Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:28 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2015 8:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Smejki píše:

60 FPS cap, fixní FOV, podpora přesně DVOU poměrů stran, nepodporuje SLI a umožňuje jenom polovičátý keybind v roce 2015?
Vysvětlí mi někdo, jak si u Bethesdy někdo dokáže vydělat na slanou vodu? ::lol

Má to bohužel hnusnej háček - jakmile si zvedneš FPS cap (defaultně je prý 30 ::scratch ) tak například takový lockpicking je ultrafastspeed likvidátor sponek. Zkusil jsem a zatím vrátil zpět :(
Vytáčí mě napevno nabindované klávesy na šipky v rozhovorech, i když pohyb je defaultně na WASD. ::zed ::zed ::zed

PS: jinak ahoj všem, jsem tu nový, ačkoliv ve světě Fallouta už se pár let pohybuju. F1+F2 sice už dávno nehraju, ale pořád jsou to pro mě modly ::rock

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2015 8:13 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

[RPG Codex hlídka]
Pozor, opravdové spoilery:
| SPOILER
The quest was broken to the point of being literally unplayable, as in I can't actually finish it. Basically the context is that the Institute want you to attack some place to kill some escaped synths, but before the quest you have the option to betray the Institute and inform the Railroad, who order you (you can't turn them down) to fight the Institute. But when you get there, the game still thinks you're with the Institute so nobody - Institute or Railroad - is hostile. The BoS show up out of nowhere so its a 3 way battle where absolutely nobody is hostile towards you, but the game demands you take part in the fight anyway. Nobody turns hostile when you shoot them or their friends.

After killing a lot of people who don't fight back, you go inside to rescue the synths, except you still have the objective "kill the synths" which the game forces you to do. After killing them all, the Railroad congratulated me for saving the synths who I just killed. The quest isn't even over but I quit to resume it later, it's the fucking worst.

EDIT: Forgot to mention that inside the area with the synths, I lost the ability to shoot everyone but the synths. Couldn't enter VATS, bullets didn't register. I was being shot at by turrets who I could not return fire at.

| SPOILER
Another classic, which I wish I'd screenshotted:
The Railroad want to incite a synth-vs-human race war at the Institute. Some science nerd has a plan to free the synths by hacking a door (?) or something, but the Railroad want the synths to violently break out. When you talk to the synth rebellion leader, you have four near-identical options, all of which incite the race war. There is absolutely no way to use the suggested nonviolent hacking plan.

Later, when you're assisting the synths, he asks if you have any objection to murdering some guards. The responses, paraphrased:
WHO ARE THE GUARDS? (this just takes you back to the other 3 options)
WANT TO FIGHT
NO PROBLEM
IF NECESSARY

Absolutely no way to refuse the quest or avoid killing the guards. It's hilarious.

Obrázek
[/RPG Codex hlídka]

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2015 8:46 pm 
.

takže to istí asi až GOTY verzia, dovtedy to snáď akotak upravia, či moddery spravia namiesto vývojárov ::knez

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2015 8:49 pm 
Kapčo brodice kat. B

Peckoslav píše:
Justy píše:
Smejki píše:

60 FPS cap, fixní FOV, podpora přesně DVOU poměrů stran, nepodporuje SLI a umožňuje jenom polovičátý keybind v roce 2015?
Vysvětlí mi někdo, jak si u Bethesdy někdo dokáže vydělat na slanou vodu? ::lol

Má to bohužel hnusnej háček - jakmile si zvedneš FPS cap (defaultně je prý 30 ::scratch ) tak například takový lockpicking je ultrafastspeed likvidátor sponek. Zkusil jsem a zatím vrátil zpět :(
Vytáčí mě napevno nabindované klávesy na šipky v rozhovorech, i když pohyb je defaultně na WASD. ::zed ::zed ::zed

PS: jinak ahoj všem, jsem tu nový, ačkoliv ve světě Fallouta už se pár let pohybuju. F1+F2 sice už dávno nehraju, ale pořád jsou to pro mě modly ::rock

FPS cap je 30 na konzolích a 60 na PC
A ano, o rychlosti enginu navázané na framerate jsem už mluvil. Je to neuvěřitelně amatérská praktika, která by se neměla tolerovat ani garážovým začátečníkům.

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2015 8:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

@Chekotay: zeditoval jsem si v ini souborech FOV, FPS a zrychlení myši. Když jsem zjistil nehratelný lockpick, tak jsem v domnění, že to dělá myš odebral zrychlení myši. Člověk na Hofylandu tvrdil, že to dělají ty FPS, tak jsem se vrátil k původním ini souborům, a pak to zase bylo OK. Takže to dělaj buď FPS nebo zvýšení FOV. Jinak hra se mi zdála lehce trhaná pouze v tutorialu, ve vlastní hře už OK, takže mě ty FPS problémy nedělaly. A pokud je to tak jak píše Smejki, tak 60 by mělo stačit ;)

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 9:30 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Peckoslav píše:
i když pohyb je defaultně na WASD. ::zed ::zed ::zed

Protože v Dialogu se můžeš pohybovat a úplně odejít. Další možnost je klikat myší a prý je možno i 1 2 3 4

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 11:58 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Kruci, jen jsem prošel intro a kousek začátku a už mám 100 GB nekompresovaného videa :D První dojmy? Nuda. Nuda a hrůza. Ten začátek je tak nalajnovaný, že by to rovnou mohlo být video. Ušetřil bych si tím tu otravu držení Wčka a šnekového pochodování. Chtěl jsem hned ze startu jít někam, kde to hra nečeká, a stejně jsem narazil na čokla a pak na ty kretény, kteří mi daji endgame výbavu 10 minut po startu. Všechny cesty vedou do pekla :D

Pokud chci hrát ve fullscreenu, můžu si vybrat až z 0 možností rozlišení. V okně si pak můžu vybrat z možností tenké a ultratenké (16:9 nebo 16:10). Uh, to už bych raději zkousl přístup Zaklínače 2, kteý hodí nahoru a dolů černé pruhy.
http://imgur.com/a/KZLnb

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 4:44 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

chekotay píše:
Hraješ za toho mutanta s nádorem namísto ramen, nebo za ženu?

Fakt hustej obrázek!

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 4:52 pm 
Škandál Európy

Mňa to zatial baví. Pár screenov.

Manžel tlustoprd
Bobrázek

Obrázek

Obrázek
a moja koc
Obrázek

Obrázek

Obrázek

+ zdieľaný craftsource na všetkých ponkoch doma (crafting má konečne reálne užitie)
+ konečne lepšia administratíva nad INV
+ energozbroj konečne podľa biblie - proste osobný tank a ne kus /kovovového hadru/ v INV.
+ vylepšovanie itemov, hrátky s PA, hrátky rovno s celým pozemkom, to ma baví
+ pri detailoch na low mi to ide hratelne, čo ma moc pozitívne prekvapilo
+ legendárne - náhodne generované - entity. Vypadávajú z nich unikátne predmety. To sa mi páči z hľadiska toho, že keď mám level 12, PA na sebe a stretnem radioaktivnu muchu, tak to zďaleka nemusí znamenať, že ju zabijem i hajzlzvonom.

- zbytočne preplácaný pipboy
- príbeh úplne nahovno, no comment
- klasické bethesda lagy, pes zaseknutý v korune stromu, ja zaseknutý v psovi, no comment..
- zkurvena vzducholoď

Tiež sa divím, že zatial som nestretol moc bugov, oproti vanile NV a 3.

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 5:51 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

chekotay píše:
Reinar: Kaaliho drátěný nárameník pěkný, ale pyžamo to není...

Hej, sotva jsem vylezl z vaultu, to je asi po pěti minutách hraní (když nepočítám rozhovor s robotem).

Když jsme u robota...
Citace:
Uhh house robot can work for 200 years but power armor lasts 5 minutes?
Obrázek

Ještě k tomu enginu závislému na fps: https://www.youtube.com/watch?v=7kAG2jbRvSk

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 7:33 pm 
Stalker
Stalker

Hra nejela, pak jela, vytvořil jsem postavu, chvíli hrál, uložil, vypnul, poté zas nejela, chvilku jela, nejela a nyní již dlouho padá na plochu při načítání uložené hry. ::zed Počkám si na patche. ::knez

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 9:32 pm 
.

tyjo, asi si nainštalujem F3 :D

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 9:42 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Mňa ten hype celkom začal lámať, takže som si rozohral znovu New Vegas a stiahol si do toho Autumn Leaves. Celkom príjemná záležitosť, škoda, že len na jeden večer.

PříspěvekNapsal: čtv lis 12, 2015 11:57 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Post-apo Boston je stratený. Zmrazili špatného Vault Dwellera a zobudil sa riadne nasraný! :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 9:51 am 
Zelenáč
Zelenáč

ad time load: nedokážu si představit že bych to nahrával z klasického hdd. jinak já měl první bug když sem se chtěl mrknout na pc u kryokomor... už sem pc nemohl opustit. a v tu chvíli sem si vzpomněl a slzu zamáčkl ::kawaii , jak sem během 1q f3 nemohl promluvit s tou děvuchou co mi měla q zadat ::fuck njn. some thingns Never changes :ne:

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Další