Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 11:15 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: stř čer 27, 2012 11:26 am 
Kapčo brodice kat. B

EDIT - kecám blbosti

PříspěvekNapsal: stř čer 27, 2012 11:38 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Dominus et Deus s0f píše:
... Tie štatistiky vpravo (voda, jedlo, ..) sú súčasť niektorého z DLC, alebo na to potrebujem nejaký mod? Ešte nemám DLCčka, tak neviem.

Není to z DLC. Je to malý mod, lze nastavit daleko víc informací, mě stačí těch 6. Počeštil ho Korax, od něj ho mám.

A co se týče té Lucy, že nedala :-) mám podezření, že na vině je jiný mod, který jsem zrovna testoval - Pokračování po skončení hry. Po dokončení boje o přehradu sice funguje, ale ze hry udělá hotový guláš. Respawnem se po Pustině zjevují přátelé, kteří pomáhali s bojem o přehradu, zblbne počítání levelů a bodů do nich, některé questy nelze dokončit, jiné naskočí a přitom by vůbec naskočit neměly, někdy přestane být funkční klávesa "T" nebo kolečko myši, jindy je zcela znemožněno použití Rychlého cestování. Myslím si tedy, že má na svědomí i tu Lucy.
Stejné typy modů jsem odzkoušel asi 4, ale žádný bych nikomu nedoporučil.

PříspěvekNapsal: pon črc 09, 2012 8:56 pm 
Vemeno
Vemeno

Nejde nějak (konzole, módy) sehnat účes jaký nosí Divocí Koně v HH? (v podstatě to není účes, ale holá hlava :D
)

PříspěvekNapsal: úte črc 10, 2012 10:19 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Ernesto píše:
Nejde nějak (konzole, módy) sehnat účes jaký nosí Divocí Koně v HH? (v podstatě to není účes, ale holá hlava :D
)

Pokud sis to nezvolil na začátku, tak jedině pomocí Old World Blues v Sinku. Nejsem si jistý, jestli si můžeš vybrat úplně holou hlavu ale délka srovnatelná s nástavcem číslo jedna nebo dva tam je. Budeš vypadat jako Boone.

PříspěvekNapsal: sob črc 14, 2012 5:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Nazdarek mam otazecku ohledne G.E.C.K. programu pro vytvoreni vlastniho fallout sveta ktery je volne ke stazeni a zajmalo by me jestli neznate stranky kde bych nasel tutorialy v cestine dekuji :)

PříspěvekNapsal: ned črc 15, 2012 4:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

zdravim a mam dalsi otazku :). mam zmineny geck editor. Problem je v tom ze kdyz zapnu editor dam nacist falloutNV.esm a tam vytvorim svoje NPC a ulozim jako novy soubor treba Sam. Kdyz chci hru zapnut zadam spusteni herniho enginu plus souboru Sam, dojdu na dane misto kam jsem NPC dal a on tam neni. Nevim proc se postava ve hre vubec neobevila muzete mi nekdo prosim poradit? Diky :)

PříspěvekNapsal: pon črc 16, 2012 8:42 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mam dve otazky, mozna tri, ke spolecnikum...

Prvni je k Veronice - Dohral sem Dead Money (paradni DLC, z depresivniho prostredi sem po dohrani, v depresi, doma, na balkone, vykouril asi 5 cigaret po sobe), nicmene... Dostal sem...

| SPOILER
Po zabiti Elijaha a nasledne opusteni Sierra Madre jeho holodisk s Last Words... Problem je v tom, ze sem si na wiki nasel, ze abych mohl o tomhle rict Veronice, musim znovu vycerpat vsechny dialogove moznosti tykajici se Elijaha... To sem udelal, ale stejne nemam moznost ji o nem a o tom holodisku nijak povedet.

Dalsi dotaz je ohledne Cass ...

| SPOILER
V jejim poslednim questu, kdy mam vyskubat a nasledne dat sezrav vlastni vlasy slecne van Graffove :] a zabit Alici McLaff, sem nejspise zvolil spatnou variantu odpovedi a z Van Graffovych hlav sem nakonec udelal obrazky po zdech - to mi nevadilo. Nicmene Alici se mi zabijet nechce (i kdyz je to svine), pamatuju si totiz, z drivejsiho hrani, ze se dal najit nejaky dukaz o jejich svinarnach v jejim sejfu ci pocitaci... Kazdopadne ac to cele prohledam, nemuzu nic najit a v PiPBoYi mam porad, ze se s ni mam vyporadat.

A to je nejspis vse, Arcadeho musim prostudovat na wiki, nicmene mam za sebou uz skoro vsechny Questy, tak me jen zajimalo, jestli pujde rozjet ty jeho..

Diky moc :-]

SneezeCheese

PříspěvekNapsal: pon črc 16, 2012 12:36 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

SneezeCheese píše:
Mam dve otazky, mozna tri, ke spolecnikum...

Prvni je k Veronice - Dohral sem Dead Money (paradni DLC, z depresivniho prostredi sem po dohrani, v depresi, doma, na balkone, vykouril asi 5 cigaret po sobe), nicmene... Dostal sem...

| SPOILER
Po zabiti Elijaha a nasledne opusteni Sierra Madre jeho holodisk s Last Words... Problem je v tom, ze sem si na wiki nasel, ze abych mohl o tomhle rict Veronice, musim znovu vycerpat vsechny dialogove moznosti tykajici se Elijaha... To sem udelal, ale stejne nemam moznost ji o nem a o tom holodisku nijak povedet.

Jakou máš verzi hry? Hraješ to s nějakou češtinou, nebo bez?

PříspěvekNapsal: pon črc 16, 2012 3:50 pm 
.

SneezeCheese píše:
| SPOILER
môžeš zohnať dôkazy a Cass presvedčiť, aby ich udala a nikoho zabíjať nemusíš ;)

PříspěvekNapsal: úte črc 17, 2012 9:03 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

toudi_sk píše:
SneezeCheese píše:
| SPOILER
môžeš zohnať dôkazy a Cass presvedčiť, aby ich udala a nikoho zabíjať nemusíš ;)

No prave ze sem uz Van Graffovou rozmetal po jejim obchode, jeste je tam kousek horkeho masa mezi stoly!...

A dotaz byl - kdyz sem uz Van Graffovou zabil, muzu jeste Q dokoncit s tim, ze Alici ne, jelikoz ne a ne najit nejaky dukaz...?

PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2012 7:53 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jak mam prosim oživit zabitou postavu - konkretně Halforda??? pisu v konzoli resurrect...resurrectHalford....resurrect0013f323......kapsařim a píšu resurrect.....ukazuju na nej a řvu resurrect(!!!)... a nic ....pořád to píše nakej "Script blabla..." a "Not found..." apod. zkusil jsem snad 20 variant predtim RESURRECT a potom.....už mě to neba - PLEASE HELP!

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2012 11:56 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

pav píše:
Jak mam prosim oživit zabitou postavu - konkretně Halforda??? pisu v konzoli resurrect...resurrectHalford....resurrect0013f323......kapsařim a píšu resurrect.....ukazuju na nej a řvu resurrect(!!!)... a nic ....pořád to píše nakej "Script blabla..." a "Not found..." apod. zkusil jsem snad 20 variant predtim RESURRECT a potom.....už mě to neba - PLEASE HELP!

Na oživení musíš psát Ref ID a ne Base ID.
Pokud stojíš u něj, vyzkoušej celý příkaz:
[ ~ ]
prid 0013f31b / kill / resurrect / disable / enable / (každé lomítko je Enter)
[ ~ ]

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2012 8:36 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Zdar,

mám menší (známý) problém s češtinou. Totiž... EN verze načte menu (téměř) ihned po spuštění hry. Česky lokalizovaná verze načítá menu cca 1 minutu. Vím, že při prvním hraní jsem to měl nějak vyřešené, teď ale za nic nemůžu přijít na to, jak? Je na to nějaké známé řešení?

A ještě jeden dotaz... K čemu jsou esp soubory s koncovkou "_lang"? Jejich zapnutí/vpynutí zdá se nemá žádný vliv na hru. Díky.

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2012 9:52 pm 
Kapčo brodice kat. B

Say [Bot] píše:
A ještě jeden dotaz... K čemu jsou esp soubory s koncovkou "_lang"? Jejich zapnutí/vpynutí zdá se nemá žádný vliv na hru. Díky.
to jsou ty s češtinou. FNV oproti F3 si to nějak zaškrtává samo, takže jakmile nějaký .esp jednou zaškrtneš, načítá se pokaždý nehledě na stav zaškrtávátka. smaž je a mělo by ti to najednou běhat anglicky.

PříspěvekNapsal: sob črc 21, 2012 8:38 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Díky. Vypadá to, že to Cenega zase do*rala jak mohla.

Další dotaz... Které ini mám editovat? Fallout.ini, FalloutPrefs.ini z dokumentů, nebo Fallout_Default.ini ze složky s hrou? Protože sem tam se mi zapne Launcher a celé ini mi přepíše jak se mu zlíbí. A za nic nemůžu přijít na to, které ini je závislé na kterém a proč se mu mění atribut na "jen pro čtení".

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 115  Další