Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 7:04 pm

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 554 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Betatest češtiny pro Restoration Project 2.3.2 beta20140
PříspěvekNapsal: pát úno 14, 2014 8:47 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Hlášení číslo 271

Verze češtiny: Fallout II Restoration Project 2.3.2 beta20140121
Anglický originál:
Český překlad:
Popis chyby screenshot:
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8139240685110
Navrhovaná změna: ze srandy jsem teda udělal tu prostou holčinu, má IN 2 ::)
u první odpověďi bych změnil "kostel" na "chrám"; u třetí bych dal "Já tebe jen pozdravit. ..."

Ewil: Je až neuvěřitelné, že jsem tenhle dialog před dvouma rokama předělával a teď to musím předělat znovu, protože je to bída :) Naštěstí to budu mít rychle. Tady vidíš, jak jsou dialogy pro blbce hrozný. OPRAVENO

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 9:04 am 
Lovec odměn
Lovec odměn

Mám teď trošku času po večerech, tak bych mohl případně vypomoci s nějakou postavou, pokud se Sapér rozhodne nenačínat nový charakter.

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 11:06 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

pokud jde o mě, já budu primárně hrát za chlapa-ninju(boj pouze z blízka a plížení) + sexappeal ::) tu dementní holku mám jen jako doplněk a nevěřim, že bych s ní došel daleko. klidně teda můžeš zkusit i jí, jestli ti to nevadí

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 2:37 pm 
Moderátor
Moderátor

Perry: Super, tak pokud ti to nebude vadit, tak hraj prosimte za dementni holku s charisma 7+. Cilem je zkontrolovat, jestli jsou vsechny odpovedi "dementni", coz rozhodne nebudou, protoze zatim jsem snad v kazdym dialogu nasel hned nekolik chyb. Vyjimku tvori jen odpovedi typu "dobre" nebo "nashle", ty jsou dovoleny, protoze je hra casto pouziva pro chytre i dementni dialogy. Zbytek by mel bejt ve stylu "ja chtit pomoct", "ja zabit ty" apod. Hodne odpovedi je taky ve stylu "uga eeek", no uprimne s timhle nevim co delat :)

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 3:26 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Hrát za hlupandu mi nevadí, akorát teď přemýšlím nad stylem hraní.
Bude jedna z nich v pohodě pro testování ?
rváč
| SPOILER
Obrázek

universal
| SPOILER
Obrázek

Takže odpovědi "uga eeek" nechávat, nebo reportovat ? :)
Oslovování v mužském rodě mám reportovat také? myslím, že jsem tu zahlédnul, že se to nedá stejně rozlišit, takže reportovat jen to, kde by byl možný unisex ?

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 4:19 pm 
Moderátor
Moderátor

IN si dej 3 at mas aspon nejaky body, sila 8 a odolnost je zbytecna, speech je ti uplne k nicemu :) Pro boj na blizko doporucuju sneak a trait jednoruky a vyber si jen jeden talent, bud na chladne zbrane nebo na boj zblizka (ten je pozdeji silnejsi diky perkum). Treti talent se vetsinou dava doktor. Jo a vnimani minimalne 5, jinak budou mit obcas nepratele 2 kola po sobe... No, reknu ti to asi takhle: Idealni je si to nacheatovat pro potreby testovani, ale je mi jasny, ze si tu hru chces taky trochu uzit.

Jo, odpovedi uga eeek asi nechame. Fakt netusim, jak neco takovyho prelozit. Mozna poradi nekdo, kdo ma doma maly dite, nevim :)

Muzsky rod reportuj, pokud to pujde nejak unisexovat, jinak to budeme muset nechat byt.

PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 5:37 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Ewil má pravdu, že řeč je v tomhle případě asi k ničemu, protože lidi se s tebou stejně většinou bavěj ve stylu "neotravuj blbečku" ::)
proto bych doporučil, když už těch dialogů bude málo (byť docela sranda), tak aby tě to co nejvíc bavilo, užít si boj. a je už jen na tvym vkusu, jestli to bude ve stylu kung-fu nebo rambo kosení. ::cool a podle toho postavu vytvořit

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 9:20 am 
Lovec odměn
Lovec odměn

Vytvořil jsem nakonec něco na způsob pistolnice. Zřejmě jsem Fallouty dlouho nehrál, když se teď doktor jmenuje léčení :D

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 10:15 am 
Moderátor
Moderátor

To proto, ze se nazvy skillu v RP predelavaly.

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 10:53 am 
Lovec odměn
Lovec odměn

Hlášení číslo 272

Anglický originál:
Český překlad:
Popis chyby screenshot:
http://s27.postimg.org/uve2b2z37/krkas1.jpg
Odpověď "krkáš" léčí
http://s29.postimg.org/ottehatkn/krkas2.jpg (tohle je obrazovka po první odpovědi z předchozího screenu)
Druhá odpověď, kde se doažduju léčení, ukončí rozhovor

http://s30.postimg.org/94z9dxqv5/krkas.jpg
Horní "krkáš" - Hakunin vyléčí zranění, Dolní "krkáš" - odcházíš

Navrhovaná změna: U prvních dvou screenů, pokud to není přímo bug ve hře, přehodit odpovědi. Tzn. místo "krkání" dát odpověď s dožadováním se léčení a naopak.

U třetího screenu přidat nahoru poznámku o léčení, anebo změnit odpověď úplně.

Ewil: 1. Byl to výmysl, ale i tak je v originále "Ooog! Bak!" :) Změnil jsem to na "Uuuf! Béhéhé!" Nejspíš má jít o citoslovce bolesti. 2. OPRAVENO 3. Je tam opět "Ooog! Bak!". Proč je to tam 2x, netuším. Ono tak nějak obecně některý odpovědi pro blbce nedávají moc smysl :)

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 10:59 am 
Lovec odměn
Lovec odměn

Hlášení číslo 273

Anglický originál:
Český překlad:
Popis chyby screenshot:
http://s14.postimg.org/htyjoz35t/quest.jpg
Navrhovaná změna: Tohle vypadá na bug, jen co jsem vylezl z chrámu, objevil se mi quest s Vicem, aniž jsem pokecal se stařešinou.

Ewil: To samé quest s GECKem, ten máš taky získat od Starší. Řekl bych, že to nebude bug, ale spíš to bude naschvál. Pokud si nepromluvíš se Starší, tak nevíš, co máš ve hře vlastně dělat. Zkusím to odreportovat killapovi, ale každopádně je to něco, co nezměním (ani nevím jak, do skriptů moc nevidím).

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 4:06 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Hlášení číslo 274

Anglický originál:
Český překlad:
Popis chyby screenshot:
http://s18.postimg.org/a4e4yde61/torr_tecka.jpg
Navrhovaná změna: Přidat mezeru po tečce

Ewil: OPRAVENO

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 4:43 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Je dost těžké rozlišit, jestli je odpověď za blba chtěná, nebo jestli to jsou překlepy. Každopádně to sem stejně dám.

Hlášení číslo 275

Anglický originál:
Český překlad:
Popis chyby screenshot:
1) http://s23.postimg.org/9dril6icb/image.jpg
Navrhovaná změna: Přidat do druhé odpověďi slovo vault. Bez toho mi to přijde takové neuplné, i za hlupáka.

2) http://s7.postimg.org/ca2gzcmxn/video.jpg
Navrhovaná změna: háček na z (odhaduju ovšem, že tohle již někdo našel)

3) http://s29.postimg.org/adi812dyv/sazeni.jpg
Navrhovaná změna: Zde si nejsem jistý, jestli je to výjimka, nebo ne. Každopádně mi to přšlo po těch ugha, ruru, uiii jako moc chytré odpovědi.

4) http://s14.postimg.org/g4tmyt8e9/chlap.jpg
Navrhovaná změna: Ty jsi fakt kusanec - nebo něco na ten způsob

5) http://s3.postimg.org/5vy4hpoir/hantec.jpg
Navrhovaná změna: Upravit rozhovor, aby člověk měl alespoň náznak toho, co je co za odpověď. Bohužel jsem Fallouty dlouho nehrál, tak si přesně nepamatuju, jaké jsou odpověďi za inteligentnější postavu. "Meko veek?" - návštěva vězně. Pokud zvolím tuto odpověď následuje tato obrazovka, kde strážný informuje, že Vic nemá povolené návštěvy, ovšem pokud zvolím magickou odpověď "Seve?" je vše v pořádku http://s28.postimg.org/opxdn90dp/hantec3.jpg

Pravděpodobně bych tady "zidiotil" normální odpovědi.

Mimochodem Flick v Denu má přízvuk schválně?

Hrát za hlupáka je těžší, než jsem předpokládal, nikdo se se mnou nechce bavit, každej mě posílá někam :D

Ewil: 1. To mi nejspíš vypadlo při předělávání. 2. Jo. 3. Jo je, tenhle dialog nemá texty pro blbce. On je vůbec tak trochu blbě, ale bohužel neznám nikoho, kdo hraje Craps a z pravidel nevyčtu všechno. 4. Ve skutečnosti je tam text pro obě pohlaví, jen to bylo přeložený stejně... 5. "Meko veek" je něco jako "Tam být Vik?", našel jsem na to i proměnou ve skriptech (když o Vicovi nevíš, tak se ta hláška v dialogu nezobrazí). Co se týče té nesrovnalosti, tak tady upřímně nevím. Mám pocit, že to bude nějaký bug v dialogu, protože hned po odpovědi {360}{}{Promiň, Vic nemá povolený návštěvy.}, je odpověď: {361}{}{Jasně, to je Vic.}, která nemá využití, není definovaná ve skriptech a pokud se trochu upraví, tak by se to seděla jako odpověď. Reportnu killapovi a prozatím to opravím.

Ewil: Flickův přízvuk je tuším reference na film Goodfellas.

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 5:25 pm 
Moderátor
Moderátor

Perry píše:
Je dost těžké rozlišit, jestli je odpověď za blba chtěná, nebo jestli to jsou překlepy. Každopádně to sem stejně dám.

Od toho máš k dispozici anglické texty, aby sis to ověřil. Není to nic těžkýho.

PříspěvekNapsal: ned úno 16, 2014 7:43 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

jak to tak sleduju, tak ten stávající překlad pro IN3 a níž je fakt skoro nehratelnej. takže díky moc Perry, že si do toho šel ::ano
jenom prosimtě, kdyby tě to třeba v půlce hry definitivně přestalo bavit, tak sem kdyžtak dej save, aby to mohl někdo další kdyžtak dohrát

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 554 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Další