Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 7:08 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zákysy
PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:32 am 
Vemeno
Vemeno

Tak mám tu dva questy, se kerýma si nevím rady.

První je že mám donést něco NCR hlídce v Helios station, ale problém je, že už jsem tam byl před tím úkolem a všechny NCR tak nějak zahynuli při spouštění elektrárny. Neměl by se ten quest automaticky označit jako nesplněný? Prostě mi to pořát kompas ukazuje na vchod Heliosu kde kdysi byla hlídka a dál nic.

Další quest je že mám někam dovést Cass. Kompas mi ukazuje pořát na ni, ale když s ní chci pokecat, tak mi píše, že můžu mít jen jednoho společníka. Teď mám u sebe Boona a ED-E. Dá se ten quest vyřešit nějak jinak než že mi zabijí Boona a já se vrátím pro Cass?

Předmět příspěvku: Re: Zákysy
PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:55 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

1) U tohohle questu musíš najít zásoby, pro který důstojník s Forlon hope poslal vojáky ... hledej mezi Forlon Hope a Heliosem. Mělo by to být tak na úrovni tý větrný farmy, co stojí opodál

2) Co ti brání na chvíly Boona propustit? :-) Společníka mužeš mít jen jednoho
Edit: Jednoho lidského, jednoho robotického

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 10:01 am 
Vemeno
Vemeno

Amaroun píše:
1) U tohohle questu musíš najít zásoby, pro který důstojník s Forlon hope poslal vojáky ... hledej mezi Forlon Hope a Heliosem. Mělo by to být tak na úrovni tý větrný farmy, co stojí opodál

2) Co ti brání na chvíly Boona propustit? :-) Společníka mužeš mít jen jednoho
Edit: Jednoho lidského, jednoho robotického

1) Ok vyzkouším.

2) Teď přesně nevím jak to myslíš? Ani nevím jestli tam je možnost, že ho propustíš? Ale teď je otázka, jestli když ho propustíš (pokud to jde), jestli si ho pak můžeš zpět zase najmout? Já zkoušel jen, že jsem mu řekl ať počká na místě, ale to se asi nepočítá co?

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 10:55 am 
Ozářený
Ozářený

Kdyz na spolecnika kliknes a zvolis promluvit, tak se ti u neho nabidne moznost propusteni a spolecnik se vrati tam, kdes ho vzal poprve, nebo kdyz uz mas byt ve Stastne 38, tak ho muzes poslat tam.

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 3:11 pm 
Vemeno
Vemeno

Erina píše:
Kdyz na spolecnika kliknes a zvolis promluvit, tak se ti u neho nabidne moznost propusteni a spolecnik se vrati tam, kdes ho vzal poprve, nebo kdyz uz mas byt ve Stastne 38, tak ho muzes poslat tam.

Nu dobrá a můžu si ho pak znovu najmout?

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 3:13 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Jo
Edit: a stačí to přece zkusit přes Save/load ne ? ::zed

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 8:10 am 
Vemeno
Vemeno

Amaroun píše:
Jo
Edit: a stačí to přece zkusit přes Save/load ne ? ::zed

Určitě, ale zeptat se je rychlejší obzvlášť když teď nemám přístup ke hře.

Jo ještě k tomu úkolu se zásobama pro ten Helios. Včera jsem hledal, došel až k těm větrným elektrárnám a nenašel. Není tam nějaký záchytný bod, třeba mrtvoly, příšery nebo něco? Takhle hledat a navíc ještě nevědět jak to má vypadat není zrovna lehký. Nebo nebyl by screen kde přibližně se to asi nachází? Ten quest je divnej.
Díky moc.

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 11:56 am 
Ozářený
Ozářený

Justy, jenze problem je v tomhle
Jar12 píše:
První je že mám donést něco NCR hlídce v Helios station, ale problém je, že už jsem tam byl před tím úkolem a všechny NCR tak nějak zahynuli při spouštění elektrárny. Neměl by se ten quest automaticky označit jako nesplněný? Prostě mi to pořát kompas ukazuje na vchod Heliosu kde kdysi byla hlídka a dál nic.

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 1:11 pm 
Vemeno
Vemeno

Erina píše:
Justy, jenze problem je v tomhle
Jar12 píše:

No přesně. Dustojnice už je historií a kompas mi ukazuje pořát ke vchodu Heliosu.
Tak nevím, podle mě tím pádem tento quest nelze asi dořešit!

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 3:36 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak, ty mrtvoly by tam měli být i tak ne? ...
Je to na sever od té farmy a na západ od tábora naděje.
Zkus to tam prošmejdit, někde by tam měli být, ta poručice je dle mě jenom berlička aby hráč měl přesně místo kde jsou.
By snad neudělali tak idiotsky že když umře, tak ten ukol nejde splnit.

EDIT
tak wiki to vyřešila

Citace:
Killing Lt. Haggerty at Helios One prior to this quest may cause the quest arrow to track to her corpse. This causes the quest to be impossible to complete. (Can be completed on xbox360 and PC By Heading From Lt. Haggerty's marker due east. You should encounter a crate; open it, take its contents, and return them to Quartermaster Keyes.) (Quest may work even after killing Lt. Haggerty. Even on PS3.)

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 4:25 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy píše:
Jo, když nějaký vůl neví, co chce, a u jednoho úkolu vyvraždí celou základnu NCR a v druhém chce pomáhat...

amen

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 5:44 pm 
Vemeno
Vemeno

Justy píše:
Jo, když nějaký vůl neví, co chce, a u jednoho úkolu vyvraždí celou základnu NCR a v druhém chce pomáhat...

Tak za prvý nevím proč mě osočuješ a urážíš? Trocha slušného chování by neškodila. Děláš jakobys sežral všechnu moudrost světa!!

A za druhý oni si začali. Začali po mě střílet a měl jsem spusti elektrárnu. Tak jsem jí spustil a všechny to vyvraždilo. Tak to přece nebudu loadovat znova. Já si na hodnýho nechci hrát, jen se chci toho questu zbavit z quest logu.

Jinak Potane díky za info, pokusím se pohledat.

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 7:56 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ti vojáci by po tobě nezačali střílet první.
Leda bys měl špatnou reputaci, případně brnění legie.
Ale to se pak nemůžeš divit ...

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 11:08 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy píše:
Nedělej z toho zas drama. Ale je to fakt, jen tak "sami od sebe" po tobě střílet nezačnou.
Pokuds vlezl do zakázané zóny a postřílel jim psy, tak se nediv, že po tobě střílí... tichošlápek (nebo obyčejný sneak) to jistí.
A na "všechny to vyvraždilo" se nevymlouvej. Všechny to vyvraždí jen tehdy, pokud to přímo přikážeš v terminálu.

Justy,tady se musim dotycneho zastat. Delala jsem ten kvest s Boonem a Edem za zadkem a kdyz jsme prisli k tomu terminalu, co ho hlidaj cokli, Boone mne predbehl a zastrelil jednoho cokla. V ten moment po nas zacli jit vojaci. Load, odlozeni Boona s Edem a sla jsem tam sama, postrilela cokli a nic se nestalo. Dal jsem pokracovala zas s obema.

PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 11:39 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ti psy se přímo jmenujou myslim Hlidaci pes RNK ...
je jasny že po jejich zabiti to jejich páničky lehce nakrkne ...
Ale při mém gameplay, se stali nepřátelští jenom ti vojáci u panelů, ti před elektrárnou ne ::arrow není tu tedy žádný důvod zastřelit poručici u brány.
Navíc není problém zastřelit psy normálně, a pak rychle přeběhnout těch pár metrů do té věže bez přestřelky s ncr ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další