť za koľko, 2600 caps? Trochu stratený potenciál.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 73  Další