Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je ned pro 17, 2017 1:26 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 1:51 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8247
ale je rozdiel, ak nemas carku a hacek, ale ke& má$ namiesto nich nejak# klikyh~ky, tak to u@ vadi* m^%e

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 7:43 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob říj 01, 2011 10:28 am
Příspěvky: 2
chekotay píše:
Nevím, s čím máte problém, vždyť vy také nepíšete s diakritikou, tak jak vám může chybět? ::fuck


Predevsim se nauc cist nez zacnes hazet rozumy! 3 hackovany pismena se vubec nezobrazujou a ostatni se zobrazujou spatne. Zkus si domejslet treba 3 pismena ze slova kdyz se to dobre sejde + dalsi dve sou napsany blbe ::kawaii


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 8:52 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8247
ešte chvíľu skáč do administrátora ::rofl

... ktorý je navyše sklamaný, že vyšla taká s****a ako F3 :D

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 9:04 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3747
Bydliště: † Telenom
Klid, pánové. Vraťte se k tématu.

slizrs: Podíval jsi se do topiků o F3 na Win 7 a o češtině ve hře, než jsi založil tenhle topic?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 10:52 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
prepacte , ze vam to spamujem ale mam stejny problem ako ostatny ... mam win 7 , 64 bit , ultimate ... a po dani cestiny .. mam v hre priblbly font ... kde mam éíáí atd ... niekedy neviem co tam pisu a dost mi to zneprijemnuje hru ... hladal som tu niekde ako sa to da opravit ale nikde som to nenasiel ... prosim pomozte


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 5:57 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
originální hra?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 1:07 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
Smejki píše:
originální hra?

NIE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 1:08 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 389
tak stahni jiny torent/iso

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 2:10 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
angel0140 píše:
Smejki píše:
originální hra?

NIE

tak se nauč krást. A jdi si pro odpoveď tam, kdes to zcizil. Černotu tu neřešíme.


Naposledy upravil Smejki dne pát led 06, 2012 2:13 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 2:12 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
vitekc45c píše:
tak stahni jiny torent/iso

chceš dostat ban?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 6:25 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 389
za co? nedal sem mu odkaz na forum toren iso nic takze pravidlo warezu neporusuju....... a btw ty si mu v podstate rekl to same

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 6:36 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3747
Bydliště: † Telenom
Ale navádíš. Kdežto Smejki ho posílá ke všem čertům.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 6:52 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
vitekc45c píše:
za co? nedal sem mu odkaz na forum toren iso nic takze pravidlo warezu neporusuju....... a btw ty si mu v podstate rekl to same

já bych mě nepokoušel, být tebou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: ned led 22, 2012 9:21 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 21, 2012 6:52 am
Příspěvky: 14
Zkusil jsi nastavit kompabilitu na windows xp? Já mám win 7 x64 a jede mi to v poho.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny