Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 10:42 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 5:20 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Justy píše:
toudi_sk píše:
Radiaw píše:
Dá se ještě dohrát FNV za NCR, když jsem ve fázi kdy mám Kyválka na monitoru místo Majitele, v questech mám ať si nezahrávám s medvědem, a jsem u NCR Temný hrdina? (kvůli jedný vraždě).. zkoušel jsem mluvit s tou plukovnící v Hoover Dam a nic, Ambasador ve Vegas taky nic.
či nieje chyba v tomto tu

To je ale blbost, ten quest se musí dát začít s jakoukoli reputací u NCR a Crocker ho zadává.

No u ni je jen dialog že se tam jen porozhližim a ona mi vyhrožuje aby mě někdo nesejmul, že tam nemam co dělat...

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 7:50 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Justy píše:
Nemluvím o Mooreové, ale o Crockerovi ve velvyslanectví na Stripu. Nemluvíš se špatným člověkem?

Ja jsem ten quest pro ně řešil kdysi, ale pak se to nějak utnulo a jde mi dohrát jen za sebe ... možná jsem přelezl přes nějakou hranici kdy už neni cesty zpět. Oba dva už mi toho moc neřeknou a žádny Q aktivní nemám jen at si dám pozor na Medvěda že mě sledujou že spolupracuju s Kyválkem..

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2012 10:23 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Napíšu ve středu

PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2012 4:55 pm 
.

neznášam Vault 34 ::evil mám obidve veci z Nellis a aj tak nemôžem odomknúť dvere do zbrojnice, je to bug?
pod vodou som našiel aj 2 heslá do počítačov, ale počítač poriadne ani jeden ::zed hľadám zle?

prípadne aký je príkaz na otvorenie dverí (a kde nájdem ID tých dverí) :-? momentálne zasa neviem
nájsť toho spratka vo freeside, čo má mať ten "starý dialkomer", proste ten zameriavač na ARCHIMEDES II

PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2012 5:11 pm 
Ozářený
Ozářený

k otevreni dveri zbrojnice musis napred vysusit urdzbarske podlazi a ziskat pristup do terminalu zpravce z ktereho zbrojnici odemknes a co se toho prcka tyce tak ten beha u obchodu micka a ralfa

PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2012 5:21 pm 
.

zase do toho vaultu späť? :x tak dík za radu :D skúsim to teda preliezť znova, ale jedine ak nenájdem toho malého smrada, tie vaulty ma ale ani trochu nebavia a henten zvlášť, vopruz a nuda na tretiu (po štvrtom hraní zvlášť) a to ma ešte čaká Motorák, ach jo ::roll

PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2012 5:33 pm 
Ozářený
Ozářený

k motorakovi ti dam radu : nez se je rozhodnes vyvrazdit spln si quest u velkych khanu (konkretne vsechny questy v jejich laboratori v tech je totiz potreba jednat s dably a motorakem osobne) jestly uz ale mas splneno nebo to plnit nechces tak si vem si odstrelovacku nebo 12.7 pistoli s tlumicem hlidacum u dveri valutu rekni ze neses drogy motorakovi a pak je klidne v prikceni ze dvou metru odstrel nejenze ti tenhle postup usetri munici a leciva ale muzes tak vyvrazdit cely valut aniz by se dablove stali nepratelsti :D (u motoraka je ale treba napred zabit jeho psi)

PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2012 7:51 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

toudi_sk píše:
zase do toho vaultu späť? :x tak dík za radu :D skúsim to teda preliezť znova, ale jedine ak nenájdem toho malého smrada, tie vaulty ma ale ani trochu nebavia a henten zvlášť, vopruz a nuda na tretiu (po štvrtom hraní zvlášť) a to ma ešte čaká Motorák, ach jo ::roll

Ten maly smrad beha kolem obchodu Mika a Ralfa, spi v baraku vlevo od obchodu (kdyz vylezes z obchodu). Da se vykecat, vykoupit anebo ukrast.

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: čtv kvě 24, 2012 2:51 am 
.

dík, už to mám všetko, aj keď na presvedčenie staršieho sa dá použiť len jedna vec

ten "diaľkomer" sa dá použiť iba 2×?

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 8:24 am 
.

dík
---
quest pre BOS, hľadanie vírusu v 3 termináloch:
- uložím pred začiatkom rozhovoru s technikom
- hľadám a nájdem prvý terminál, uložím
- hľadám a nájdem druhý terminál, uložím
- hľadám tretí terminál a buď ho v časovom limite nenájdem, alebo (asi keď ho nájdem) sa mi ukáže modrá obrazovka s chybovou hláškou a tvrdý reštart počítača
- ak nahrám druhú pozíciu (po nájdení prvého terminálu), tak sa nachádzam na úplnom začiatku hry pred domom doktora v Goodsprings, po vstupe do domu sa mi zatočí hlava, zahmlí zrak a oslní ma, proste klasika ako na začiatku, keď sa mám posadiť na posteli, nechcete niekto vyskúšať tie uložené pozície, či to blbne len mne (chyba čojaviem nejakej časti pamäti na grafickej karte), alebo to bude blbnúť aj u vás
---
ehm, na steam účte mám kontaktný emajl, čo už nepoužívam a na zmenu emajlu treba heslo ... ktoré mám na tom starom emajli asi, s tým nenarobím nič, že? :D respektíve ak dám reinštaľovať komp, automatické prihlásenie v prdeli a z tej IP asi nezaložím nové konto, že?

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 10:46 am 
Ozářený
Ozářený

toudi, zkus si nakopirovat Steam z Program files na jinej disk, nez C:, ten na C: prejmenuj a pouzij ten nakopirovanej, mozna to bude fungovat. Ja mam nainstalovanej Steam na D: a po preinstalaci systemu mi normalne fungoval, nemusela jsem nic preinstalovavat. Akorat si zazalohuj Saves z dokumentu, abys o ne pri preinstalu systemu neprisel. A zmenu toho mailu bych se pokusila vykorespondovat se Steam supportem, prece jen bys tam mel mit funkcni mail, protoze dnes uz asi bude Steam pro hry standard :(. Aspon pro ty od Bethesdy - Skyrim je taky pres Steam :/

Na ten virus zkus tenhle mod, ja tam mela taky nejaky problemy a s tim modem jsem to stihla v case, pouzivam ten na 90s
http://newvegas.nexusmods.com/mods/35024

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 1:05 pm 
.

tak som si skúsil aktivovať ten starý emajl (zlúčiť s tými ďalšími sračkami, čo po mne chceli) a nakoniec
žiadne heslo v emajloch od steamu poslané/ zálohované nemám, takže až bude treba, otrávim ich podporu :x
(inak som tam mal 3650 neprečítaných emajlov)

mno, skyrim som videl po prvý raz včera u brata (bojovníčku v rohatom brnení), tá grafika je otrasná, oni snáď obšlahli komplet
farebnú paletu z F3 :D (ak to nemá teda upravené modmi) ale ten neskúsim ani omylom, okrem toho ja na fantasy vôbec niesom :|

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 4:45 pm 
Zelenáč
Zelenáč

No mě grafika Skyrim příjde teda asi 3x lepší jak FNV

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 7:00 pm 
.

to sú debaty o hovne, podobne ako tie, čo komu chutí za pivo ;) bavím sa o tom, čo som videl (2 minúty v nejakom uzavretom priestore), mne sa to jednoducho nepáči, ale to je môj osobný pohľad na vec, ktorý nikomu nevnucujem, ty by si zase možno dostal mladé z vecí, ktoré sa páčia mne :D
---
ja sa snáď na staré kolená zase stanem "pirátom" a "warezákom", FNV mi spadlo do modrej obrazovky a teraz po spustení mám toto

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2012 8:00 pm 
Ozářený
Ozářený

no doufam ze se nerozhodnes ukrast wasteland 2 protoze ten sem si koupil i ja :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 115  Další