Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv čer 19, 2025 12:14 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 6:09 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Hai Justy, jo i ze začátku můžeě najít něco slušnýho a pár čtverců prozkoumat. Máš pravdu, ale je to jen pro kutily, hehe na vojně měli pro mně jen maskáče a sapíka vybaleného z NZetu, sklapku plnou vazelíny - Super kosa! Chodila na flek i na 300 metrů! Do přísahy jsem dupal v sandálech a v keckách s plandavžmi nohavicemi až na zem za četou , abycn jim nedělal vostudu a nerozvracfl morálku...Švejk hadr. Brou Máca, ty máš taky nočnú u stolku. No ozvi se, zajímáš ma zbrojíři Justy.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 11:57 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 9:32 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Marcel od Zvonu... no jasné už si spomínam. Starý spamer z čias Gothic III :) Vidím, že si sa nezmenil :) ::knez

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 11:30 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Lorde Hagene, mým humorným komentíkům říkat Spam? Celý Doupě se válelo smíchy, když jsem to rozjel, he. No budeme poudat, jak se nám hraje Fallout 4, když už som si tě kupil, tak tě přeci nevyhodím, tož Tě rád vidim. No mohu jen upřimně poděkovat za herní podporu všem co tyhle stránky vytváří, a vytvořily. Slabší hráč, tu vždy našel záchranu a kamarády, aby mohl pokračovat dál, lépe a radostněji, uf. Komu čest , tomu šest. Zdraví Tebe a všechny a snad se nám to podaří dohrát, no doufejme. Tak ten Respam Clear lokalit, Rudejch a obnova obsahu truhel a skříněk je Bug anebo nen? Díky dost ma to trápí. Bílý Den, Tulák z Plání Falloutů, Máca od Zvonu. Jo Zlaté časy Doupěte a Party na něm je bohužel pryč, nehraje se, jen se žvaní na Smetu...

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 12:33 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

s0f píše:
Tak ak sú mody už aktuálne, kľudne môžme založiť téma Fallout 4 moding.

Já už mám 15 aktivních modů. ::)

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 5:03 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Justy, no necháme toho, a necháme do teho hupsnout, někoho dalšího, ale Ptákovina na Přizabití Hamrem to je! Prosto jsem to vypapkal, ale je to dobré na nahrabání levlů, a matroše, hej. Ale furt mi není jasné co zmohou bez pěchoty, taková rota maníků by to spláchla s pomocí našinců?!, je to všechno. jak viděj - slyšej Vážky, tak se všici vypařej, aha. To je zase situéjšn. Já sa vrátím,,Dagu,,. Díky Máca.

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne úte lis 24, 2015 7:38 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 5:26 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Bože, lidi pořádně potkávají BoS a je to super!

Ale to jsou technofašisti a zmrdi a chtěji vlastnit všechny technologie a zničit všechny ostatní a provést genocídu! V F3 je měli správně!

"Brotherhood of Steel: Wasteland Nazis."

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 5:35 pm 
.

niekto žerie filozofiu Mr. Housa z FNV :D

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 6:31 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Mají opravdu vynikající strategii. Jen za poslední dva večery v mé hře ztratili 2 vertibirdy během nějaké bezpředmětné přestřelky země-vzduch. Vybuchují hezky.

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 7:03 pm 
Vemeno
Vemeno

Zjistili jste co se má udělat v The Castel abych se dostal za ty dveře? Dostal jsem quest od ty ženský. A nevím co pak po mě chce, když jsme u zavalenyho vchodu. Dik

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 7:47 pm 
Vemeno
Vemeno

Justy píše:
Reinar píše:
Mají opravdu vynikající strategii. Jen za poslední dva večery v mé hře ztratili 2 vertibirdy během nějaké bezpředmětné přestřelky země-vzduch. Vybuchují hezky.

Jo, na to jsem docela čuměl. Rubal jsem zrovna vrakoviště, kde měli tábor supermutanti, a začal se mi do toho montovat vertibird.
Docela efektní CAS, identifikace cílů ale bohužel na slabší úrovni, tak jsem radši zalezl a čekal, až se to přežene.
Najednou BUM, šleha jako svině, všude kolem hořící trosky a mrtvoly.
Supermutant butcher s automatyčnou lejzrovkou: 1, Bratrstvo plechové pracky: 0 ::rock
Moula 88 píše:
Zjistili jste co se má udělat v The Castel abych se dostal za ty dveře? Dostal jsem quest od ty ženský. A nevím co pak po mě chce, když jsme u zavalenyho vchodu. Dik

Ježiš, chlapi, jestli neumíte anglicky ani tolik, abyste se prokousali bethesďáckýma questama typu "následuj kompas a klikej na věci, označené šipkou", tak si počkejte na češtinu.
Nebo aspoň specifikujte dotaz líp než "mám quest od tý ženský, sem u takových dveří, co mám dělat?"

Já jsem tam napsal v jaký lokaci a co po mě ona chce. Všechno tam je. Anglicky umím jen základ plus google. Predpokladam, že ty zas neumis italsky

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 7:59 pm 
Vemeno
Vemeno

Už nic už to mám :-)

PříspěvekNapsal: úte lis 24, 2015 8:49 pm 
Škandál Európy

To je nejaký troll beztak, podľa nicku.. Aj ten druhý.. Za 15 rokov na VŠB by som si už aj skúsil niekoho zabanovať, hmm

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 12:03 am 
Vemeno
Vemeno

Nějak nechápu co mate proti Brotherhood of Steel. Nebýt jich ani by jste nedokončili F1.
A oproti NV zde zase mají dostatek prostoru pro působení za což jsem rád. A alespoň se pustina tváří že se tam něco děje.... bojuje...
Brotherhood of Steel forever.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 12:59 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

chekotay píše:
Nechcete někdo napsat nějaké aktuálky o F4? mě tyhlencty střílečky moc nebaví a psát o nich ještě míň. :-? Třeba Reinar by se mohl pochlubit svými 15 mody, Bodkin napsat tu recenzi... ::)

O F4 čtu tohle fórum a to od RPG Codexu. Ty dvě komunity jsou si dost podobné (jen tam jsou víc agresivní a víc hardcore) - a názor na F4 je stejný. A ani tam nikdo nechce napsat F4 recenzi :D Jen tam to "tak kdo na to udělá recenzi" píše víc lidí - uživatelů, zato tady jeden - admin :) Začínám té hry mít dost a formují se ve mně nějaké myšlenky, tak třeba i něco napíšu, uvidíme.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 5:55 am 
Škandál Európy

No ja musím tiež uznať, že som to už 4 dni nezapol a hrajem namiesto toho hearthstone furt

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Další