chekotay píše:
Kalibrování přes komp je v pohodě, když si uvědomíš, že jde o pořadí planet v solárním systému.

Myslím že to jsem udělal správně, jen mi to nioc nenapsalo.
Ani dobře ani špatně, robot to projel vrátil se na místo a nic. Když jsem to opakovat tak to samé. Ukáže se něco když to udělám správně?
Zkoušel jsem to dělat i jinak a dostal jsem 500 XP za zničení elektrárny, ale to asi ono nebude.
S tím ghoulem jsem si povídal dlouho, chválil jsem ho jaký je pašák a kde najdu tu magneto věc mi stejně neřekl.
Návod píše:
Kód:
Půjdete k počítači a inicializujete ho kódy v pořadí 2,3,1 a pak spustíte opravnou sekvenci. Naprogramujete počítač v po sobě jdoucích příkazech 2,4,1,3,5 a spustíte program. Robotek provede úpravy na reaktoru. Pak běžte zpět až do místnosti vpravo dole a promluvte si s ghoulem, který se chlubí, že bez něj by se to tady neobešlo. On vám řekne mimo jiné i o tom zatraceném magneto nesmyslu, který máte najít
Druhý návod píše:
Kód:
Sežeňte si přístupové karty a dojděte až k reaktoru k jedinému fungujícímu počítači. Nalogujte se do něj, zvolte „Action“, pokud se chcete pobavit, zadejte nalogování se do sítě, zadejte hesla v pořadí 9X7299, 70Y644, 008Z21 a pokecejte si s vojákem Enclavy. Pak se znovu dostaňte do počítače, proklikejte se až do menu, ve kterém naprogramujete robota a zadejte příkazy v tomto pořadí: Plutonium Gamma Shield, Deharmonize Neptunium Impeller, Calibrate Uranium Rod Driver, Set Voltage on Saturn Class Capacitor, Test Jupiter Wave Compiler, Install Hydro...kdovíco . Dostali jste 4500 xp a problém s Geckem je vyřešený.