Ahoj Tlw, prosím Tykej ma, činila tak děcka v oddíle(v předškolce taky 5-6 let) ji od 6 - 7 letech, hech, já totiž nikdy se nestal Dospělákem. Cejtím se tak na těch ,,25,, ale nééé, když ma berou Záda , jauwajs, kdo ma vrážá nuož do chrbta, to nic jen skříplé Nervíky sedací a zima na krku. No asi 10x jsem to zkoušel propojit, nakonec ten vnější,, pindík,, se chytil a bylo potvrzeno a jelo se dál, hej a díky, napsat,,space,,bylo pro tydýta Mácu jaksi málo. Na Netu jsem našel, přesně Tu samou(autor) Mapu F4 jako byla u F3, s popisovanými objekty a interaktivní! Bethesdovi musely hodně opravit terén a měřítko, aby se jim ty významné objekty Bostnu, tam vůbec vešli a přitom v reálu to není na cca 3 - 4 Km: herní plocha, ale na 40 - 50 Km! Prostě na Auto a né Pěšmo, no to musela být fuška, hehe... křečkuju Levly : 35/cca 130 hodin od 11.11., to to letí(díky Bugu,,BO,, a již to vypadá lépěji. občas se při průzkumu bojem zadaří vydupat skvosty z: Legend, Bosů a Army beden, he i trezorů i když, i do Maestro/Expert dovedou nas - rat jako do tej jejich škatule! Já damage kolem 150, s Brnčem 120, je to fakt ŠAFLE HORE, bleskový nAtak z bšhu se střelbou po všem co zaclání, blikr za roh nebo do místnosti, přezbroujit a dal,,tři pankovia,, sú na riadu, von ten SuprMuta zase na kontakt Bubnu nebo lejsru, není tak tuhej a nestaěí dobíjet nato střílet abv souzněl s tebou. jo ehm nesmí Tě zaskočit ti Tři ze všech stran, jo sou v hromadě , tak prýýýč a přes záda na ně sypat granáty a miny, či mít zaminováno již cestou k nim, hecht taky si dobře naběhnou a ustelou, a Bacha Ty brizantnější náplně si po Vás šáhnou hodně daleko!...ten rošt z krbu ,,keškeban,, či tak nějak je vlastně ako šafle...pravda hraju... ne Hadr, ale Mittel, podruhý si harda již dám, he...Fíha!, vskutku, jeden barák pro MinutenMany je Clear a zčersva, 10 minut po, ten samej Quest mám od Bratrů a Hups Clír z mapy vyšuměl, no to se takhle Nikdo nedočká, aby ta pakáž vysmahla z Falloutu - Bostnu a okolí!? A to vidím jen Já? Prej z Jetu, checht, všechen fet odletí na Fčelkách , a do flašek. To je jeden ze zdrojů zátek pro tuláka Marcela: 1 JET! - Dvě fčelky Máji s,,. 308,, na zadku!, hecht, že. A huž je hodinu Pátek , Brou, jdu je Šajtány prohnat po Pláních, Serž Ogden od Rogers Rangers, občas i Máca.
|