Mortimer - ha ha ha, taky řešení, ale chybí tam ten pocit vítěze a jakej sem suprovej geroj

. Ale pozóór, teď by mě to mohlo bejt už jedno, mám 50/50, ale s tímhle bych na Steamu před tím neuspěl. Můžete mě kamenovat jak chcete

, pro mě sou statistiky a důslednost důležitý, takovej pocit, že někdo hacknul 25 terminálů a já né by mě zaživa sežral

. S tímhle řešením bych Achievement: "Hacknout Mojave (25)" neudělal, po konzoli se automaticky PC odblokuje a nejde mezi to "namáčknout" restart hry - terminál mi nezapočítají.
Nahoře si psal o jakýmsi "vyskipování". Zdá se, že mám základní neznalosti, ale od toho diskuze je. To jako klikneš na 2 slova, když se netrefíš, klikáš na všecko mimo domělé hesla a všechny chybné zmizí? Nebo to "jen" přidá další pokusy? V kombinaci s "mím vědeckým postupem"

(kterej sem bůchví kde okopíroval) by byla úspěšnost 100%!
Dolejc si psal o stažení pluginů, pusto v Pustině mám taky. Sice level jen 45, zato hodin skoro 500 a kromě několika respawn Dlouhorožců, pár Kazadorů vyjímečně ty zelený potvory u vody, jó a Prašanů neni koho střelit. Napiš prosim do "Doporučte mody" pár odkazů, teď, když už je ze mě "Rambo"

bych na ně vyrazil se vzduchovkou

.
Troudi - (otevřel sem spoiler) jaký já mám štěstí, že nemusim řešit jakýkoli "falloutí dilema"

, prostě hra, pokud zápory převýšej klady, tak s hrou seknu a šel bych na jinou. GTA sem zkoušel, asi pro to, že sem 3 roky hrál GT4 mi to nereálný ježdění zápory převýšilo... Jak dlouho mi vydrží FNV těžko říct, od listopádu mám ve skříni Mass Effect 2, ještě je v celofánu...
Sejvy - jak sem psal, je to nutnost. Teď musim zaklepat, je to dobrý, ale když sem putoval Pustinou 10min/pád... 10 min/pád... tak to jinak nešlo.
Škoda, že nejsme v topic "Obecná plkárna", to bych se zeptal na názor okolo
KARAVANY, ta v trojce nebyla, třeba se líbí... mě teda jo a hrozně by mě zajímalo, jak bych dopadl nehrát proti PC, ale živýmu chlapovi