Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát čer 20, 2025 3:46 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 111  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 1:13 pm 
Vemeno
Vemeno

Chtel jsem se zeptat... mam vysledovane, ze ted kdyz udelam level, tak Sulik prestane utocit. Vzdy jen pribehne k bojovnikovi a tam zustane stat... ma na to nekdo nejakou radu? Jsem tesne pred tim kritickym lvlem (tusim 17) a nechce se mi o nej jako bojovnika prijit...

Jinak pouzivam Killapuv patch.

Diky za odpoved, zna-li nekdo.

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 1:22 pm 
Škandál Európy

Masinfira píše:
Chtel jsem se zeptat... mam vysledovane, ze ted kdyz udelam level, tak Sulik prestane utocit. Vzdy jen pribehne k bojovnikovi a tam zustane stat... ma na to nekdo nejakou radu? Jsem tesne pred tim kritickym lvlem (tusim 17) a nechce se mi o nej jako bojovnika prijit...

Jinak pouzivam Killapuv patch.

Diky za odpoved, zna-li nekdo.

S killiapom by si asi mal skôr písať do moddingu - ten patch totiž prekopáva hru dosť notne. Inak ale závisí jak máš u sulika nastavené jeho bojové vlastnosti. Ja ho mám furt na najagresívnejší mod, ale s tým, že aby sa držal tesne u mňa (neútočím moc dávkou, tak mi to nevadí). Tým pádom neodbehne, ale útočí len u mňa cca.

Prípadne save/load ak umrie. Alebo si ho na čas nechaj niekde v meste kým nezleveluješ trochu/získaš lepšie vybavenie. Obecne mi prídu spoločníci beztak dosť nahovno. V takom Denu na začiatku pri bojoch proti metzegerovy a gangu sú na nezaplatenie, ale inak...

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 2:22 pm 
.

u Metzgera som ich vždy radšej zamkol do izby, nech neprídu k ujme :D

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 2:32 pm 
Škandál Európy

toudi_sk píše:
u Metzgera som ich vždy radšej zamkol do izby, nech neprídu k ujme :D

To ja som zas s nimi nabehol s larou proti gangu kde som to vymlátil takmer bez strát, potom ich vyliečil, aj seba a následne som šiel vyprovokovať otrokárov. Všetkých mojich som nechal čakať v kostole aj s gangom, ja som z dialky vystrelil a hneď utekal ku kostolu a postavil sa medzi dvere, aby nikto nemohol von. A až boli otrokári za rohom, vypustili som na nich všetkých mojich ľudí. S loveckou puškou a revolverom som to odstreľoval zpoza druhého rohu budovy. Otrokárom beztak čoskoro dojdu náboje a idú na päste = win.

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 2:42 pm 
.

to ja som ich najprv vždy okradol v podstate už o "moju" výbavu, pozamykal dvere a odštipkával ich po častiach :D

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 2:55 pm 
Škandál Európy

toudi_sk píše:
to ja som ich najprv vždy okradol v podstate už o "moju" výbavu, pozamykal dvere a odštipkával ich po častiach :D

No hej vlastne, ja som ich pookradol o všetky drogy hlavne - jeden tam má psycho - to som si hneď strelil do žily. To V15 je tiež super miesto pre zlodeja fetu - plno mentats.

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 5:40 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Masinfira píše:
mam vysledovane, ze ted kdyz udelam level, tak Sulik prestane utocit.

Keď Sulik postúpi na vyššiu úroveň, naučí sa lepšie zaobchádzať zo zbraňami. Nestrčil si mu do inventára náhodou nejkú pušku? Sulikovi totiž animácie pre pušku chýbajú, dokáže používať len pištole a samopaly. Ak mu dáš do inventára dlhú flintu, možno sa ju po prechode na vyšší level snaží používať, vyhádž mu z inventára všetko okrem pištolí a chladných zbraní.

Okrem toho je vo vanilla hre bug, kvôli ktorému nedokážu postavy útočiť na súpera, ktorý stojí na dvoch hexoch súčasne. To je napríklad Giant Radscorpion. V aktuálnej verzii modu sfall je to fixnuté, keď máš nejaký starší killapov patch, skús updatnúť sfall.

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 5:59 pm 
Škandál Európy

valcik píše:
Masinfira píše:
mam vysledovane, ze ted kdyz udelam level, tak Sulik prestane utocit.

Keď Sulik postúpi na vyššiu úroveň, naučí sa lepšie zaobchádzať zo zbraňami. Nestrčil si mu do inventára náhodou nejkú pušku? Sulikovi totiž animácie pre pušku chýbajú, dokáže používať len pištole a samopaly. Ak mu dáš do inventára dlhú flintu, možno sa ju po prechode na vyšší level snaží používať, vyhádž mu z inventára všetko okrem pištolí a chladných zbraní.

Okrem toho je vo vanilla hre bug, kvôli ktorému nedokážu postavy útočiť na súpera, ktorý stojí na dvoch hexoch súčasne. To je napríklad Giant Radscorpion. V aktuálnej verzii modu sfall je to fixnuté, keď máš nejaký starší killapov patch, skús updatnúť sfall.

Hm.. Sulík... Zaujímavá paralela.
Stačí mu vyhádzať náboje z INV a vyprázdniť zásobniky zbraní. Zbrane sú ťažké, tie len nech pekne nosí, na to je najlepší, ako šerpa...

PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 6:11 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Jop, dokonca sa trošičku podobajú. :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: ned úno 12, 2012 7:43 am 
Vemeno
Vemeno

Zdravím, můžete mi někdo vysvětlit jak je to s odolnostmi vůči zranění. Pro upřesnění v základu má postava vše na 0%/0% ale když si vezmu perk "Houževnatý" tak je to 0%/10% = že mám 10%-ní odolnost vůči zranění? Ovšem co by pak znamelo 2%/35% v případě nasazení koženého brnění?

PříspěvekNapsal: ned úno 12, 2012 8:07 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Ahoj!
Tie dve hodnoty predstavujú Damage Treshold a Damage Resistance (DT/DR). Keď máš teda odolnosť 2/35%, funguje to nasledovne:

Ak dostaneš od súpera zásah za 10 HP, najskôr sa od neho odráta hodnota DT, teda dvojka. Zostáva zranenie vo výške 8HP. To sa ďalej znižuje o hodnotu DR, v našom prípade je to 35%, z osmičky teda dostaneme hodnotu 5.2 a keď ju zaokrúhliš, výsledné poškodenie bude 5HP.

PříspěvekNapsal: ned úno 12, 2012 8:32 am 
Vemeno
Vemeno

Ok, díky za pomoc.

PříspěvekNapsal: sob úno 18, 2012 5:01 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Došel jsem do Vaultu 15 a Zekk mi prostě odmítá dát tu červenou kartu, v rozhovoru je napsané že mi ji dává ale v inventáři nikdy není. Tak jsem si vzpomněl že se dá dovnitř dostat i jinak, a to číslem když jsem na mapě lokace. A teď mám 2 problémy, z jendooh compu mi nejde dostat lokace Vaultu 13 (generátor a informace o špionovi v NCR mám) a nevím jak se dostat na povrch, protože výtah je zablokovaný (el. paklíč nefunguje a tu kartu nemám...) a po žebříku nahoru mně tam blokují jakési kartony, dveře už jsem vyhodil do povětří... co včil?

PříspěvekNapsal: sob úno 18, 2012 5:17 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Když po žebříku vylezeš nahoru, tak se objevíš v místnosti vedle Zekkovy "kanceláře". Pokud je to tak, veř, že dveře se nachází v SV zdi. Pokud s sebou vláčíš parťáky, tak mohou překážet. Zkus je nechat čekat dole a vodit je nahoru postupně...
A jestli se ti karta neobjevila v inventáři, zkontroluj, jestli ji náhodou nemá u sebe Zekk (kradením).

P.S. Máš nějaký save před tím, než to začalo blbnout? Jestli to není daleko, tak to zkus z něj...

Mí prospektoři míru s odjištěnou parabelou šacují beznadarmo lodičky pravdy bez vesla
a nacházejí beznadějně křehkou upocenou malou zlatistou pravdu květů zla.

PříspěvekNapsal: sob úno 18, 2012 5:20 pm 
Škandál Európy

To máš za to, že robíš blbosti. Už sa nedostaneš von..

On ti dá tú kartu len ak helpneš tým sockám tam v stanoch - vystopuješ defku, zabiješ Khanov vonku - potom ti povie že "super, tu máš kartu, pomohol si, blabla". Druhá cesta je, že sa mu budeš vyhrážať kým ti ju nedá. Prípadne ho skús zabiť, asi ju bude mať u seba.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 111  Další