paletu som použil tú vytiahnutú z master.dat, ale mám dojem, že aj ten z dvojky má divné farby

kebyže viem spraviť paletu
vlastnú, tak by nebol problém, ale brácho tvrdí, že tie .pal súbory sú nejaké divné a fotošop uznáva len nejaké mrkvosoft palety,
možno by to vedel gimp, ale ten on nepoužíva, napr. mi poslal stmavnutý podklad z toho posteru a frameanimator mi vypísal,
že "unable to open", potom mi poslal prerobený tak, že otvoril pôvodný .bmp súbor a nakopíroval tam ten jeho, ale ani ten
neotvoril, až keď som to spravil ja cez Paint

, ale samozrejme farby úplne mimo
o tej chybe v F2 viem ... od predvčera, preto som sa pýtal, čo mám dať do F1, v F2 to prerobím tiež
momentálne prerábam prepínač na automape ... a samozrejme ho môžem prerobiť kompletne celý podklad (samozrejme z EN originálu aj s "+" a "-"), prepínač hore a prepínač dole, pretože "autor" nielenže zabudol spraviť prepínač dole, ale pri prepínaní sa hýbe celý kus pozadia, kvalita jak hovado
---
chybička v textoch F1: pri návšteve Skum Pittu barman zastrelí Lebkouna, čo obťažuje servírku Trish, s tou hodím reč
o jej frajerovi Soulovi, čo boxuje pre Gizma, potom som išiel za ním, prekecol ho ohľadom jeho vzťahu s Trish
a keď prídem do baru za ňou, tak mi nadáva, že som v jej izbe