Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 7:43 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zákysy
PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 7:39 am 
Vemeno
Vemeno

potan píše:
Ti psy se přímo jmenujou myslim Hlidaci pes RNK ...
je jasny že po jejich zabiti to jejich páničky lehce nakrkne ...
Ale při mém gameplay, se stali nepřátelští jenom ti vojáci u panelů, ti před elektrárnou ne ::arrow není tu tedy žádný důvod zastřelit poručici u brány.
Navíc není problém zastřelit psy normálně, a pak rychle přeběhnout těch pár metrů do té věže bez přestřelky s ncr ...

No takhle. už si to nepamatuju na 100% přesně jak to bylo, ale vím, že jsem šel do tý sekce za elektrárnou se zrcadlama a měl jsem tam něco udělat ve dvou stanech (už si nepamatuju ale co) V jednom stanu byly nstražený pasti a druhý stan hlídali myslím tři psy, kteří na mě zaútočili, tak jsem je odkrouhnul. Pak mě ten quest nasměroval do nějakýho bunkru. Podotýkám, že jsem šel kolem vojáků a nestřileli po mě. V bunkru byla spousta nepřátelských robotů, tak ty jsem vystřílel taky. No pak jsem aktivoval nějaký generátor a vyšel až na vrchol věže. A jak jsem vylezl ven z tý věže, tak ti vojáci začali po mě ze spodu střílet. Měl jsem za úkol spustit ten terminál co tam byl a vojáky to všechny zabilo. Pak Boone prohodil cosi, že jestli budu pokračovat ve vyvražďování NCR tak se se mnou rozloučí, tak jsem ho uchlácholil, že už žádný zabíjení NCR nebude a šli jsme zpěk k doktorovi v Heliosu a quest byl splněný. Pak jsem chtěl odejít pryč ale hlídka před Heliosem na mě zaútočila TAKY včetně poručice!!! Tak co jsem měl dělat? Nechat se zabít? Takže myslím, že osočovat někoho Volem není na místě, když by jste na mým místě udělali určitě to samý. Ale o to nejde. Tady jde o to, že tam je BUG, který tě pořát navádí k hlídce ikdyž už je mrtvá a mrtvoly tam nejsou.

Jen mě překvapila jedna věc, že když jsem všechyn NCR zabil a pak se do Heliosu vrátil znova, tak elektrárna byla obsazená už legií. Si ale pěkně pospíšili!!

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 11:15 am 
Ozářený
Ozářený

doufam, zes to tam aspon vycistil znovu. Ja tedy problemy s NCR vzdycky resim loadem a zkousenim jinych postupu, pokud tedy nechci vylozene hrat proti nim. A jde to VZDYCKY vyresit mirumilovne.

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 12:41 pm 
Vemeno
Vemeno

Justy píše:
Jar12 píše:
Měl jsem za úkol spustit ten terminál co tam byl a vojáky to všechny zabilo.

Ne, ne a ne. Nevím, kde ses učil číst, ale u terminálu je voleb několik.
U té, cos aktivoval, bylo explicitně napsáno "ZABIJE VŠECHNY VOJÁKY NCR V OBLASTI".
V zásadě vůbec nesouvisí s aktivací Heliosu, ten je možno aktivovat oběma způsoby BEZ zabití vojáků.
Buď neumíš číst nebo si vymýšlíš.

Jar12 píše:
Takže myslím, že osočovat někoho Volem není na místě, když by jste na mým místě udělali určitě to samý.

Já poprvé zabil psy a vojáci po nějaké době začali střílet. Následoval load a použití tichošlápka, protože jsem sice hrál nezávisle
a nechtěl jsem, aby NCR získala Helios jako zbraň, protože je potřeba spíš elektrika, ale na druhou stranu jsem neměl důvod se
chovat nepřátelsky k NCR, vzhledem k tomu, že máme rámcově stejné cíle. U terminálu jsem bezpečnostní systém nechal být,
protože umím číst, a vojáky NCR jsem - opakuju - zabíjet nechtěl.

Číst umím, ikdyž mi tahle poznámka možná nějak unikla, páč číst všechny ty texty důkladně v angličtině zdržuje tak jsem to možná přehlídl. No ale na druhou stranu, pro ty vojáky všechny nepozabíjet, když na mě stříleli sami od sebe? Já je první nenapadl.

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 1:23 pm 
Vemeno
Vemeno

Justy píše:
Jar12 píše:
Číst umím, ikdyž mi tahle poznámka možná nějak unikla, páč číst všechny ty texty důkladně v angličtině zdržuje tak jsem to možná přehlídl. No ale na druhou stranu, pro ty vojáky všechny nepozabíjet, když na mě stříleli sami od sebe? Já je první nenapadl.

Máš pocit, že je normální vlézt do hlídaného vojenského objektu, postřílet hlídací psy a čekat, že všechno bude fajn a v pohodě?

No já nevím proč to spojuješ s realitou? Je to přece jen hra, kde né všechno musí dávat smysl a né všechno je reálné. Kdyby to bylo nenormální tak na mě začnou střílet hned u vchodu. A kdyby to bylo normální, tak po mě začnou střílet hned co jsem jim zabil ty psy a né že si to rozmyslej a za hodinu po mě začnou kvůli tomu střílet. Jako promiň ale tohle mi nejde do hlavy. Kdyby na mě nestřílely tak bych je nemusel zabít a nemusela by nastat tato situace. Ale tady jde o to proč po mě začali střílet? A jestli je to tím, že jsem jim zabil ty psy tak tam je BUG jak prase.

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 1:43 pm 
Kapčo brodice kat. B

Jar12 píše:
No já nevím proč to spojuješ s realitou? Je to přece jen hra, kde né všechno musí dávat smysl a né všechno je reálné.
tak to se vrať k F3 nebo CoD, protože tohle jsou základy logiky ::fuck

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 3:04 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Jar12 píše:
Ale tady jde o to proč po mě začali střílet? A jestli je to tím, že jsem jim zabil ty psy tak tam je BUG jak prase.

Je bug že na tebe střílí žes jim postřílel hlídací psy? :D
Až příště na ulici uvidíš policajta se psem, zastřel toho psa, a čekej co nastane ::rofl

Ad agresivni hlidka s poručicí: Zabil jsi jí celou posádku co měla hlídat elektrárnu, je snad taky jasný že ani z tohohle nebude štastná ne? ::rofl

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 3:49 pm 
Vemeno
Vemeno

potan píše:
Jar12 píše:
Ale tady jde o to proč po mě začali střílet? A jestli je to tím, že jsem jim zabil ty psy tak tam je BUG jak prase.

Je bug že na tebe střílí žes jim postřílel hlídací psy? :D
Až příště na ulici uvidíš policajta se psem, zastřel toho psa, a čekej co nastane ::rofl

Ad agresivni hlidka s poručicí: Zabil jsi jí celou posádku co měla hlídat elektrárnu, je snad taky jasný že ani z tohohle nebude štastná ne? ::rofl

1. To bylo myšlený jinak, já myslel, proč na mě začali střílet až když jsem byl na věži a né když jsem se procházel kolem nich.

2. Policajt si nadělá do kalhot a uteče?

3. No jasný jinou reakci jsem ani nečekal, ale to byla reakce na tvoji odpověď někde výš:
"Ale při mém gameplay, se stali nepřátelští jenom ti vojáci u panelů, ti před elektrárnou ne ::arrow není tu tedy žádný důvod zastřelit poručici u brány."

PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 3:59 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

To bylo tím že já jsem picnul psy, což se samozřejmě nelíbilo "psovodům", ale já je nestřílel ale prostě šel do bunkru -> Hlídce před elektrárnou nic nevadilo :D

PříspěvekNapsal: čtv pro 09, 2010 8:16 am 
Vemeno
Vemeno

potan píše:
To bylo tím že já jsem picnul psy, což se samozřejmě nelíbilo "psovodům", ale já je nestřílel ale prostě šel do bunkru -> Hlídce před elektrárnou nic nevadilo :D

No teď už to je víceméně jedno. Pokusím se pohledat ty zásoby kolem a konečně ten úkol nějak dořešit. Každopádně díky za help a postřehy! ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: sob pro 18, 2010 4:00 pm 
.

oné, môžete mi poradiť prosím? z Heliosu som zavítal do Boulderu za V. Chánmi, ale majú ako rukojemníkov
dvoch vojakov ... že sú dokopy 4ks a vojakov je 1,5× viac ... F3 logika, ale mám klobúk +5 reč a oblek tiež +5 reč,
tak som zvolil stratégiu, že ich ukecám, ale v dialógu nič nemám, len pindajú na nejakého Bennyho, ak ich
aj odstrelím a vojakov oslobodím, tak sa veliteľ so mnou nebaví, ževraj všetci Cháni ešte neumreli, kde by mali byť,
nie je to bug? lebo kúsok odtiaľ je hniezdo kazadorov, vyzerá to ako vstup do jaskyne a nejde tam vstúpiť ::roll

ešte vyskúšam tichošlápka a oslobodiť ich tajne, len som ich chcel odtiaľ vykecať :|

PříspěvekNapsal: sob pro 18, 2010 5:53 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Mluvíš se špatnými lidmi. Nejsou to ti u rukojmí, ale hned vedlejší barák s dveřma. Tam vlez a tam je jejich šéf k ukecání. A taky ty počty se srovnají :D

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 1:00 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Toudi, všemocný manuál tvrdí, že v hre je zabudovaná pomôcka:
Ak plníš nejakú úlohu, vyhľadaj si ju vo svojom PipBoyi a označ ju. (Netuším, ako sa to robí, ale zrejme tam bude nejaký zoznam aktívnych úloh, medzi ktorými si môžeš voliť a vyberať.) Potom sa na tvojom radare objaví obrovská žltá šipka, ktorá ťa navedie rovno k cieľu, stačí ju iba sledovať. Hehe, ja takéto featurky volám "kindertriky"; viva la konzola! :D

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 1:09 pm 
.

veď som išiel zozadu budovy okolo tých dverí ::zed

načo kukať do mapy, tá je zrejme len pre šalátov :D

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 1:13 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

..však práve, keď som si čítal o týchto vychytávkach, až som hlavou krútil, ako asi každý kovaný Fallouťák. Aby ťa pipboy navádzal ku každej lokácii?! No to snad né! ::lol

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 3:17 pm 
Ozářený
Ozářený

valcik píše:
..však práve, keď som si čítal o týchto vychytávkach, až som hlavou krútil, ako asi každý kovaný Fallouťák. Aby ťa pipboy navádzal ku každej lokácii?! No to snad né! ::lol

*tise zamackla slzu a vzpominala, jak hledala jednicce Hub a modlila se, aby ho nasla brzy a mohla do Vaultu zaridit dodavku vody*. (malem jsem to do tech 120 dni nestihla, protoze jsem sla na uplne opacnou stranu :D)

Edit: tak uz konecne vim, co ty zluty sipky znamenaji :-D. I kdyz mam original, tak manual jsem necetla ::oops

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další