Mno, hru jsem si na zkoušku upirátil a upřímně, celkem se i bavím, dokud se tedy nesetkávám s pokusem o příběhový element, který mi zatím (nějakých 20 hodin) připadá, jako by ho psal dvanáctiletý kluk (příběh je strašně předvídatelný, některé monology jsou klišé až to bolí a heslo od báze Railroad frakce působí dojmem, že dělali konkurz mezi průměrnými čtenáři Novinek...). Ale po určitých úpravách v .ini souborech se to dá celkem i ovládat, stavění osad zabaví a crafting je super.
Akorát mě mrzí, že jsem už po nějaké desáté hodině na těžkou obtížnost měl endgame výbavu^2, aneb. tři energozbroje (z toho jedna BOSácká), Alien Blaster, který usmaží člověka v energozbroji na čtyři rány, cryo-...cosi, co na pár ran zmrazí Super Mutanta a lazerovou pušku, která si taky dokáže poradit se vším.

Náhodné legendary verze nepřátel jsou relativně zajímavá věc, mně už bohužel absolutně nic neříkající, bo s mojí aktuální výbavou smahnu legendárního párače na pár výstřelů... Ale ze začátku mi dávali zabrat a loot z nich byl pěkný, to zase jo.
EDIT: Btw. nikoho netankuje, že jsem členem dvou vzájemně znepřátelených frakcí, vůdci obou stran mě považují za naprosto loajálního a oddaného věci.

A bugl se mi čokl, po určité misi prostě zmizel. Ne, že by mě to trápilo, stejně jsem ho používal jako houbu na munici, ale stejně.