s0f píše:
chekotay píše:
Čert ber stuhu, hlavne že udrží 3 deci dažďovej vody

No tak to udrží, wtz, ale sakra, když jsem včera kupoval klobouk, tak už mě Tonak namíchl. Samotný klobouk byl totiž výrazně podhodnocený, osobně bych za něj žádal dvakrát tolik. Akorát že stuha (hlavní ozdoba klobouku) byla z PES a vnitřní pásek (jenž se má vytvarovat podle hlavy) je z koženky. Jako úspora stovky nebo dvou na jedné straně a ztráta tisícovky an straně druhé, to je marketing se značkou CZ, opravdu.*) Počítám, že za rok nebo za dva, až už začne PES stuha chátrat, si ji nechám vyměnit za hedvábnou (a to teprve bude martýrium, sehnat u nás hedvábnou stuhu!), a pokud bude vnitřní pásek tak kvalitní, jak jsem u Tonaku zvyklý, tak za třicet let půjde vyměnit i on.

Kdyby tam dali kůži, tak se to nemusí měnit nikdy, brbly brbly brbyl...
*) A to nezmiňuji, že v nabídce byly dva klobouky. Jeden měl hodnotu tak 2 500 kč a druhý tak 500 kč. Oba se prodávaly za jednotnou cenu, která činí průměr jejich hodnot. Neuvěřitelné, že ta firma zatím krachla jen dvakrát.
--------
A nyní další legrace. Jak byly pro 90. léta typické šusťákovky, pro 0. léta pak softshellky, tak nová dekáda si žádá návrat zase k pěkným věcem, ovšem bez nutnosti vzdát se moderních materiálů - moderní softshellky mají vzorek klasických obleků... a nyní zde máme goretexový trenchcoat.
http://openzedoor.blogspot.cz/2010/10/n ... e-tex.htmlBTW: Jestli máte někdo nohu 42, vím o tak luxusních botách za tak ízkou cenu, že se mi o tom snad i zdají noční můry.