Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:02 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 11:20 am 
Škandál Európy

Toztomilé výjavy..
Bobrázek
Bobrázek

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 3:42 pm 
.

spravte mi niekto hitlera a fidela castra ešte :D

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 4:39 pm 
Kapčo brodice kat. B

Dolfiho už jsem někde zahlíd...
EDIT - Ha!(jl!)
| SPOILER
Obrázek

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 5:59 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Obrázek

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 6:26 pm 
Škandál Európy

V F4 je encounter s unicornami. Keď ich presvedčíš aby vyčarovali dúhu, tak ti jeden z nich dá lístok na Zeppelin.

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 8:26 pm 
Hrášková příšera

Smejki píše:
Jak se říká: Když nevíš, zeptej se nespokojenejch zákazníků. Approval rating na steamu je 83%. To není žádnej zázrak
http://store.steampowered.com/app/37716 ... views_hash
Hodnocení klesá každým dnem, dnes je na 78 %.

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2015 11:44 pm 
Škandál Európy

Tak dnes, v piatok 13teho, keď som konečne dosiahol 13.level (kľúčový level, odomyká craft perky ako gun nuts 2 a ďalšie), som prišiel z dôvodov nepochopitelných o všetky nové savy. Najnovší mi tam ostal lvl2 asi tak 30min po opustení vaultu. A tak som sa nasral a splodil satana. Čo mi je asi nahovno, keďže Bethesda zrušila karmu v hre. To mi ale nezabráni aby som všetko vyhladil.
To je on. Bostonská beštia:
Bobrázek

a tu som zadupal ghoula pod čiernu zem
Fakt hustej obrázek!

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 1:21 am 
Ozářený
Ozářený

s0f píše:
Tak dnes, v piatok 13teho, keď som konečne dosiahol 13.level (kľúčový level, odomyká craft perky ako gun nuts 2 a ďalšie), som prišiel z dôvodov nepochopitelných o všetky nové savy. Najnovší mi tam ostal lvl2 asi tak 30min po opustení vaultu. A tak som sa nasral a splodil satana. Čo mi je asi nahovno, keďže Bethesda zrušila karmu v hre. To mi ale nezabráni aby som všetko vyhladil.

Priprav si prosímťa foťák, a odfoť ako sa budeš tváriť, keď zistíš, koľko NPC vo Fallout 4 je nesmrteľných.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 2:49 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

No tak to dopadlo jak jsme vlastně všichni čekali a ne tak jak jsme doufali. Nezbývá než hru nehrát, nebo si jí užít takovou jaká je, protože ta možnost tady opravdu je. Nepřeberné množství vylepšování zbraní, prozkoumáváni mapy (ne světa), akční řežba a spousta zábavy na plácku který nám Bethesda nachystala opravdu nejsou k zahození a jako bonus jsou tu všechny ty Fallout vychytávky jako vault, energozbroj, párači, pipboy a další. Stáčí se oprostit od toho že hrajete RPG a o zábavu je postaráno.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 12:58 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

MousseCZ píše:
No tak to dopadlo jak jsme vlastně všichni čekali a ne tak jak jsme doufali. Nezbývá než hru nehrát, nebo si jí užít takovou jaká je, protože ta možnost tady opravdu je. Nepřeberné množství vylepšování zbraní, prozkoumáváni mapy (ne světa), akční řežba a spousta zábavy na plácku který nám Bethesda nachystala opravdu nejsou k zahození a jako bonus jsou tu všechny ty Fallout vychytávky jako vault, energozbroj, párači, pipboy a další. Stáčí se oprostit od toho že hrajete RPG a o zábavu je postaráno.

A dále si uvědomit, že to je Skyrim with guns, protože můžeme mít zbraně s nekonečnem munice, zbraně, kterým se zvětšuje poškození v noci, zbraně, které dávají větší poškození za každou závislost na drogách a konečně zbraně, které střílí zelené kuličky radiace. A vekeré dialogy proklikat se zavřenýma očima, aby nám tou debilitou neexplodoval mozek. A raději se vyhýbat všem NPC. A ujišťovat se, že se to ve skutečnosti odehrává jen tři roky po válce.
S Templářema hrajeme Fallout-like LARPy (a nějakou dobu webgame), na kterých nejsou vaulty, energozbroje, pipboye a párači jsou tam jen zřídka, a vůbec ničemu to nevadí.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 1:37 pm 
Škandál Európy

No celkom som čumel keď som našiel ten 30kilový "junk jet". Sa to bojím i oskúšať, ale podľa všetkého to vrhá na nepriateľov random bordel z inventára ::knez

Serem na to, pestujem si ten perk jak pridáva +20% neautomatickým pištoliam a behám po pustine s trubkovým revolverom (lgend.) ktorý má násobitel x2dmg u prvého zásahu do nepoškodeného cieľa. Navyše mám ešte nejakú fičuru že keď strieľam z poddrepu, tak mi to tiež zdvojnásobuje. S touto synergiou (a raw dmg 30) dávam tým revolverom na prvý zásah skoro každého na strednej obtiažnosti.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 7:56 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Reinar píše:
S Templářema hrajeme Fallout-like LARPy (a nějakou dobu webgame), na kterých nejsou vaulty, energozbroje, pipboye a párači jsou tam jen zřídka, a vůbec ničemu to nevadí.

Však tohle mi dokázal Fallout 1.5 Resurrection i když tam bylo těch Páračů dost. Taky mně hrozně mrzí, jak Betheda ve trojce nevyužila potenciál Falloutího RPG systému a teď ho dokonce úplně odstranila. Na druhou stranu mně dost štve ten všeobecný hate. Je třeba slušně lidem z Bethesdy říct: udělali jste dobrou hru, možná i tu nejlepší, co jste zatím udělali, ovšem jako povinnost vůči fanouškům kořenů série, na které jste tolik vydělali, použít tyto zisky na vývoj opravdového Falloutu

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 8:40 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Akurát pozerám, že Codex vyňuchal vo F4 ďalšiu parádnu zbraň - zmrazovací plameňomet, do ktorého sa nabíja štandardné zápalné palivo. Pri každom zásahu spôsobí okrem tepelného poškodenia aj poškodenie mrazom za 10 HP a pri kritickom zásahu zmrazí súpera a znehybní ho. :ne:

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 9:06 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

:: smiřuje se a hledá inštalačku Resurrection ::

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2015 10:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Justy píše:
Udělali? Opravdu? Protože tady se ozývají i zarytí fandové F3, a to v dosud nevídaných počtech

aby né když tohle nemá skoro nic společného ani s Fallout 3 to už jsou hold zarytí fandové :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 38  Další