Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 9:24 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zákysy
PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 12:02 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím všechny
potřeboval bych poradit ohledně úkolu v táboře Reflektor- je to ten úkol kdy mám nasbírat psí známky od zmutovanejch vojáků.
Prolez jsem to kousek po kousku-každej kout,ale pořád mi nějaká ta známka schází.
Navštívil jsem i toho jedinýho přátelskýho vojína v jednom z domů-známku sem mu šlohnul-ale ukazatel mě pořád navádí zhruba do středu tábora =nic už tam ale není.
Už sem v tom radioaktivnim šeru tábora srávil snad pět hodin a začínám bejt pořádně vzteklej a zoufalej ::zed
Budu moc vděčnej za jakoukoliv radu.
Předem díky za cokoliv.

PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 4:27 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

beng-beng píše:
Zdravím všechny
potřeboval bych poradit ohledně úkolu v táboře Reflektor- je to ten úkol kdy mám nasbírat psí známky od zmutovanejch vojáků.
Prolez jsem to kousek po kousku-každej kout,ale pořád mi nějaká ta známka schází.
Navštívil jsem i toho jedinýho přátelskýho vojína v jednom z domů-známku sem mu šlohnul-ale ukazatel mě pořád navádí zhruba do středu tábora =nic už tam ale není.
Už sem v tom radioaktivnim šeru tábora srávil snad pět hodin a začínám bejt pořádně vzteklej a zoufalej ::zed
Předem díky za cokoliv.

S tímhle nejseš sám. Ghulí vojáci se někdy zatoulaji i mimo vyznačenou radioaktivní zónu, na smetišti sou Gekoni a tak se někdy stane, že ho nestřelíš Ty, ale zabije ho nějaká stepní potvora. Tím se dostaneš do stejného problému, jako nahoře "D4N" - voják se vypaří, spolu s ním i známka, úkol nejde dokončit.

Pokud Ti to neni proti srsti, jako D4N použij konzolu a zapiš:
[ ; ]
player.additem 0013fe77 X
Enter
[ ; ]
Po tom 8mi místném čísle je mezera a místo toho "X" zapiš přesný počet známek, který Ti chybí (né víc!).
Po kontrole počtu v Pip-Boy (10 ks) dej save a restartuj hru !!! Teprve potom běž za Astorem.

PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 9:51 am 
Vemeno
Vemeno

Měl bych dotaz jesli jde nějak zlepšit pověst s NCR, nevím už kde vzít novou misi, asi je mám hotové, ale mám špatnou pověst ještě asi jelikož když jdu za kýválkem tak on mi řekne at navštívím přehradu s přezidentem ale já mám jen dialog že mě k němu nepustí..

PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 10:11 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Nejde.

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 10:39 am 
Vemeno
Vemeno

tohle jsem si myslel no :D

PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 2:59 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
beng-beng píše:
Zdravím všechny
Předem díky za cokoliv.

S tímhle nejseš sám. Ghulí vojáci se někdy zatoulaji i mimo vyznačenou radioaktivní zónu, na smetišti sou Gekoni a tak se někdy stane, že ho nestřelíš Ty, ale zabije ho nějaká stepní potvora. Tím se dostaneš do stejného problému, jako nahoře "D4N" - voják se vypaří, spolu s ním i známka, úkol nejde dokončit.

Pokud Ti to neni proti srsti, jako D4N použij konzolu a zapiš:
[ ; ]
player.additem 0013fe77 X
Enter
[ ; ]
Po tom 8mi místném čísle je mezera a místo toho "X" zapiš přesný počet známek, který Ti chybí (né víc!).
Po kontrole počtu v Pip-Boy (10 ks) dej save a restartuj hru !!! Teprve potom běž za Astorem.

Díky moc za radu-už sem to chtěl podle tvého návodu udělat,ale řekl sem si že to ještě jednou-naposled-projdu abych si byl jistej.
No a zjistil sem že sem pěknej blb.... nevšimnul jsem si totiž že mi ten přátelskej ghůl z toho domku nechal svou známku vedle postele-po tom co jsem mu zjistil kam má jít. ::zed
Ale i tak samozřejmě moc děkuju za pomoc-moc si toho cenim.
New vegas zdar ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 3:03 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

ps:-je na vysvětlenou..
když jsem si myslel že jsem toho přátelskýho vojína z toho domku(nevybavuje se mi jeho jméno) o tu známku okradnul,nevšimnul sem si že mi jí zas hned vzal zpátky(byl sem přistižen)
v tom byl "zakopanej pes" ::scratch

PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 3:15 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

beng-beng píše:
ps:-je na vysvětlenou..
když jsem si myslel že jsem toho přátelskýho vojína z toho domku(nevybavuje se mi jeho jméno) o tu známku okradnul,nevšimnul sem si že mi jí zas hned vzal zpátky(byl sem přistižen)
v tom byl "zakopanej pes" ::scratch

No štěstí, že si to doplnil :-), já už hledal save poblíž, abych se tam šel kouknout, jestli tam fakt neleží :-).

PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 4:00 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Jar12 píše:
Justy píše:
Jo, když nějaký vůl neví, co chce, a u jednoho úkolu vyvraždí celou základnu NCR a v druhém chce pomáhat...

Tak za prvý nevím proč mě osočuješ a urážíš? Trocha slušného chování by neškodila. Děláš jakobys sežral všechnu moudrost světa!!
A za druhý oni si začali. Začali po mě střílet a měl jsem spusti elektrárnu. Tak jsem jí spustil a všechny to vyvraždilo. Tak to přece nebudu loadovat znova. Já si na hodnýho nehci hrát, jen se chci toho questu zbavit z quest logu.
Jinak Potane díky za info, pokusím se pohledat.

Nedělej z toho zas drama. Ale je to fakt, jen tak "sami od sebe" po tobě střílet nezačnou.
Pokuds vlezl do zakázané zóny a postřílel jim psy, tak se nediv, že po tobě střílí... tichošlápek (nebo obyčejný sneak) to jistí.
A na "všechny to vyvraždilo" se nevymlouvej. Všechny to vyvraždí jen tehdy, pokud to přímo přikážeš v terminálu.

Je to bug tak se přestante hadat...je to na off.web ty psi sou aut enemy tkže po vas pude ncr automaticky...ae to stim terminalem je pravda...ten ukol jde udelat aniz bys pritom vyvrazdil ncr na tyhle zakladne ... jen upravis nakloneni zrcadel a q je splnen za ncr(nebo aspoň ne proti nim...)
ps:ty psi jde zastřelit ve sneak modu aniž by si toho všimli stráže...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4