Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 9:08 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Energozbroj T-51b aneb jak sa stať strelným terčom RNK
PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 3:27 pm 
Vemeno
Vemeno

Zdravím Vás všetkých, chcel by som sa opýtať, prečo vyjednanie mieru medzi BoS a RNK prichádza až tak neskoro - teda v mojom prípade až ku koncu celkového príbehu FNV. Mal som problém, že akonáhle som na seba dal Energozbroj T-51b bratrstva, hneď pri stretnutí s vojakmi RNK po mne začali strieľať. Potom mi Justy poradil, aby som išiel za Starším Mcnamarou a porozprával sa s ním o uzavretí mieru medzi BoS a RNK - lenže takýto výber v dialógu s Mcnamarou tam nebol do tej chvíle, kým mi plukovníčka z Hooverovej priehrady nedala za úlohu vyhladiť BoS a až vtedy mi v ponuke odpovedí v dialógu s Mcanamarou svietila možnosť uzavretia mieru a prísľub pomoci BoS na Hooverovej priehrade. Tak som túto možnosť zvolil.

Celý šťastný som to išiel oznámiť plukovníčke do Hooverovej priehrady, ona mi tento quest uznala a hneď na to mi dala quest ochrany prezidenta RNK Kimballa no a ja celý natešený, že už je mier uzatvorený, som si nasadil tú už spomínanú enrgozbroj T-51b bratrstva a keď som sa mal nahlásiť tomu rangerskému veliteľovi prezidentovej ochranky, hneď jak ma zbadal, začal po mne strieľať akokeby ten uzatvorený mier neplatil. TAK TOMUTO NECHÁPEM - JE TO BUG ?????

A to v obecnej reputácii mám status Mesiáš a u RNK som ,,oblíbený". No a ešte by som sa chcel opýtať aké ešte energozbroje sa v FNV nachádzajú - zatiaľ som mal v rukách len T-45d a túto problémovú T-51b. Sú v hre ešte aj iné a ak áno, tak kde.

Za odpovede vopred ďakujem a pekný zvyšok nedele
Barney Gumble

Předmět příspěvku: Re: Energozbroj T-51b aneb jak sa stať strelným terčom RNK
PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 3:35 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ve hře jsou T-51b, T-51b Bos, T-45d, Enklávistický power armor, enklávistický tesla power armor, a "power" armor NCR (nepotřebuje PA trénink)
A ta T-45, i když má BoS insignie na sobě, narozdíl od bos t-51 tě ale NCR nebere za nepřítele ani když s nimi nemáš mír.

Téčka se dají najít na bos, Enklávistický v rámci úkolu pro Gannona, a to NCR pa mají na sobě například dva vojáci na přehradě.

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 4:39 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

jeste jednaů45 je ve Vaultu 3 ma ji na sobe ten sef fiendů

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 4:43 pm 
Vemeno
Vemeno

Ešte by som Vás poprosil aj o odpovedanie na prvú otázku... skrátene, čo treba urobiť, aby som mohol nosiť energozbroj t-51b bratrstva nosiť aj v blízkosti vojakov RNK. Ďakujem

A tá enklávistická energozbroj sa dá získať v queste pre Gannona. Bohužiaľ ale neviem, kto je Gannon a v ktorej lokácii na mape sa nacháda.

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 5:01 pm 
Ozářený
Ozářený

Barney Gumble
| SPOILER
Doktor, a najdes ho u Nasledovniku v pevnosti ve Freeside

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 6:09 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Pokud na tebe strilela ochranka na prehrade po dojednani miru tak to nemusi byt armorem ja mel na sobe RNK armor a stejne pome strilel proste natu plosinu nesmim :)
Mimochodem pri cekani na prezidenta nesmis vyndat zbran, nato tam tam upozornuje ten velitel co te posila ven.

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 8:18 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Barney Gumble píše:

A tá enklávistická energozbroj sa dá získať v queste pre Gannona. Bohužiaľ ale neviem, kto je Gannon a v ktorej lokácii na mape sa nacháda.

Společník
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... companions
Hnedka ten první ;)

PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 10:27 pm 
Vemeno
Vemeno

Pre Lornusa : Zle sme sa pochopili, alebo aspoň ty píšeš o niečom, o čom som ja nepísal. Ja nehovorím, že po mne strieľajú keď stojím na pódiu (spomínaš plošinu) predtým ako má prísť prezident Kimball. To je samozrejmé, že budú po Tebe strielať - ochranka prezidentova to logicky berie ako ohrozenie bezpečnosti. Ja o hovorím - písal som o tom, že hneď ako otvorím dvere do vestibulu Hooverovej priehrady - myslím ten okrúhly pult kde si aj ty určite našiel snehovú kouli limitovanej edície, tak tam stojí asi päť rangerov + ich rangerský veliteľ - ten ranger, s ktorým sa budeš rozprávať o ochrane prezidenta no a ja keď už som si v tej chvíli bol istý, že mier medzi RNK a BoS je uzavretý a platný, tak práve v tej chvíli mi napadlo konečne si nasadiť Energozbroj T-51b bratrstva a v tej chvíli ako to ten rangerský veliteľ zbadal, začal po mne strieľať. A celý problém je v tom, že ja sa pýtam PREČO tomu tak je... keď už mier je platný ????? A už som sa tuná pýtal, či sa jedná o bug alebo čo to má znamenať. Lenže väčšina z Vás ignoruje prvú časť môjho textu a odpovedali najčastejšie na moju sekunárnu otázku kde všade sa nachádzajú energozbroje, čo je pre mňa podružná záležitosť.

S pozdravom Barney G.

PříspěvekNapsal: stř pro 15, 2010 10:10 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Na me RNK neutocila i kdyz jsem behal po svete v BOS T-51b.

PříspěvekNapsal: čtv pro 16, 2010 11:19 am 
Vemeno
Vemeno

To byF: To máš super, aj ja by som chcel mať takú možnosť. V mojom prípade musia moji companions nosiť moju náhradnú zbroj pri stretnutiach s ľuďmi od RNK, aby som si ju mohol obliecť. ::cry