Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 7:09 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 8:15 am 
Ozářený
Ozářený

Ja som práve od snajprovacieho štýlu upustil hneď po prvom dohratí... lebo ma veľmi nebavilo zabíjať všetko v okruhu míle jedinou strelou. Povedal by som že Sniper je v outdoorových prostrediach strašne OP. Moje posledné prejdenia FNV boli vždy s postavami čo bojovali na blízko (najprv Unarmed, teraz hrám Melee), a dá to podľa mňa hre zaujímavejšiu príchuť. Človek má z Giant Radškorpiónov hneď iný dojem keď do nich mláti zatiaľčo mu vrážajú žihadlo do hlavy, než keď ich s prehľadom snajpne na samom okraji dohľadovej vzdialenosti. Aj keď na druhú stranu, snajprovanie je tiež v niektorých prípadoch zábavné. Ja so svojou súčasnou postavou, schopnosť Guns mám na nádherných 9, nosím modifikovanú Varmintku, a keď sa dostanem na jednu z tých púští kde je kopa mravcov, alebo keď nájdem stádo Bighornerov, tak si zastrieľam.

Môj najväčší triumf bol keď sa mi na celkom dosť veľkú vzdialenosť podarilo iba za pomoci klasického "kovového hledí" Varmintkou zabiť muchu :D

PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 8:26 am 
Zelenáč
Zelenáč

Thror píše:
Ja som práve od snajprovacieho štýlu upustil hneď po prvom dohratí... lebo ma veľmi nebavilo zabíjať všetko v okruhu míle jedinou strelou. Povedal by som že Sniper je v outdoorových prostrediach strašne OP. Moje posledné prejdenia FNV boli vždy s postavami čo bojovali na blízko (najprv Unarmed, teraz hrám Melee), a dá to podľa mňa hre zaujímavejšiu príchuť. Človek má z Giant Radškorpiónov hneď iný dojem keď do nich mláti zatiaľčo mu vrážajú žihadlo do hlavy, než keď ich s prehľadom snajpne na samom okraji dohľadovej vzdialenosti. Aj keď na druhú stranu, snajprovanie je tiež v niektorých prípadoch zábavné. Ja so svojou súčasnou postavou, schopnosť Guns mám na nádherných 9, nosím modifikovanú Varmintku, a keď sa dostanem na jednu z tých púští kde je kopa mravcov, alebo keď nájdem stádo Bighornerov, tak si zastrieľam.

Môj najväčší triumf bol keď sa mi na celkom dosť veľkú vzdialenosť podarilo iba za pomoci klasického "kovového hledí" Varmintkou zabiť muchu :D

Jak se řiká:,,proti gustu žádnej dyšputát'' ::ano .Osobně preferuju snipa styl ale na kontakt používám riot shootgun... pokud tě baví meele tak hraj meele, musí to být zajímavé. Mě to prostě nesedí ale asi si dovedu představit že si to užíváš.. ::cool
Jedinné co mi přišlo odjakživa gayné ve všech fallutech jsou plazmy,lasery a všechen tento binec ::kawaii

PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 9:02 am 
Ozářený
Ozářený

No jo no, energozbrane som nikdy veľmi nemusel. V starých Falloutoch som sa im vyhýbal ako čert krížu, aj keď celkom pochopiteľne, keďže sa väčšinou dali získať až hrozne neskoro v hre a neboli dobrá voľba do začiatku. Nejak sa mi tá averzia zo starých falloutov asi preniesla aj do nových, aj keď tu už je to viditeľne vybalancované s tým, že Laser pištoľ sa dá nájsť hneď na začiatku.

Používaš reloading bench na kraftenie nábojov? Vždy mám taký pocit že potenciál reloading bench vôbec nevyužívam, a že možno by sa z nej dalo vymlátiť celkom dosť extra munície.

PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 9:14 am 
Zelenáč
Zelenáč

Thror píše:
No jo no, energozbrane som nikdy veľmi nemusel. V starých Falloutoch som sa im vyhýbal ako čert krížu, aj keď celkom pochopiteľne, keďže sa väčšinou dali získať až hrozne neskoro v hre a neboli dobrá voľba do začiatku. Nejak sa mi tá averzia zo starých falloutov asi preniesla aj do nových, aj keď tu už je to viditeľne vybalancované s tým, že Laser pištoľ sa dá nájsť hneď na začiatku.

Používaš reloading bench na kraftenie nábojov? Vždy mám taký pocit že potenciál reloading bench vôbec nevyužívam, a že možno by sa z nej dalo vymlátiť celkom dosť extra munície.

jj používám kotel,,a nejvíc na začátku..Pak už bývám zhnilý :-D ono když máš u sebe 50 tis zátek tak si radši nakoupíš a na výrobu se*eš... :-D Co mě asi nejvíc dostal byla možnost udělat brokové náboje z denáru legie...Pěkná sranda!!!! to jsem si dal do riot shotgun a trefil tím do ksichtu toho šmejda co donášel legii..myslím že se jmenoval curtic či tak nějak. Čím kdo zachází tím taky schází.. ::twisted doufám že mu chutnaly peníze z práce zotročených lidí chá!
možnost tvořit různé náboje a střely je super..

PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 10:27 am 
Zelenáč
Zelenáč

Jedinná dobrá energozbraň mi příde alienblaster,,,ALE nasralo mě že je na jednom zapeckovaném place! Pamatuju si před cca10ti lety když jsem hrával F2 to bylo o něčem jinném! chtělo to dát si štěstí na vysoko a pak pátrat a lozit. když jsem tehdá ukázal kámošům save kde jsem měl alien blaster tak se mohli všichni po*rat.. A v New Vegas to má každý trouba, protože je na tom jednom poj*baném placu :ne:

PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 4:22 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Thror píše:
No jo no, energozbrane som nikdy veľmi nemusel. V starých Falloutoch som sa im vyhýbal ako čert krížu, aj keď celkom pochopiteľne, keďže sa väčšinou dali získať až hrozne neskoro v hre a neboli dobrá voľba do začiatku.

Pridám jeden veteránsky tip:
Ak sa vrátiš ku starému Falloutu, vezmi si na začiatok talent na boj zblízka (unarmed/melee). Až budeš mať neskôr prístupný aj perk Tag!, vezmi si ho a priraď ho práve energetickým zbraniam; potom drapni laserovú pušku alebo gatling. Pušku mám radšej, pretože mierená strela dokáže zázraky.
Animácie pri kritických zásahoch sú perfektné, nájazdníkov krájaš na dve polovice horizontálnym rezom, wanamingos zasa vertikálnym. :D

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 12:34 am 
Vemeno
Vemeno

manonegra82 píše:
Jedinná dobrá energozbraň mi příde alienblaster,,,ALE nasralo mě že je na jednom zapeckovaném place! Pamatuju si před cca10ti lety když jsem hrával F2 to bylo o něčem jinném! chtělo to dát si štěstí na vysoko a pak pátrat a lozit. když jsem tehdá ukázal kámošům save kde jsem měl alien blaster tak se mohli všichni po*rat.. A v New Vegas to má každý trouba, protože je na tom jednom poj*baném placu :ne:

Doporucuju http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=42666 pak se od energozbrani neodtrhnes.....skvele udelane.

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 7:13 am 
Zelenáč
Zelenáč

valibuch píše:
manonegra82 píše:

Doporucuju http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=42666 pak se od energozbrani neodtrhnes.....skvele udelane.

Odtrhnu energozbraně mě prostě nebaví, a můžou být jaké chcou, tžeba tuplované s přehazovačkou :-D

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 10:53 am 
.

dá sa nejako típnuť modrá obrazovka, keď mi FNV zhodí komp, prípadne kde nájdem chybovú hlášku,
ak to teda niekam zapisuje do logu?
za posledné 2 hoďky to spravilo 3× a fakt ma nebaví zakaždým čakať 5 min. kým sa mi reštertuje písidlo :x

nič som nemenil nedorábal, neprestavoval, len to hrám odznova na hardcore, či jak sa to volá, proste musím piť vodu,
mám odohraných zhruba 10h a chystám sa do Niptonu
---
oné a ešte ma napadlo, v Niptonskej radnici sú nastražené míny, to ich tam dal kto?

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 11:45 am 
Vemeno
Vemeno

toudi_sk píše:
oné a ešte ma napadlo, v Niptonskej radnici sú nastražené míny, to ich tam dal kto?

Jelikoz me tam jedna mina ukryta pod mrtvolou docela vylekala tak pocitam ze legie,nekdo nekde rika ze je to jejich oblibena zabava.

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 11:49 am 
.

hlavne že v tábore légie mám možnosť ich naučiť zneškodňovať míny, ak ju niekto vie nastražiť, mal by ju vedieť aj zlikvidovať
legionári sú síce zmrdi, podobne ako hajtlanacisti, ale robiť z nich konc dementov by nebolo potrebné ::roll

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 1:02 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Legie jsou nazigay :D

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 10:32 pm 
.

hrám to odznova a na ceste z Niptonu do Novacu ma légia prepadla už 2×,
lebo v Niptone som ich bez milosti zlikvidoval, to ma odteraz budú dusiť furt?
ak sa dostanem do Novacu, tak Boone sa mi na pleci od šťastia vyplače do 2 dní ::scratch

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 10:51 pm 
Zelenáč
Zelenáč

toudi_sk píše:
hrám to odznova a na ceste z Niptonu do Novacu ma légia prepadla už 2×,
lebo v Niptone som ich bez milosti zlikvidoval, to ma odteraz budú dusiť furt?
ak sa dostanem do Novacu, tak Boone sa mi na pleci od šťastia vyplače do 2 dní ::scratch

Jedna lehcej napsana postava nezabiji celou hru snad.ne?b

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 11:35 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Předtím si vrahouny z legie moc nepotkával i když jsi měl u nich špatnou reputaci.
Po poslední záplatě, by se to mělo změnit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Další