Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 1:17 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Smolné Blues - zákis? bug?
PříspěvekNapsal: úte dub 12, 2011 6:05 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Na tuhle misi jsem přišel náhodou, prostě jsem si jen tak prozkoumával, dokud jsem nenarazil na čističku. Ukázal se mi úkol "prozkoume čističku", mrknu tam na pc a to mi napíše a abych zjistil příčinu radiace. Úkolová značka směřuje do valutu 34. Tak jsem to nechal být, protože do valutů nelezu nikdy jen tak bezdůvodně :P . Po čase jsem na nějaký farmě potkal jednoho týpka a ten mi povída, že mám zjistit příčinu špatný vody. No a to byl ten ukol smolnej blues. Tak jsem šel znova do čističky a ikdyž jsem jí celou prošmejdil. Tak nezmizelo "prozkomej čističku". Tak jsem si to namířil do valutu. No a tam už se trápím dva dny. Celý jsem ho prolezl. A pořád zůstavalo vše zamčené. Pod vodou jedné zatopené komory jsem našel kod správce. Myslím že to měl u sebe nějakej mrtvej technik. Pořád to, ale bylo k ničemu. Nakonec jsem se posunul dál tak že jsem heknul jeden ten pc na kterej potřebujete věda 100. Povedlo se mi dostat do tý kanceláře správce a pak dolu k reaktrou. Tam mi to řeklo, u prvního pc s červenou klávesnicí. Že mám zničit reaktor a nebo, že mám zachránit zbylí valuťany na úkor farmářu. Tak si říkam, nenechám je tady přece chcípnout, ale ejhle. Kkdyž chci něco na pc udělat. Tak mi to říka, že to bylo vyřazeno a že to nejde. Tak jdu do druhé místnosi kde je druhá červená klávesnice a tam mi to říká, že je pc zamčený, že chce heslo a ať vyhledám správce. Jenže já už to heslo přece našel v tom technikovi. A teď babo raď. Doufam, že jsem jen něco přehlídl, ale pochybuju opravdu jsem to dva dny prolízel sem tam. Každou místůstku ::evil (značka akorát pořád ukazuje na čističku, abych jí prozkoumal)

Předmět příspěvku: Re: Smolné Blues - zákis? bug?
PříspěvekNapsal: stř dub 13, 2011 6:49 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Ahoj
To je strašně zmatenej Vault.

Na Fallout wiki nepíšou, že by ten finální terminál měl být zamčený.
Pokud neumíš dobře anglicky, upni mi někam save a já to vyzkouším u sebe.

PříspěvekNapsal: čtv dub 14, 2011 4:17 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Johny,
myslím že celá úloha sa ukončí až vtedy, keď nájdeš postavu, ktorá ti túto úlohu zadá a oznámiš jej výsledok svojho pátrania. Je to tuším jeden z technikov na farme, ktorá sa rozprestiera tesne vedľa New Vegas, pohľadaj ho tam.

PříspěvekNapsal: pát dub 15, 2011 1:18 pm 
Ozářený
Ozářený

valcik píše:
Johny,
myslím že celá úloha sa ukončí až vtedy, keď nájdeš postavu, ktorá ti túto úlohu zadá a oznámiš jej výsledok svojho pátrania. Je to tuším jeden z technikov na farme, ktorá sa rozprestiera tesne vedľa New Vegas, pohľadaj ho tam.

ne e ukol konci po rozhodnuti u reaktoru

PříspěvekNapsal: pát dub 15, 2011 4:18 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

..asi máš pravdu, vitku. Vo wikine sa síce spomína farmárka Morgan Blake, ktorá túto úlohu kuriérovi zadáva, ale ukončenie je tam opísané len veľmi neurčito.