Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 6:51 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 6:33 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

sreidlik píše:
Dá se někde ve hře najít dům? nebo je tam nějaký dům do ktereheo se daji davat veci? aby mi nezmyzely jako ze by zustaly ve skrinich? a nebo kdyz vec vyhodim proste zustane venku a nezmizi

Sreidlik, to je nějaká sranda, či co ? :-D Když se budeš držet aspoň na začátku trochu hlavní linie, dojdeš do Megatuny, šerif si Tě hned na začátku sám odchytí a podle toho, jak vyřešíš problém co má, získáš vlastní byt v Megatuně, nebo jinde jinej.

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 6:34 pm 
Vemeno
Vemeno

díky :D nj tak ja sem z tim šerifem moc nemluvil dokonce sem ho jendou nechal zabít Burkem když sme mu řekl že chce odpalit megatunu nastestni sem si to pak nacetl aby nebylo po nem ale diky hned se po tom podivam :D

problém je ten že mam level 20 a nemam moc zkusenosti z vybusninama :D

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 6:40 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

sreidlik píše:
díky :D nj tak ja sem z tim šerifem moc nemluvil dokonce sem ho jendou nechal zabít Burkem když sme mu řekl že chce odpalit megatunu nastestni sem si to pak nacetl aby nebylo po nem ale diky hned se po tom podivam :D
problém je ten že mam level 20 a nemam moc zkusenosti z vybusninama :D

Hra pamatovala i na smrt šerifa, když neni starej, je tam jeho syn (nesmrtelné dítě) a děj pokračuje, jako s fotříkem.

EDIT: co? level 20 a nemáš u výbušnin ani 30? (nebo kolik to je potřeba). To budeš mít těžký, buď najít Bambulku nebo chytré knížky. Osobně bych instaloval buď Broken Steel, nebo dal mod na zvýšení možnosti do levelu 100.

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 7:00 pm 
Vemeno
Vemeno

ok no specializoval sme se na jiny veci :D nevadi uz muzu bejt lvl 30 mam Broken steel tak sem ho zapnul ::)

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 7:35 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Pro možnost hrát do levelu 30 stačí mít Broken Steel naistalovanej, nebo se mi to aktivuje až při jeho hraní?

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 8:00 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

PD321 píše:
Pro možnost hrát do levelu 30 stačí mít Broken Steel naistalovanej, nebo se mi to aktivuje až při jeho hraní?

Samotná instalace nestačí, je třeba ve FoMM nebo launcheru udělat faju u souboru: BrokenSteel.esm. Jak je to u instalace GOTY verze nevim, možná se tam ta faja udělá automaticky. Ať tak či onak, kontrola označení souboru zabere jen několik vteřin. Důležitý je výsledek - info-tabulka na monitoru o navýšení na level 30.
Pokud se používá čeština, označuje se i příslušný soubor češtiny.

PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 10:19 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak že bez problému. Datadisky se zakřížkovaly automaticky a po spuštění mi hra sama oznámí možnost navíšení na 30lv.

PříspěvekNapsal: sob úno 19, 2011 10:55 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Nevíte o nějaký online hře (třeba na FB nebo tak) ?
Nebo co je tomu třeba nějak podobný

PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 7:48 am 
Hrášková příšera

Tady na foru mají i vlastní sekci. Fallout online

PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 8:24 pm 
Zelenáč
Zelenáč

viky píše:
Tady na foru mají i vlastní sekci. Fallout online

Jo to vim nejsem úplně blbej, ale tam nic jako krátký dotazy neni a nechce se mi abych zase slyšel ať furt nezakládám tipic. Tady se to dočte snad víc lidí.

PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 9:26 pm 
Hrášková příšera

Myslím, že zrovna tam a v tomto případě to nehrozí, ale jak myslíš. Tohle je dosti mrtvá sekce, Fallout3 nemá moc širokou základnu věrných návštěvníků.

PříspěvekNapsal: pon úno 21, 2011 4:45 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tak dotaz na F3.
Kámoš má problém z konzolí. V Broken Steel má furt aktivní úkol Projekt Čistota a má to aktivovat. Přitom všude už jsou vědci a a když vleze k terminálu dveře se zavřou a musí loadovat.
KOnzole mu klávesou ; nefunguje. Zkoušel českou i anglickou verzi. Patch má tady z madbrahmin jako já ale mě konzole normálně fachá

PříspěvekNapsal: pon úno 21, 2011 5:47 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Olin píše:
Tak dotaz na F3.
Kámoš má problém z konzolí. V Broken Steel má furt aktivní úkol Projekt Čistota a má to aktivovat. Přitom všude už jsou vědci a a když vleze k terminálu dveře se zavřou a musí loadovat.
KOnzole mu klávesou ; nefunguje. Zkoušel českou i anglickou verzi. Patch má tady z madbrahmin jako já ale mě konzole normálně fachá

Oline, to sou ale dotazy dva. Jestli to chceš vyřešit, musíš je rozdělit.
1) konzola - seš na 100% přesvědčenej, že mu nefunguje? Ať udělá test a nekouká, zda něco vidí, nebo ne:
[ ; ] zapsat: TCL Enter a [ ; ]
Jestli projde zdí, konzola mu chodí, jen nevidí co zapisuje. Pro příště před každým zápisem po zmáčknutí konzole 3x zmáčke TABULATOR a kurzor se mu vlevo dole objeví.
Pokud zdí neprochází, tak mu skutečně nefunguje. Někde se to tu řešilo, nejčastějc to bylo Vistama nebo u Win 7? , má svůj topic. Musíš hledat, možná cosi okolo administrátorských práv, přesně nevim.
2) Broken Steel / stále aktivní quest Projekt Čistota - tohle musíš trochu rozvést, hlavně v které části questu se přesně! nachází, jakou má verzi hry, jestli používá češtinu do ZH a Broken Steel. Jo a jestli má nějaké mody, tak jaké.

PříspěvekNapsal: pon úno 21, 2011 7:39 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Ok tomku konzoli mu vyřídim.
Patch má 1.7UK z madbrahmin a češtiny má taky od tud (až na češtinu do mothership zeta).
Ten úkol je "seklej" před vlezem do čističky k tomu panelu kde se rozhodne o konci hry. Když tam zaleze dveře se zavřou ale všude jsou už vědci bratrstva. MOdy nemá žádný kvůli absenci internetu. Ale chce abych mu dones LVLCAP 100 a weastland mastery ( nebo jak se jmenuje ten rozdělování skillu 100+)

PříspěvekNapsal: pon úno 21, 2011 9:28 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Olin píše:
Ok tomku konzoli mu vyřídim.
Patch má 1.7UK z madbrahmin a češtiny má taky od tud (až na češtinu do mothership zeta).
Ten úkol je "seklej" před vlezem do čističky k tomu panelu kde se rozhodne o konci hry. Když tam zaleze dveře se zavřou ale všude jsou už vědci bratrstva. MOdy nemá žádný kvůli absenci internetu. Ale chce abych mu dones LVLCAP 100 a weastland mastery ( nebo jak se jmenuje ten rozdělování skillu 100+)

No, řešit "druhou rukou" je komplikace, ale když to jinak nejde.
Seklej BS / Čistička - zdá se, že to neni vchod do objektu, ale až vstup do velínu čističky a to je chyba! Nebudu se rozepisovat proč, odpovědí je tady na fóru několik, takže:
Stáhni mu NOVOU!!! češtinu do Broken Steel a to pouze odsud: viewtopic.php?f=9&t=664
Zdá se, že má starou verzi! Je hodně podobná, ale jiná. V downloadu je podrobnej návod, tak se ho do puntíku držte.
Jedinej problém bude to save z vnitřku čističky, ve většině případů je na vymazání. Po celkové instalaci z návodu musí natáhnout save, které má PŘED! vstupem do Jeffersonova památníku, t.j. třeba z pochodu za Pěstí svobody, nebo až z Citadely, jinak to bohužel nejde. Ještě odbočím, pokud má sebou společníka, je asi lepší ho nechat čekat před památníkem (pak si pro něj dojde), on se totiž občas vypaří. Tenhle bug nemá souvislost s češtinama.
Jo, mimochodem, na odkazu má i češtinu do MZ (a všech ostatních DLC).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 73  Další