Justy, vidis. a o tom to je, presne tak, jak ses citil ty pri konci prvniho dilu, se ted asi citi Tomek po skonceni FNV, protoze jeho k Fallout serii pritahl prave cernobilej Fallout3 ala Bethesda. Nas uz predchozi dily poucily, ze pravej fallout neni cernobilej, ze je plnej kompromisu a v dusledku se veskera nase rozhodnuti promitnou do zaveru, my zkratka vedeli do ceho jdem. Mne bylo neco malo pres 40, kdyz jsem F1 hrala a taky jsem mela pri konci prvniho dilu chut rozkopnout monitor, proste to cloveka poprve zaskoci. Obzlast, kdyz tohle byla do te doby nevidana vec
Tomek píše:
Lidi sem sice poslouchal, ale moc jim nevěřil. Říkal jsem si, je to "jen" hra, hledal jsem frakci, kterou autoři zvolili jako "absolutně kladnou" a oni to neudělali, každé dali menší nebo větší škraloup..
A o tom pravej Fallout zkratka je.
Tomek píše:
Jasně, fallout nemůže být slaďák, ale když už se několik set hodin kladně snažim, některejm pomalu lezu do zadku, že za to bude náležitá odměna bez kompromisů.
no vidis, a i presto, ze ze te nikdo po zadech neplacal, tak te to chytlo, i kdyz si to ted mozna jeste nepriznas :).
Tomek píše:
Samo, s tímhle názorem jako obvykle neuspěju, ale líbil by se mi jeden ze závěrů "Spasitel Mojavy" ... když je to "jen" hra.
Ale prdlacky, je to tvuj nazor, na ktery mas pravo. Jenze Fallout opravdu neni hra na hrdiny. Her na hrdiny bylo a je spousta, proto je Fallout tak vyjimecny. Skoda, ze se dostal do pracek Bethesde, protoze ta je mistrem ve vytvareni hrdinskych her.
Tomek píše:
Ty si dobře popsal reál (asi si autorům našeptával) :-) , ale ta je všude kolem, z té jsem chtěl hrou tak nějak vycouvat.
Nenaseptaval, ale zna fallout universum,. :)