Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je stř čer 19, 2019 12:43 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1075 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 72  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pát črc 17, 2009 3:16 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Čus sory že jsem píšu ale po brigádě nemam co dělat celej den teď k otázce.Dá se dostat do vaultu 101 po dokončení guestu kdy zachytim signál z vaultu 101? ::scratch
Edit: Sorry neuvědomil jsem si to potřeboval jsem něco tvrdýho.

_________________
Obrázek


Naposledy upravil dark-king dne sob črc 18, 2009 10:36 am, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: ned črc 19, 2009 6:45 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 06, 2009 7:24 pm
Příspěvky: 27
Hele kluci,
jsem Davevově republice a probíhaj volby, ale jedna ženská stojí u urny a ne a ne tam hodit lístek. Co s tim? A save je dost daleko


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: ned črc 19, 2009 7:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned črc 19, 2009 7:34 pm
Příspěvky: 4
Netušíte, za jak dlouho bude no-cd pro 1.6?
Pořídil sem novej počítač, poskládal (uff), nahodil Sedmičky, nainstaloval Fallouta, patch a narazil na Securom.
Opravdu skvělá odměna za koupi originálky. ::zed


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: ned črc 19, 2009 10:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
RD~ píše:
Netušíte, za jak dlouho bude no-cd pro 1.6?
Pořídil sem novej počítač, poskládal (uff), nahodil Sedmičky, nainstaloval Fallouta, patch a narazil na Securom.
Opravdu skvělá odměna za koupi originálky. ::zed

Securom? Zkus starší, fungovat by měly... A při nejhorším si vytvoř image ::idea


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon črc 20, 2009 7:36 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned črc 19, 2009 7:34 pm
Příspěvky: 4
Super, dík, starší verze jede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 12:15 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Čus hle jak to vypadá stou češtinou na dlc vždyt už měl vyjít teď dvacátýho ne?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 12:35 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned črc 19, 2009 7:34 pm
Příspěvky: 4
Jak je to s dlc netuším, ale já mám problém s češtinou v základní verzi.

Hru jsem jenom naťuk, ale v některých dialozích se mi místo "ý" zobrazuje "h". Předpokládám, že to bude problém fontu v modu pro lepší interface (MTUI). Nesetkal se s tím někdo? Nebo používáte jiný interface mod (jde mi hlavně o víc rádků), který je bez problémů?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 1:22 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
RD~ píše:
Jak je to s dlc netuším, ale já mám problém s češtinou v základní verzi.

Hru jsem jenom naťuk, ale v některých dialozích se mi místo "ý" zobrazuje "h". Předpokládám, že to bude problém fontu v modu pro lepší interface (MTUI). Nesetkal se s tím někdo? Nebo používáte jiný interface mod (jde mi hlavně o víc rádků), který je bez problémů?

Problém je známej, neřešitelnej. Leda by sis stáhl jinou verzi češtiny. Ta je s jiným fontem a imho pěkně nechutná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 12:16 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 11:07 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Děčín
Měl bych dotaz ohledně verze fallouta, jestli mam U.S. nebo U.K.
Když sem prolejzal různý diskuze, tak se to objevilo jenom zřídka, ale vždycky prostě bez jakýhokoli váhání "máš U.K", "je to U.K." a dál se neřešilo.
ALE když mam na obalu napsáno "Not for Supply in the U.K." nenaznačuje to že mám verzi U.S.?
A když jo, tak by to možná vysvětlovalo pády hry s patchem pro UK a nejspíš by to nebyl jenom můj případ. :wink:
Takže potřebuju odpověď, jak se pozná v tomto směru verze hry?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 12:39 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Horadrim píše:
Měl bych dotaz ohledně verze fallouta, jestli mam U.S. nebo U.K.
Když sem prolejzal různý diskuze, tak se to objevilo jenom zřídka, ale vždycky prostě bez jakýhokoli váhání "máš U.K", "je to U.K." a dál se neřešilo.
ALE když mam na obalu napsáno "Not for Supply in the U.K." nenaznačuje to že mám verzi U.S.?
A když jo, tak by to možná vysvětlovalo pády hry s patchem pro UK a nejspíš by to nebyl jenom můj případ. :wink:
Takže potřebuju odpověď, jak se pozná v tomto směru verze hry?

Nevím, ale roli to nehraje opravdu žádnou :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 2:25 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 11:07 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Děčín
Proč by to teda Bethesda takhle dělila, přidělávali si tim práci a komplikace, kdyby v tom nebyl rozdíl? ::scratch
Myslíš, že si tam někdo řekl, tak by sme to mohly rozdělit třeba takhle na dvě verze, ať je to lepšejší a přehlednější. :-)
To se mi nějak nezdá, leda že by tam fakt byly úplný makovci (né že by jich tam už pár nebylo) :-?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 4:06 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Horadrim píše:
Proč by to teda Bethesda takhle dělila, přidělávali si tim práci a komplikace, kdyby v tom nebyl rozdíl? ::scratch
Myslíš, že si tam někdo řekl, tak by sme to mohly rozdělit třeba takhle na dvě verze, ať je to lepšejší a přehlednější. :-)
To se mi nějak nezdá, leda že by tam fakt byly úplný makovci (né že by jich tam už pár nebylo) :-?

Prostě v USA nechtěli UK patch a v Englandu nechtěli US patch. Stáhni si oboje a porovnej velikosti. Na bajt stejny ::idea


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 7:43 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 11:07 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Děčín
Sayboot píše:
Horadrim píše:
Proč by to teda Bethesda takhle dělila, přidělávali si tim práci a komplikace, kdyby v tom nebyl rozdíl? ::scratch
Myslíš, že si tam někdo řekl, tak by sme to mohly rozdělit třeba takhle na dvě verze, ať je to lepšejší a přehlednější. :-)
To se mi nějak nezdá, leda že by tam fakt byly úplný makovci (né že by jich tam už pár nebylo) :-?

Prostě v USA nechtěli UK patch a v Englandu nechtěli US patch. Stáhni si oboje a porovnej velikosti. Na bajt stejny ::idea


No to právě že ne. ::! ten US má o 204 bajtů víc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 8:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 22, 2009 8:10 pm
Příspěvky: 4
Zdravim, měl bych dotaz, mám problém s Falloutem 3. Nefunguje mi klávesnice. Najedu do menu, a klávesnice nejde. Ani nastavit ovládání a ani když najedu do hry, tak se nemohu hýbat, jen rozhlížet.. mám poslední patch a originalní hru (EN verzi s dokopírovanou češtinou). U kamaráda běhá všechno tak jak má, ale u mě ne.. nevíte někdo co s tím? Zkoušel jsem i vyměnit klávesnici a nic. Vyměnil jsem PS2 i USB klávenice a pořád nic.. jednou dokonce mi klávesnice fungovala, ale po opětovném zapnutí zase nic.. problém je někde ve hře, protože počítač reaguje na trojhmat a ostatní klávesové zkratky taky..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 8:48 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Horadrim píše:
Sayboot píše:
Horadrim píše:
Proč by to teda Bethesda takhle dělila, přidělávali si tim práci a komplikace, kdyby v tom nebyl rozdíl? ::scratch
Myslíš, že si tam někdo řekl, tak by sme to mohly rozdělit třeba takhle na dvě verze, ať je to lepšejší a přehlednější. :-)
To se mi nějak nezdá, leda že by tam fakt byly úplný makovci (né že by jich tam už pár nebylo) :-?

Prostě v USA nechtěli UK patch a v Englandu nechtěli US patch. Stáhni si oboje a porovnej velikosti. Na bajt stejny ::idea


No to právě že ne. ::! ten US má o 204 bajtů víc

A k čemu to vůbec potřebuješ? ::lol

Hunter_ píše:
Zdravim, měl bych dotaz, mám problém s Falloutem 3. Nefunguje mi klávesnice. Najedu do menu, a klávesnice nejde. Ani nastavit ovládání a ani když najedu do hry, tak se nemohu hýbat, jen rozhlížet.. mám poslední patch a originalní hru (EN verzi s dokopírovanou češtinou). U kamaráda běhá všechno tak jak má, ale u mě ne.. nevíte někdo co s tím? Zkoušel jsem i vyměnit klávesnici a nic. Vyměnil jsem PS2 i USB klávenice a pořád nic.. jednou dokonce mi klávesnice fungovala, ale po opětovném zapnutí zase nic.. problém je někde ve hře, protože počítač reaguje na trojhmat a ostatní klávesové zkratky taky..

Zkus si nainstalovat nějaky codeky. A antvira používáš?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1075 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 72  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny