Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 11:01 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Max. Level
PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 12:23 am 
Vemeno
Vemeno

::lol ::lol No je to pravda Bohuzial ze neumim strilet ;-)
Ale to bude asi skor chyba hry ako moja :D Zbrane mam totiz na 100

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 6:15 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

vitekc45c píše:
(btw i s lehkymi na 15 v poho zabijes cokoli do vzdalenosti 70m ::rofl )

Teda, toto mi pripadá skôr smutné, než veselé. Kam sa stratili tie premakané pravidlá starého Fallouta? :-(
(Ešte je tu šanca, že vitek drtí na easy a bez režimu hardcore, všakže.)

Say [Bot] píše:
Ať si platí kdo chce co chce, ale STEAM klienta ať si milostivě strčí do p*dele

Presne tak, STEAM je fašistický vynález za všecky drobné. Nech mi s tým vylezú na hrb, do svojho kompu takéto kraviny skrátka inštalovať nehodlám.

NoFIS píše:
Stači mit torenta a dobrou adresu a mužeš stahovat jak chceš

No, držím ti palce, aby si sa časom nepopálil.
Vývojári začínajú torrentom venovať slušnú pozornosť a o pár rokov sa ľahko môže stať, že krátko po stiahnutí hry u vás zazvoní poštár s platobným príkazom a obsielkou z exekučného úradu. Rodičia potom z tvojej motorky príliš nadšení nebudú, pretože trestné stíhanie sa povedie nie proti 15 ročnému pirátovi, ale voči vlastníkovi internetového pripojenia.
::knez

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 7:52 am 
Vemeno
Vemeno

Teda to se nam ta diskuze rozjela..ja jsem pirat ze zvyku, v dobe kdy sem zacinal internet nebyl a kopiroval kazdej a mezi nimi i ja nemajetny zak ZS..ono chtit v tom veku po rodicich koupit takovyho Wolfensteina tak dostanu po hube a este mam po pareni. A jina moznost, jak ziskat original pro maliho kluka nebyla. Dnes uz si vydelavam a..stahuji. Proc? Protoze hry uz nejsou od hracu pro hrace, ale jak to rict, no spis od manazeru pro vyssi zisky..a ted co je vetsi zlodejina? Jsem sice pirat, ale kdyz mne hra zaujme a bavi tak si po case original koupim..krabicovy mam vsechny RPG od kdysi Black Isle a mnoho dalsich..bejt zaslepenej slusnak a koupit hned od vseho original tak jsem ve valne vetsine pripadu nas*anej. A jak se ze sve investice byly nadseni vy zaprisahly antipirati, kdyz jste si koupili Fallout 3? Opravdu si myslim ze je lepsi stahovat a pak koupit dobrou hru nez podporovat firmy typu BETHESDA a pak brecet ze za svy tezce vydelany penize mate jakesi nepoveden techdemo na novy Fallout. Z takovychto lidi maji radost to ano..ale nemyslite, ze kdyby se spatne hry nekupovali tak by si dali bacha neco takoveho vydat?

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 8:51 am 
Ozářený
Ozářený

valcik píše:
vitekc45c píše:
(btw i s lehkymi na 15 v poho zabijes cokoli do vzdalenosti 70m ::rofl )

......
(Ešte je tu šanca, že vitek drtí na easy a bez režimu hardcore, všakže.)

.....

hraju na very hard + hardkore a jak rikam ikdyz se miridlo klepe jak sileny tam trefis cokoli je to proste jen o nacasovani ::cool

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 10:16 am 
Ozářený
Ozářený

mau.n23 píše:
... Jsem sice pirat, ale kdyz mne hra zaujme a bavi tak si po case original koupim..krabicovy mam vsechny RPG od kdysi Black Isle a mnoho dalsich..bejt zaslepenej slusnak a koupit hned od vseho original tak jsem ve valne vetsine pripadu nas*anej. A jak se ze sve investice byly nadseni vy zaprisahly antipirati, kdyz jste si koupili Fallout 3? Opravdu si myslim ze je lepsi stahovat a pak koupit dobrou hru nez podporovat firmy typu BETHESDA a pak brecet ze za svy tezce vydelany penize mate jakesi nepoveden techdemo na novy Fallout. Z takovychto lidi maji radost to ano..ale nemyslite, ze kdyby se spatne hry nekupovali tak by si dali bacha neco takoveho vydat?

S timhle souhlasim. Ja si trojku koupila bez vyzkouseni, bo Fallout.., a jsem nasrana doted :/. Proto jsem si FNV stahla, ale po par hodinach hrani a zjisteni, ze je to fakt Fallout, jsem sla zakoupit original. Driv se aspon delaly dema, aby si clovek mohl hru osahat a rozhodnout se.

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 10:31 am 
Vemeno
Vemeno

Pozeram ze moja tema sa zvrtla na nieco uplne ine :-)
Inak Vas chcem poprosit, pretoze som hral aj Fallout 3 (do chvile, ked mi hra povedala, ze ste dosiahli max. level - to nepochopim do konca zivota preco dali to obmedzenie, ved fallout bol staaaale o tom ze ides levelmi hore a hore).
Ake su tie obrovske rozdiely medzi 3 a NV ??? Ked niekto napise ze 3 stala za prd a NV je uz fakt FALLOUT.
Nejako som to zatial nepostrehol, preco by to tak malo byt, ved je to priblizne to iste, ci sa mylim ?? Neberte to v zlom, chcem iba fakt nazory od ludi, preco su takej mienky. Diky

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 12:26 pm 
Vemeno
Vemeno

Level cap byl ve Falloutech vzdy. V 1 byl myslim max level 21 (uz sem velmi dlouho nehral, odchylka je mozna) a ve 2, coz uz bylo horsi nahrat, level 99, ale dalo se ;-). Ovsem to uz je pro fanatiky..a 3? Opravdu te bavila? Ja muzu rict, ze sem ji hral vicemene jen proto, ze to byla hra na kterou jsem cekal 10 let..a kdybych si ji radne nezmodoval tak sem ji asi nedohral..byla to akcni nuda s me nic nerikajicimi lokacemi. Opravdu se mi zdalo, ze mnoho tech bodu na mape bylo udelano jen pro to aby to nebyla sama pustina. V pameti mi utkvela snad jen Promenada. Nikde nic zajimaviho, nic co by hrace hnalo dal..zadny takovy to nutkani jeste udelam tohle a pak uz vazne pudu spat, vzdyt za hodinu vstavam do prace..

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 12:32 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

mau.n23 píše:
A jak se ze sve investice byly nadseni vy zaprisahly antipirati, kdyz jste si koupili Fallout 3?

Hehe, F3 som nehral, usúdil som, že by to znamenalo stratu času.
Hru som teda nekúpil, ale ani neukradol, jednoducho ju ignorujem.

Mno, už doplním len poslednú úvahu:
Nepovažujem sa za žiadneho "antipiráta", ani nič podobné. Nezáleží mi na tom, kto svoje kópie kupuje legálne a kto ich kradne; nie som predsa autor programu, ani vydavateľ. Niektorí ľudia sa ale rozhodli za hry poctivo platiť a tým umožňujú ich vývoj, preto keď sa tu objaví zarytý warezák, ktorý nekúpil jedinú placku a začne si strúhať posmešky, či predvádzať svoju nekonečnú šikovnosť a múdrosť, je to pre mňa skrátka obyčajný, amorálny hajzlík. (A navyše aj hlupák, pretože hlučný zlodej je špatný zlodej.)

To myslím všeobecne, nie je to adresované nikomu konkrétnemu.

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 1:04 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomcat0510 píše:
...Ake su tie obrovske rozdiely medzi 3 a NV ??? Ked niekto napise ze 3 stala za prd a NV je uz fakt FALLOUT.
Nejako som to zatial nepostrehol, preco by to tak malo byt, ved je to priblizne to iste, ci sa mylim ?? Neberte to v zlom, chcem iba fakt nazory od ludi, preco su takej mienky. Diky

Koukni sem - viewtopic.php?f=39&t=1491 , Thror to tam krasne vystihl

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 2:25 pm 
Kapčo brodice kat. B

mau.n23 píše:
A jak se ze sve investice byly nadseni vy zaprisahly antipirati, kdyz jste si koupili Fallout 3?

pche! nejsem idiot a nejdřív sháním info, takže jsem věděl, že je to hnůj. nedlouho povydání pak byl F3 v akci za 500,-. před půlrokem jsem ho prodal za 600,- ::fuck

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 2:26 pm 
Kapčo brodice kat. B

Tomcat0510 píše:
Pozeram ze moja tema sa zvrtla na nieco uplne ine :-)
Inak Vas chcem poprosit, pretoze som hral aj Fallout 3 (do chvile, ked mi hra povedala, ze ste dosiahli max. level - to nepochopim do konca zivota preco dali to obmedzenie, ved fallout bol staaaale o tom ze ides levelmi hore a hore).
Ake su tie obrovske rozdiely medzi 3 a NV ??? Ked niekto napise ze 3 stala za prd a NV je uz fakt FALLOUT.

moje FNV recenze (hodně srovnávací) - http://www.madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=1074

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 9:28 pm 
Vemeno
Vemeno

Diky za nazory ;-)

PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 10:35 am 
Ozářený
Ozářený

Tomcat0510, tak uz vis, proc F3 stoji za prd a FNV je Fallout? :-D

PříspěvekNapsal: stř pro 29, 2010 7:42 pm 
Vemeno
Vemeno

Co se tíče té pirátské verze: Podle mně pirátstvím nikomu neublížíte. Ty peníze za zaplacenou hru stejně dostane nějakej prachatej majitel obchodu. ::cool

PříspěvekNapsal: stř pro 29, 2010 8:12 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Ernesto píše:
Ty peníze za zaplacenou hru stejně dostane nějakej prachatej majitel obchodu. ::cool

A odkiaľ asi získa prachatý majiteľ obchodu hry, ktoré predáva? Nekupuje ich snáď od autora, resp. vydavateľa? ::roll
Kým sa ti bude sťahovať ďalší súbor, doštuduj základy ekonomiky.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další