manonegra82 píše:
Právě se mi poprvé ve hře povedlo dát one shot double kill pomocí kovbojské opakovačky,uplně čumím že to šlo.. Dvě zmije kousek od Niptonu, stáli pěkně za sebou jak dvě bukvice..jedna střela a dvojtý headshot

Povedlo se vám někdy něco podobného? Jen škoda že jsem nefotil

Tyjo, toto ma celkom prekvapuje.
Ja som včera prešiel poprvýkrát Dead Money... a strašne sa mi to páčilo! Najviac ma dostalo, aké bolo to DLC dlhé. Hral som ho tri dni.

Samozrejme to neboli tri full-time dni, chodím ešte do práce a hrám ešte aj WoW, ale aj tak je to viac než napr. DLC pre Mass Effect 2. Strašne sa mi páčili postavy Dog/God, Christine, Elijah a aj ten ghúl. Dobíjanie sa do super-zabezpečeného skvele zachovalého kasína bola sranda, bojovanie s Ghost People bolo brutálne dobré (moja weapon of choice bol Clean Cosmic Knife, s ktorým som ich porcoval nehoráznym tempom), hologramy boli zaujímavé osvieženie (mám Repair 100, takže ma preveľmi bavilo hľadať Emittery a vypínať ich :) ), a aj klimax sa mi páčil. Taktiež bola v dialógoch kopa rôznych skill/attribute checkov, čo mám na FNV strašne rád. Jediné, čo mi je trošku divné, je že možno tak úplne nevybalancovali prístupnosť Stimpakov. Hneď po ukončení DM bol môj počet Stimpakov okolo 140 (hlavne preto lebo so svojou melee postavou mám šialenú redukciu dmg cez perky a špecializáciu na light armor, takže tie stimpaky až toľko nežeriem), a to mi zostalo ešte asi 1100 chipsov.
Ináč som práve na leveli 25, a mám 100 v Science, Repair, Speech, Survival a Melee Weapons. Na ďalšom leveli doklepnem Sneak na 100, a potom sa zameriam na Medicine a Barter. Jediné, čo mi na mojej postave trochu chýba je Lockpick, ktorý mám iba na stupni 7

To mi pripadá ako taký nudný skill... síce v hre je trilión zamknutých vecí, ale nikdy to nesprístupní žiadne nové dialógové možnosti :-/
By the way, ako som
tu povedal, že Old World Blues mi pripomína Portal 2... tak Dead Money mi zase úplne najviac pripomínal Bioshock. Dal by som svoj "Oh Baby!" hammer za to, že v Sierra Madre boli niektoré neónové nápisy dokonca napísané rovnakým fontom ako v Rapture.