Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 6:52 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Raul
PříspěvekNapsal: pát kvě 13, 2011 7:23 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mě vždycky dost pobaví Raulovy poznámky. Když jsem se například pokoušela ve Vaultu 22 zapálit unikající plyn pomocí min, Raul, který stál vedle mě povídá: " Jen si klidně rozhazuj miny kolem kachektického starce. " Nebo se mi líbil jeho výrok, když jsem si znepřátelila Cesarovu legii: " Naštvat nejvyššího velitele mocné Cesarovy legie byl skutečně výborný nápad. Jakby taky nebyl, když byl tvůj. " Možná to není nic z čeho by se člověk válel po zemi, ale tahle postava je jediný společník, který mi nejen díky svému humoru vyhovuje.

Předmět příspěvku: Re: Úsměvné momenty ( SPOILER ALERT )
PříspěvekNapsal: ned kvě 22, 2011 5:11 pm 
Vemeno
Vemeno

No hram si pekne Honest Hearth a idem s Follows-Chalk navstivit Joshua ked ma napadlo vratit sa na zaciatok k priechodu a co sa stalo uz som zasa v mohave a domorodec somnou tak som skocil do Novaku a urobil foto s Viktorom pekne foto

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

PříspěvekNapsal: stř kvě 25, 2011 7:38 pm 
Vemeno
Vemeno

když už mluvíme o Raulovi, tak se mi líbí co řekne, když mu navrhnu aby použil zbraň z blízka: "Jasně šéfe. Přestanu používat svou spolehlivou pistoli a místo toho si vezmu tuhle..ehm...kovovou trubku:D

PříspěvekNapsal: úte črc 05, 2011 9:24 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

evlo píše:
Milhaus píše:
sice to není moc vtipné, ale docela zajímavá dvojka je ta, co ukradla v primu ten samopal a pak chtěla vykrádat ve velkém kasína ve Vegas, aniž by v kasínu kdy byli. To, jak se nejprve tváří hrozně drsně a vážně a pak se jim to celé rozsype až do momentu, že sami dobrovolně samopal odevzdají a ještě poděkují, se mi docela líbilo. (i když vtipné to bylo spíše mírně).

A kde kua jsou - jsem ne nenasel - jen ten log v robotovi, ale nikde ani slovo o tom kde by mohli byt :(

No jestli neprolejzas vsechny domy a domecky na sever od westside.....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4