Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 7:18 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 9:59 am 
Zelenáč
Zelenáč

Po poslední záplaťe sleduju že je celkově hra poněkud akčnější.. Ve freeside je to samej zabiják.. Taky párači mi příjdou trochu drsnějšì..

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 1:44 pm 
Kapčo brodice kat. B

toudi_sk píše:
hrám to odznova a na ceste z Niptonu do Novacu ma légia prepadla už 2×,
lebo v Niptone som ich bez milosti zlikvidoval, to ma odteraz budú dusiť furt?
ak sa dostanem do Novacu, tak Boone sa mi na pleci od šťastia vyplače do 2 dní ::scratch

s posledním patchem byla upravena kadence legionářských hlídek

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 2:23 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Vrahové jsou na každém korku a pak to má za následek velice nepříjemný BUG kterej se mě právě stal( viz jiné téma) Takže jsme zvědav kdy pořeší zadávání "jménem cesara"

Jinak vyplatí se vzít společníky do DLC ? Kteréhokoliv ? jako jestli tam má zajímavé reakce nebo poznatky?

Naposledy upravil Barbar dne ned črc 17, 2011 2:32 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 2:29 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Barbar píše:
Vrahové jsou na každém korku a pak to má za následek velice nepříjemný BUG kterej se mě právě stal:( Takže jsme zvědav kdy pořeší zadávání "jménem cesara"

Jinak vyplatí se vzít společníky do DLC ? Kteréhokoliv ? jako jestli tam má zajímavé reakce nebo poznatky?

Vzít je tam nejde..zkoušel jsem a nejde to

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 2:31 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

manonegra82 píše:
Barbar píše:
Vrahové jsou na každém korku a pak to má za následek velice nepříjemný BUG kterej se mě právě stal:( Takže jsme zvědav kdy pořeší zadávání "jménem cesara"

UPS ::scratch ::shock :-? jsem fakt idiot já to nezkusil..

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 2:40 pm 
Kapčo brodice kat. B

nejde to ... z technických důvodů

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 3:23 pm 
Ozářený
Ozářený

Skoro som odpadol, keď na mňa prvý človek z Honest Hearts, Jed Masterson, prehovoril hlasom Gabriela Tosha zo Starcraft 2 a Ronalda Taylora z Mass Effect 2.

Zion vyzerá super <3

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 3:27 pm 
Zelenáč
Zelenáč

manonegra82 píše:
Barbar píše:

Jde to,
koukni se na Nexus, jsou tam určitě na to nějaký mody. Byl jsem z Veronikou v DM, po dohrání.
např. http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=42813

Technický překážky tam nejsou.
Společníky můžeš vzít všude kde je Navmesh a statický modely mají Havoc kolizní model.
Což je skoro všude, protože toto potřebují i ostatní NPC
V Gecku jsem na to, někde viděl tlačítko u Cell, nebo tak nějak.
Spíš to autoři blokují, aby se ti tím nemršil zážitek ze hry.

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 3:45 pm 
Kapčo brodice kat. B

Thror píše:
Skoro som odpadol, keď na mňa prvý človek z Honest Hearts, Jed Masterson, prehovoril hlasom Gabriela Tosha zo Starcraft 2

::shock fakt?

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 4:20 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Mimochodem, novej patch mi vyřadil z provozu některé mody.Konkrétně ten na modifikace unikátních zbraní a ten na opravu zbraní šrotem a některou zbroj pomocí gekoní kůže..

PříspěvekNapsal: pon črc 18, 2011 7:59 am 
Ozářený
Ozářený

Smejki píše:
Thror píše:
Skoro som odpadol, keď na mňa prvý človek z Honest Hearts, Jed Masterson, prehovoril hlasom Gabriela Tosha zo Starcraft 2

::shock fakt?

Obrázek

David Fennoy, posledné hry čo daboval sú Fallout:New Vegas (Honest Hearts), Mafia 2, Starcraft 2, Mass Effect 2, a napríklad ešte Prototype a Metal Gear Solid 4.

Má brutálny hlas, týpek. A šedivé dredy sú kurva badass xD

Spoiler obsahuje čosi ako recenziu na Honest Hearts, a taktiež pravdepodobne obsahuje spoilery deja v Honest Hearts, a tak.
| SPOILER
also: Tak som včera dohral Honest Hearts. Hmm, bolo to zaujímavé DLC. Zion valley sa mi veľmi páčilo, aj keď skaly v podaní FNV vyzerali príšerne divne (sa mi zdá že mali iba jednu textúru, a vôbec žiadnu bump mapu napríklad... ktorá by mohla dosť pomôcť aby vyzerali "skalnatejšie")... na druhú stranu voda z výšky vyzerala úplne fantasticky. Bojovanie s divokými zvieratami bolo fajn, aj keď osobne mi výprava z Vaultu 22 prišla trochu pritiahnutá za vlasy... hral som FNV od začiatku po nainštalovaní Honest Hearts, a nič vo Vaulte 22 nenasvedčovalo tomu, že by sa nejaká taká výprava odohrala. Príde mi to divné. Hlavní záporáci v podobe White Legs mi pripadali hrozne podivní, hlavne mi nesedela ich výzbroj. Ako zbroj nosia bederné rúšky a pierka, ale strieľali po mne z Anti-materiel riflí a Riot shotgunov, a mlátili do mňa takmer výlučne Shishkebabmi. Wtf, takú výzbroj snáď nemali ani v NCR, to mali snáď nejaký priamy kontrakt s Gun Runners. (Chápem že ich výzbroj sa vyberá z leveled listov v závislosti od môjho levelu, ale aj tak. A to tiež nevysvetľuje, prečo u seba niektorí White Legs nosili Combat Shotgun, Antimateriel Riflu, .45 machine gun, Rebar club a ešte pár tomahawkov. Taký arzenál u seba nemá v Mojave tuším nikto.)

Príbeh... celkom sa mi páčilo ako sa točil okolo kresťanstva a misionárov a tak, bolo to dosť uveriteľné. Škoda že Courier je taký... generický a nemá žiadny charakter, bolo by celkom zaujímavé sledovať postavu, ktorá nikdy nepočula nič o takom náboženstve, ako je v konflikte s novou filozofiou. Ironicky, postava Joshuu Grahama mi pripadala celkom nudná. Najsympatickejšie postavy ktoré v príbehu vystupovali podľa mňa boli Waking Cloud, Follows Chalk, a Daniel... v tomto poradí.

Mal som zmiešané pocity z výbavy, ktorú Honest Hearts ponúka. Najlepší prírastok do arzenálu zbraní je podľa mňa tomahawk, ktorý vyzerá fantasticky keď sa niekomu zabodne do tváre xD (jo a vedeli ste že vrhacie zbrane sú ovplyvnené skillom Melee? Ja som to práve zistil. Ako melee postava dokážem snajpovať vo VATSe tomahawkmi :D ) Najhorší prírastok je podľa mňa War Club. Táto zbraň má podľa mňa veľmi pekný design, a strašne sa mi páči že je to prvá melee weapon ktorá sa dá modifikovať... čo sa mi ale nepáči je, že z NEJAKÉHO dôvodu s ním Courier útočí abnormálnou rýchlosťou. Nepreháňam. To mohlo byť aj 5 švihov za sekundu. V pohľade z tretej osoby to vyzerá ako keby ste boli Neo v tej scéne keď uhýba guľkám. Prvýkrát keď som použil modifikovaný War Club na greater Yao Guai, tak to vyzeralo ako keby sa ten medveď zrazil s mlynčekom na mäso. Má dokonca vyššie DPS ako "Oh Baby!". Stručne povedané, po prvom použití war clubu som prešiel na Shishkebab. O nových streľných zbraniach veľa povedať neviem, keď som už v Honest Hearts niečo chcel zastreliť tak som použil, ehm, jednu zo svojich mnohých maximálne opravených Antimateriel riflí. Ohľadom armoru... veľmi sa mi páči že pridali zbroj čo má skin Ranger armoru ktorá nie je viazaná k žiadnej frakcii, navliekol som do nej Boona. Tiež sa mi veľmi páči že pri ohníku si môžem ukraftiť Reinforced Leather Armor z Gecko koží, ktorý má DT až 15 a váži iba 18. Čo sa mi veľmi nepáči je, že na konci získam "Joshua Graham outfit", ktorý je ľahký armor s DT15, bonusom +3 na crit... a váži 8. :-/ Takže som odhodil svoj Assassin outfit zo Sierra Madre, aj svoju ukraftenú Gecko zbroj, a behám všade v košeli s krátkymi rukávmi (Ktorá vyzerá síce veľmi pekne, ale pripadá mi šialená). Takže tak. Equip by som možno trochu rebalancol.

A najlepšia vec v celom Honest Hearts bol denník toho týpka, čo žil v jaskyniach. Našiel som všetky jeho journal entry, a tiež som ich všetky prečítal... čo dodať. Veľmi kvalitne napísaná poviedka z prostredia Falloutu, ktorá je obohatená o to že si človek môže preskúmať miesta kde ten človek toľko prežíval. Povedal by som že sa stal mojím najobľúbenejším charakterom F:NV.

Jo a tiež sa mi páči že keď človek nešiel hneď slepo po main questoch, tak Zion Valley na nejakú tú chvíľu vydržalo. DLC ktoré sa dajú hrať aspoň také dva bežné dni sú fajn. V celku by som povedal, že sa mi strašne páči Obsidiánsky model pre DLCčka. To, že boli nejakým spôsobom naplánované už pred vydaním a že na ne sú v hre odkazy im dáva fantastický pocit relevantnosti k prostrediu a k postave Kuriéra, a Obsidianom sa podarilo nájsť skvelý spôsob ako urobiť DLC ktoré je úplne nezávislé od hlavnej dejovej línie Mojave... ale zároveň nepôsobí ako divná medzihra ktorá s ničím nesúvisí (ako napríklad Project Overlord pre Mass Effect 2. Zaujímavá missia, ale... wtf?). Strašne sa teším na Old World Blues, ktoré vychádzajú tuším zajtra.

PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2011 1:24 pm 
.

ma akurát napadlo, že u doktora v ordinácii na začiatku je malá "kolóna", kde sa údajne dajú vyrobiť
nejaké drogy (aspoň sa mi to tak hlási), funguje to stále, alebo je to jednorazová záležitosť?
(také kolóny sú všade v hre, ale nehlási sa ani jedna)

PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2011 1:31 pm 
Ozářený
Ozářený

To máš iba u doktora taký malý bonusík do hry keď si si ako Tag skill dal Science. Taktiež si môžeš uňho na stole opraviť jedno SMG, ak si si dal Repair.

PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2011 1:35 pm 
.

dík, takže jednorazovka ... SMG som zobral neskôr a opravil

PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2011 2:22 pm 
Kapčo brodice kat. B

ha! a já si říkal , jak na ty dvě věci vyzrát :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1088 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 73  Další