Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 11:59 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 2:56 pm 
.

F1 s hľadaním Nekropole na neho, zostáva 60 dní do konca vody a furt nemať jeho koordináty, toť správny stres ::kawaii

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 3:27 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj chlapi... hľadám niečo aby som videl odpoveď v dialogoch. Niečo som našiel ale blbne to a odpoveď prekrýva inú alebo nieje vidno čo tam píše...

Yes, NO, Sacrcastic a nejaká blbosť... to snáď ani nehrám Fallout. :)

Hra ma baví, ale chýba mi tam okrem perkov a SPECIAL aj klasické rozdeľovanie bodov do opráv, útočnej pušky, energetických zbraní, ... pri rozhovore tak akurát stačí charizma... alebo ešte som nevidel aby tam bolo, že som na niečo prišiel kvôli inteligencii alebo vede. Fallout New Vegas nebolo dokonále ale toto bol pre mňa kultúrny šok. Dostať power armor a minigun na levely 1 je silná káva... :D Aspoň že sa to postupom hry zlepší... Dosť ma otravuje starať sa o osadníkov že im musím niečo stavať, našťastie zatiaľ okrem postelí, obrany a jedla veľmi nič nechceli. Bude stačiť keď im budem iba pomáhať ak ich niekto napadne ( s čím nemám problém) alebo im budem musieť stavať fontánky a posekať trávnik aby boli spokojný? (Napíšte do spoileru). Príbeh ma zatiaľ necháva chladným... Žena je mrtva ale ja hľadam syna ktorý je možno mrtvy alebo má 100 rokov... ešte že ten pes tu je a robot. O zbrane sa fakt netreba starať? Nepokazia sa? :) Také typické pre RPG. Ako osobne nechápem načo niekto potrebuje preklad. Veď tie dialogy sú slabšie ako v Fallout Tactics... Veľa kritizujem čo? :) Ale napriek tomu píšem a tvrdím - baví ma ta hra. Neviem či to je len tým, že ďalší Fallout alebo tým, že sú tam veci, ktoré fakt človek potešia. No a pomáhať BOS alebo dokonca sa k nim pridať človeka poteší po FNV. Našiel som takú laserovu sniperku... a popravde dá sa s tým zmastiť celá rota. Problem je že na close combat používam orezanú brokovnicu a plne vylepšená 10mm mi príde ako plne využiteľná (oveľa viac ako zložité vylepšovanie samopalu čo som našiel ktorý dáva smiešny dmg). Veľa som nahádzal do inteligencie... nieje to chyba a zbytočné? Síce sa tu dajú ľahko dopĺňať aj body do hlavných SPECIAL (žiadne implantáty za kopu caps? omg) ale bojím sa, že nenájdem uplatnenie... (hackovanie... stačí upgradnuť hackovanie a môžte byť debil hoci s inteligenciou 1... ja mám pocit že tu hru robil niekto z enklávy). Niekedy mám pocit, že prostredie leveluje so mnou (dúfam že nie) a potom zase že je nepriateľ slabý ako čaj... ( kopa ghoulov je síce problém ale nie taký ako jeden jediný radškorpion???). Vylepšovanie a modovanie zbraní a power armoru je fajn... ale zbraň čo sa nezasekne po 500 výstreloch je v RPG čudná a o nejakom tom meči ani nehovoriac ale granát pod nohy poničí power armor tak, že všetky domáce spotrebiče padnú na oltár vlasti :D Už aby sa toho chytil nejaký moder. Mám pocit že som videl UFO (dúfam že nespoilerujem)... tak snáď ma čakajú krajšie zajtrajšky. Za každú radu resp. podelenie sa o skúsenosti budem rád. ... čo ty posratí synth chcú odo mňa veď ja mám robotov rád... vždy som ich vedel rýchlo vypnúť :D a teraz toto. Síla a česť.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 4:21 pm 
Vemeno
Vemeno

Nezkoušel někdo tento MOD ? http://www.eurogamer.cz/articles/2015-1 ... zi-textury

Dneska nahodím a byla by docela sranda, kdyby vše vypadalo prakticky stejně, člověk by se ještě hodil antialiasing na max. a jelo to plynuleji :D

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 4:29 pm 
Vemeno
Vemeno

Případně nechce někdo založit nové téma o módech do F4 ? ... jde o to, aby si spíš člověk vyměnil zkušenosti s tím že něco funguje, něco ne, něco má cenu stahovat, něco ne ...

Aby člověk nestahoval z Nexusu zbytečnosti, nebo věci, co mu ještě rozbijí hru ...

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 4:40 pm 
Ozářený
Ozářený

Booczech píše:
Nezkoušel někdo tento MOD ? http://www.eurogamer.cz/articles/2015-1 ... zi-textury

Dneska nahodím a byla by docela sranda, kdyby vše vypadalo prakticky stejně, člověk by se ještě hodil antialiasing na max. a jelo to plynuleji :D

Nemávam problémy s pomalým chodom hry, takže nie.

Lord Hagen píše:
Ale napriek tomu píšem a tvrdím - baví ma ta hra. Neviem či to je len tým, že ďalší Fallout alebo tým, že sú tam veci, ktoré fakt človek potešia. No a pomáhať BOS alebo dokonca sa k nim pridať človeka poteší po FNV.

Podľa mňa to je tým, že keď sa to vezme kol dokola, Fallout 4 je celkom kompetentná strieľačka. Len to nie je veľmi dobré RPG.

Voči Brotherhood of Steel sa mám celkom na pozore. Obzvlášť, keď sa nejedná o západnú "pobočku" (z Falloutu 1, 2 a New Vegas), ale o tých 'Muricánskych chujov z Fallout 3. Paladin Danse vyzerá v pohode, ale preslov šéfa Bratstva mi rozhodne znel skôr ako Villain Speech.

Reinar píše:
Citace:
Citace:
Citace:
http://fallout.wikia.com/wiki/Jet_Fuel
does it melt steel beams?
Obrázek

To je absolútne geniálne gifko. Odkiaľ to máš?

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 5:03 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Reinare, diky moc, hlavně, za pomoc rozjezdu, tady, snad to najdu. No a dál jinde, po mejch komentech to chlapci mladi, jaksi zabalili -na zbylých forech?!. No tady se to vydejchalo, jako na Doupěti, tam chrápou taky, hehe, tuhle klávesku, mi dneska prodali, ruskou bez diakritiky, to taky přepiskli v Tesku.To ma ještěe vylepší moji gramatiku a Slovanštinu celeho Balkánu, cha cha.
Jinak to vypada strašně, potvrdilo se , Respam, osvobozeny - Cleard: lokality se znovu hemží ,,Rudejma,, no zasoby se obnovily taky a tyhle questy zůstávají Nepotvrzeny, ale zátky a body dostaneš, potkal to ještě Někdo. Příjdu to zkusit i jinam jestli se to tam děje to samé! Na klávesách nenatištěný znaky, další BUG, ale u mne, chtěl jsem tu nejlevnějš. hecht.
Ten respam je BUG! Jako svině, co s tím, , a jenom u mne?! Prosim ozvěte se mi někdo, je to u questů od Bratrstva...předem děkuji. Tulák Ogden, Marcel od Zvonu.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 11:48 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 5:09 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Throre, mluvíš o šefovi Bratrů... Danse, nezačal Ti již dávat opakované Questy, je to BUG , jak noha: respam clear lokalit, mé jen půlka přežila?!, znova ji obsadí!? Snad to není jen na mé instalaci, buhehe? Dej vědět, díky Marcel od Zvonu, viz koment pod Tebou...

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 1:43 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 5:19 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Lord Hagen píše:
Ahoj chlapi... hľadám niečo aby som videl odpoveď v dialogoch. Niečo som našiel ale blbne to a odpoveď prekrýva inú alebo nieje vidno čo tam píše...

Yes, NO, Sacrcastic a nejaká blbosť... to snáď ani nehrám Fallout. :)

My tu o Fort Hagenu a sám pán pevnosti přijde... :-D Vím jen o tomto: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/619/?

Lord Hagen píše:
Dosť ma otravuje starať sa o osadníkov že im musím niečo stavať, našťastie zatiaľ okrem postelí, obrany a jedla veľmi nič nechceli. Bude stačiť keď im budem iba pomáhať ak ich niekto napadne ( s čím nemám problém) alebo im budem musieť stavať fontánky a posekať trávnik aby boli spokojný? (Napíšte do spoileru).

| SPOILER
Ne, nic zásadního s osadníkama dělat nejde. Prostě jim postavíš záhonky, zavlažování a nějakou obranu a čau, bavte se. Občas ta obrana, která je docela fajn v závislosti na tom, jak sis opevnění postavil. Taky se mi asi jednou nebo dvakrát stalo, že mi settler dal quest - běž tam, zabij X, zachraň Y.
Mnohem víc se tady uplatní hráčova fantazie - že si představuješ, jak tam ti lidi žijou a jak by vypadala potencionální obrana. Něco jako free build mod ve Strongholdu.

Lord Hagen píše:
Príbeh ma zatiaľ necháva chladným... Žena je mrtva ale ja hľadam syna ktorý je možno mrtvy alebo má 100 rokov... ešte že ten pes tu je a robot.
...
Ako osobne nechápem načo niekto potrebuje preklad. Veď tie dialogy sú slabšie ako v Fallout Tactics... Veľa kritizujem čo? :)

Příběh a dialogy jsou mizerné, ano, to si uvědomuje každý, kdo má vkus nebo není konzolovce. Téměř nulová reaktivita ze strany hráčovy postavy. Po vylezení z Vaultu mělo následovat tak 10 hodin reálného času nějakého filozofování a hororového survivalu, ne další díl Ramba. Ale co už, ta hra je dělaná pro lidi, co sednou do gauče, pustí hru a chcou se v každém okamžiku cítit awesome (Todd Hownard, 2015) bez nějaké mozkové zátěže.

Lord Hagen píše:
Niekedy mám pocit, že prostredie leveluje so mnou (dúfam že nie) a potom zase že je nepriateľ slabý ako čaj... ( kopa ghoulov je síce problém ale nie taký ako jeden jediný radškorpion???).

Ano, je tady určitý level scaling, nicméně je mapa i rozdělená na lehčí a těžší oblasti, viz giga mapa.

Thror píše:
Reinar píše:
Citace:
Citace:
Citace:
http://fallout.wikia.com/wiki/Jet_Fuel
does it melt steel beams?
http://i.imgur.com/97bQ3GH.jpg

To je absolútne geniálne gifko. Odkiaľ to máš?

Z Pekla.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 11:34 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Dík za info... a aj mapu.

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 1:30 am 
Škandál Európy

Booczech píše:
Případně nechce někdo založit nové téma o módech do F4 ? ... jde o to, aby si spíš člověk vyměnil zkušenosti s tím že něco funguje, něco ne, něco má cenu stahovat, něco ne ...

Aby člověk nestahoval z Nexusu zbytečnosti, nebo věci, co mu ještě rozbijí hru ...

Tak ak sú mody už aktuálne, kľudne môžme založiť téma Fallout 4 moding. Ak niečo k tomu máš ontopic, založ, ja to len prípadne pozmením v názvu. No problem. Ale vo finále viac než 10 tém v F4 fóre mať nechcem, kvôli prehľadnosti.

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 1:39 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Fallouti, tak jsem zase tuná, konečně se to hnulo a pár Bos - ejch to odneslo. Kell šel do kelu a ten druhej Šáša si zahrál na Sněhuláka, hecht, ale cukal se tyhle legendy jsou pěkně tuhá, chce to Ty silný, pumelice...Házet to přes rameno a pelášit než to bouchne a pak ranu z milosti, hej, na férovku příliš silné, tož mám redio za sebou.
Přilítli vážky s lodí, ale nevím ? Prečo, jesti akce proti rudejm, pomoc v Boji? tak přeji Laku noč a Díky Tobě, Reinare, no u těhle dveří jsem už byl s Valentinem...a nic sa nevyšpekulovalo, byly trochu jinde, takže o spoiler nešlo, hehe. Díky Tulák Ogden, Máca.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 11:53 am, celkově upraveno 3

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 1:59 am 
Vemeno
Vemeno

Marcel od Zvonu píše:
Ahoj Fallouti, tak jsem zase tuná, konečně se to hnulo a pár Bos - ejch to odneslo. Kell šel do kelu a ten druhej šáša si zahrál na Sněhuláka, hecht, ale cukal se tyhle legendy jsou pšknš tuhá chce to Ty silný, pumelice..Házet to přes rameno a pelášit než mto bouchne a pak ranu z milosti, hej, na férovku příliě silné, tož mám redio za sebou
Přilítli vážky s lodí, ale nevím ? Prešo, jesti akce proti rudejm, pomoc v Boji? tak přeji Laku noč a Díky Tobě, Reinere, no u těhle dveří jsem už byl s Valentinem...a nic sa nevyšpekulovalo, byly trochu jinde, takže o spoiler nešlo, hehe. Díky Tulýk Ogden, Máca.

Četl jsi to po sobě? ::shock

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 2:56 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Saber, no vidím jen 2x, zbloudilé ,,ě,,...ruská kláveska(nejsou popsané klapky, he), je to dobrej výkon, nééé. No děvče mluvíš se STarcem od Atari... 90. léta a od škol daleko, je důležitá informace ze hry a ta tam je. Bude mi 64 let a jukni se na mne na Doupěti.net, na rajce.cz pod: marcelzvon a taky na Bůčku é Fastbooku, i tam jsou mé fotky můžeš i googlit, hej . Těším se na Tebe na majlu, předem díky, a copak jsem Tě nerozveselil, pravými zážitky z hraní? Jo je to Slovanština z Balkánu, Moravy i Čech. Máca od Zvonu.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 12:10 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 3:49 am 
Vemeno
Vemeno

Prosím vás, v jaké lokaci se dají sehnat dobré zbraně a v jakých místech to asi je. V FNV byli Pašeráci zbraní(antimaterialova puška),Miki a Ralf(granátomety), Stříbrná horečka(energetické zbraně), obchodní stanice 88(spíš jen náboje)

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 5:54 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Moula,je to takhle, musíš potkat Syntetiky, Supry, či od někoho Legendární bojovníky, bacha je to poukázka na sebevraždu...jedině z minama a granáty...máš šancu to vydejchat(ze začátku, cca 15 levlu, radši LŠIFT a prýýýč, než naběhne ten s Atomem.), hledej Šmudlo...soráč, nedalo mi to. Bunkry, kruhové Radary(maj podzemí.) a Forty, kde by se mohly nachátzet Army bedny s Hvězdou. byli i kdekoliv jinde) , no a chce to taky!!! Odemykz a Hákování na Mástra a více. Ja a nacpat taky do střelby: auto a po jedné raně(snajprovky, že!). To co neodemkneš, napiš do Warbuchu a zakresli do svojí mapy - nakresli si ji na hodně velkej kus Papíru nebo slož s A 4 nebo A3. Vem si vozik,plný střeliva a flašek, a snaž e neminout dle ikon na kompasu, vše co se Ti tam objeví,...Kompletní průzkum bojem, to ti jako průzkumák mohu jen doporučit. Ušetří Ti to spoustu času při plnění Questů,Šafle HORE, A zase přijdi si popovídat, jak se bavíš a jak Ti to jde, hehe. Veselé historky a problema ehm, neštěstí druhých...potěší každého ,,kamaráda,,. No a zase se ozvi, ju. Serž Ogden, Rogers Rangers, é Máca od Zvonu, nějak se blíží ráno a Bílý Den, Brou, Laku noč.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 12:05 pm, celkově upraveno 2

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Další