- zavítal som sem kvôli tomuto a je masaker sa tu prehŕňať, asi časom spravím výcuc do F.A.Q. | SPOILER
DOZYSTAL píše:
ahoj lidi potřebuji poradit

.mam ukol vyzvednout b-29
len ja som nevedel nájsť miesto na upevnenie
momentálne nemôžem splniť Ibsenovu úlohu ohľadom vírusu v počítači, zakaždým keď kliknem na konzolu, tak sa mi resetuje PC (modrá obrazovka), pravdepodobne vtedy, ak nájdem konzolu s vírusom (lebo vždy je to iná), ale vzhľadom na to, že mám už dávno 30. level, tak je mi to jedno, lebo je to nepovinné
sreidlik píše:
nevim co je an tom k nepochopeni otazka je : je nejaka moznost opravovat si oděv? (krome obchodnika)
píšešt roch udiv nea le samoz rejme s atod áč aso mvy lúštiť, že?
Erina píše:
Valcik, v cz verzi jsou mi english nazvy perku ku letani

to by mohol byť perk Nouzové opravy (pri výbere perku na novom leveli by sa to mohlo dať identifikovať podľa požiadavky) odpoveď zároveň aj pre sreidlika, myslel som si, že mi perk pomôže, ale mám zábrany opravovať hocičo hocičím (opravy 95+ odev Vault 3 +5 zámočník a opravy), lebo trpím ľahšou formou tomkovej obsesie zbierať všetko, podvedome chcem v skrini mať z každého odevu po jednom kuse v 100% CND, ale chýba mi jeho perfekcionalizmus, aby som to naozaj dotiahol do konca
a inventár je strašný, jeden zo žiarivých príkladov F3 dedičstva, ktoré fakt nemusím, prečo sa neinšpirovali z Fallout Tactics? stačili by záložky, aby som sa mi v inventári objavili len filtrované položky
Say [Bot] píše:
Tomek píše:
5tý nejúspěšnější mod ve své kategorii na nexus - napiš jim to tam :-)
And?
http://www.youtube.com/watch?v=EFAtPbT4GzU9. momentálně nejúspěšnější mód vůbec na Nexusu...

bože, to čo je za postavičku?
Justy píše:
Dnešní A-10 má jako hlavní zbraň třicetimilimetrový GAU-8 s kadencí přes 4000 ran za minutu,
nějací chytráci taky šíří zvěsti, že kdyby pilot nestřílel krátkýma dávkama, tak se zastaví ve vzduchu... samozřejmě jsou to kraviny.
jo, lebo protiťah vyvodzovaný rotačákom je rovný ťahu "len jedného" motora (A-10 má dva)
Tomek píše:
Nicméně problém s nemožností delaborace jak .38, tak "broků 20, jednotná střela" zůstává záhadou.
pre mňa, tiež ako laika stačí vedieť, že rozoberať môžem "iba" bežné náboje, tzn. že aj len obyčajné brokové náboje, lebo používam výhradne SLUG náboje a z obyčajných použijem nábojnicu a zápalku (+ nejaký ten prach)