Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 8:39 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 12:38 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Tlw, prosím Tykej ma, činila tak děcka v oddíle(v předškolce taky 5-6 let) ji od 6 - 7 letech, hech, já totiž nikdy se nestal Dospělákem. Cejtím se tak na těch ,,25,, ale nééé, když ma berou Záda , jauwajs, kdo ma vrážá nuož do chrbta, to nic jen skříplé Nervíky sedací a zima na krku. No asi 10x jsem to zkoušel propojit, nakonec ten vnější,, pindík,, se chytil a bylo potvrzeno a jelo se dál, hej a díky, napsat,,space,,bylo pro tydýta Mácu jaksi málo. Na Netu jsem našel, přesně Tu samou(autor) Mapu F4 jako byla u F3, s popisovanými objekty a interaktivní! Bethesdovi musely hodně opravit terén a měřítko, aby se jim ty významné objekty Bostnu, tam vůbec vešli a přitom v reálu to není na cca 3 - 4 Km: herní plocha, ale na 40 - 50 Km! Prostě na Auto a né Pěšmo, no to musela být fuška, hehe... křečkuju Levly : 35/cca 130 hodin od 11.11., to to letí(díky Bugu,,BO,, a již to vypadá lépěji. občas se při průzkumu bojem zadaří vydupat skvosty z: Legend, Bosů a Army beden, he i trezorů i když, i do Maestro/Expert dovedou nas - rat jako do tej jejich škatule! Já damage kolem 150, s Brnčem 120, je to fakt ŠAFLE HORE, bleskový nAtak z bšhu se střelbou po všem co zaclání, blikr za roh nebo do místnosti, přezbroujit a dal,,tři pankovia,, sú na riadu, von ten SuprMuta zase na kontakt Bubnu nebo lejsru, není tak tuhej a nestaěí dobíjet nato střílet abv souzněl s tebou. jo ehm nesmí Tě zaskočit ti Tři ze všech stran, jo sou v hromadě , tak prýýýč a přes záda na ně sypat granáty a miny, či mít zaminováno již cestou k nim, hecht taky si dobře naběhnou a ustelou, a Bacha Ty brizantnější náplně si po Vás šáhnou hodně daleko!...ten rošt z krbu ,,keškeban,, či tak nějak je vlastně ako šafle...pravda hraju... ne Hadr, ale Mittel, podruhý si harda již dám, he...Fíha!, vskutku, jeden barák pro MinutenMany je Clear a zčersva, 10 minut po, ten samej Quest mám od Bratrů a Hups Clír z mapy vyšuměl, no to se takhle Nikdo nedočká, aby ta pakáž vysmahla z Falloutu - Bostnu a okolí!? A to vidím jen Já? Prej z Jetu, checht, všechen fet odletí na Fčelkách , a do flašek. To je jeden ze zdrojů zátek pro tuláka Marcela: 1 JET! - Dvě fčelky Máji s,,. 308,, na zadku!, hecht, že. A huž je hodinu Pátek , Brou, jdu je Šajtány prohnat po Pláních, Serž Ogden od Rogers Rangers, občas i Máca.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 2:49 am 
Vemeno
Vemeno

Tak po delší době se sem podívám. Hlavně kvůli reakcím na čtyřku. Pročítám, pročítám, dobře se bavím, občas od srdce zasměju ...

A pak že není na Fallout 4 nic dobrého!

::cool

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 4:28 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Mr Pectře, ty si umíš vymejšlet a máš na to papíry? Já jo... Jo sranda muší bejt i kdyby fotra... No, vona se Ta F4 jinak hrát nedá, muší se zahránit, co ještě stojí za pokus o hru! Průzkum bojem, podklad pro vlastnú mapu tohohle,,Krcálku,,...najít svůj brloh, uzmout do NZetu, do svých bunkrů pár Okovanců + baterie 3 -5 reuerva/na kus, přitom tom se i pochlapit, sehnat špicové zbraně, a flašky, mám strašnou žízni, když kolem bzučí včelky a vyrazit za kvesty a levly - mám jich zatím 36 za 140 hodin ,,Hry dočista. nastrkal jsem vše do kradenic a kvérů, když FPS, tak bude!,,. Jo potkaj Tě vesele chvile z natáčení s Humanoidy , zviřátky i s umělotinami, hecht, ale připadám si jako v ,,Serious SAMovi 1+2,, Stalkerech, no i na ně F4 nemá Gebíry, či v ohni Stalingradu, přepískli to šeredně. Proč v nejlepší přijde nějakej Jouda é Joowoda, či Beth, který to po III. dílu, no i v něm,...všem zkazí, byla by to řada,...huž mlčim. Tož vítaj a pobudeš déle?, Máca od Zvonu. Místní klaun a taky Tydýt od Atari, zatím len na zkoušku...

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 10:56 am 
Zelenáč
Zelenáč

Lord Hagen píše:
....Skôr ma udivuje že 3-4 rany s vylepšenej sniperky je menej ako hodený granát len tak naverím boha,...

No, mě by teda víc překvapil opak. Sniperka neni nic víc a nic míň než precizně zpracovaná puška s kvalitním dalekohledem a pokud se netrefíš do vitální zóny, tak se zásah z pušky dá nějakou dobu celkem slušně ustát, zvlášť pokud je zasažený člověk obrněný, nafetovaný, plný adrenalinu a ještě k tomu daleko. Jsou známy případy, kdy lidé nějakou dobu fungovali a byli schopní bojovat i po několika zásazích z kulometu.
Zato obranný (tříštivý) ruční granát je nějakejch 10 - 20 deka vysoce brizantní výbušniny nacpaný do (zpravidla) ocelovýho pláště, kterej se po výbuchu roztrhne na stovky nebo tisíce fragmentů, který maj smrtící účinek 100-200 metrů. Kromě toho na blízko zabíjí i tlakovou vlnou a žárem (zplodiny výbuchu maj pár tisíc stupňů a obrovskej tlak, i když účinek poměrně rychle klesá se vzdáleností). Útočný granáty nemaj ty fragmentační účinky, je to v podstatě výbušnina nacpaná v plechovém nebo plastovém obalu, zato mívají víc výbušniny a ničí "pouze" tlakovou vlnou, takže jsou účinné na mnohem menší vzdálenost. Dneska už jsou moderní univerzální granáty, na které se dá navléknout fragmentační "kabátek" pro zesílení účinku. Ty už jsou opravdu účinné. Ve Falloutu jsou ovšem ještě staré klasické ocelové fragmentační granáty.
Na rozdíl od poměrně hladkejch průstřelů střelou ráže .308 působuje ruční granát opravdu masívní a drastický poranění, obzvášť v uzavřených prostorech.
Naopak mě příjemně překvaplo, jak silný efekt mají granáty a výbušniny v F4 (nebo spíš nepříjemně, vzhledem k tomu, že jsem to většinou já, na koho letěj).
Co se týče raket, tak tam záleží jakou mají hlavici. Pokud nějakou kumulativní protipancéřovou, tak ty jsou proti živý síle celkem naprd (mimo přímýho zásahu, samozřejmě), tam je energie výbuchu soustředěná do úzkýho paprsku, kterej propálí pancíř. Mimo paprsek jsou poměrně neškodný.
Jinak teda z pozice cíle nemám pocit, že by byly rakety v f4 nějak málo účinný, vzhledem k tomu, jak mě dokážou pocuchat i přes heavy combat armor.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 12:42 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ale áno... to ja všetko beriem (mimochodom mám .45 cal sniperku čo používa mám taký sladký pocit pištolove náboje čo by veľa vysvetľovalo) ale preto ma potom ešte viac udivuje slabšia sila toho raketometu... fakt sa viac oplati hodiť dva granáty do priestoru (nehovorím rovno pod nohy) ako dať presnu ranu do tela... ale toto je fakt najmenší problém pre mňa, minigun potrebuje tiež tých nábojov viac (ale tam to nikto nepočíta :D ). Proste som si zvykol z nemeckého "jede schuss eine russ" dávať smrteľné bozky zo sniperky, tak si budem musieť počkať na caliber .50 Som nízky level tak ten drop asi nebude slávny ale lejzrovu sniperku často nemôže užívať lebo náboje sa rýchlo míňaju... mimochodom ta combat shotgun je luxusná... konečne poriadna brokovnica na close combat.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 12:48 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Shane,...a byl to Šejn. No vono to funguje tročku jinak než v reálu. Ranu od Snajperky kolem 150(když střílí Ogden, he), asi nevydejcháš a do druhé rany pro jistotu sa nevzpamatuješ. Ten šoking po zásahu se jim opravdu povedl! To se musí nechat... a to samé: brok a lejzr. Nemluvě o lepších granátech a minách. Při normálu Tě zachrání dlouhej skok okamžitě jak to bouchne, či ještě letí. Záleží taky na ráži a kadenci a jak má nepřtel vypiplané perky, hehe, a bacha na smečku čehokoliv i pro mne platí: Bič - Šift a rýchlo prýýýč. No a nevylepšenej POWER, je na Draka, hodně jsem jich už poslal do šrotu a mne 3x zabili, než jsem dolez do Bunkru: Atomovka od Suprmuta, 2 muchy+2 komárci, a svorka psů mu ukousla nohu, fakt bez vylepšení je zbytešnost ten šrot tahat dom,jedinš tak na rozebrání. Craft jde zatím kolem mne, kromě těch musů do questů, je to na tydýta Mácu privela, hej- Ty Behmoti od kostela jsou nějaký retardovaný, motaj se tam jak nudle v bandě, to ve Falloutu 3 byla jiná káva(u Radia), ten Blbec W10 mi tvrdí, že je nekomptabilní s F3 goty? ještě, že má old Psa s XP v záloze), že. No ten Třetí šel do močálu již po 20-ti fčelkách.308...Koukal jsem, munutenmani v maskáčích mi bránili kostel na Jihu. Dobré ráno, cožé je po poledni, není možná?!
Tož posnídat a znovu do boje, jo jeden větrník mi vybouchl za kostelem(já to nebyl?), ten serž tam stal jak zmoklá slepice, co zbyla posledná v kurníku. Já se jim divím, takhle se proti guerille přeci nebojuje?! Zdraví věechny Máca od Zvonu, občas serž Ogden od Rogers Rangers, 36 levl /145 hodin...

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 6:02 pm 
Zelenáč
Zelenáč

.45 je na sniperku málo. Combat rifle v tý ráži je ale moc dobrá. Na začátku jsem si postavil trubkovou sniperku, ale ta je naprd naprosto ::roll
Lovecká puška v .308 je mnohem lepší a teď jsem ukořistil loveckou pušku v .50 a to už jde. (jen mě tam štve, že má Hunting Rifle kliku závěru na špatný straně). Ale stejně, už se těšim na pořádný mody na skutečný zbraně.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 7:26 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Admine Chokatoyi, co jsem měl špatně, že to skončilo v kanál Netu, datluji jedním prstem a je to pro mne docela náročné. Děkuji za vysvětlení a poučení, i zodpovězení mého dotazu. Marcel od Zvonu. PZ: tohle odešlo normálně a příspěvek do diskuze se již 2x vypařil(před tímhle dotazem i po něm)...SZ pro Tebe odešla taky normálně?!

Naposledy upravil Marcel od Zvonu dne sob lis 28, 2015 1:51 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 9:12 pm 
Vemeno
Vemeno

shane píše:
.45 je na sniperku málo. Combat rifle v tý ráži je ale moc dobrá. Na začátku jsem si postavil trubkovou sniperku, ale ta je naprd naprosto ::roll
Lovecká puška v .308 je mnohem lepší a teď jsem ukořistil loveckou pušku v .50 a to už jde. (jen mě tam štve, že má Hunting Rifle kliku závěru na špatný straně). Ale stejně, už se těšim na pořádný mody na skutečný zbraně.

Tak .50 je už protipancerova munice. Použivaná např v M101 atd. S tím mechanizmem máš pravdu mněl by bejt na pravou stranu.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 9:44 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Ani ta .50 hunting rifle není žádná sláva. Mám 4 body v Riflemanovi (+80% poškození, 25% armor piercing), puška má poškození 115 + 15 fire (legendární zbraň). Na very hard, sneak attack headshot na jednu ránu sundávám akorát ty slabší protivníky, třeba Gunners Conscript. Jako základní, heavy duty zbraň používám combat rifle s powerful receiverem, 88 poškození, slušná kadence, vpředu bodák. Až budu mít gun nut na 4, tak můžu předělat na .308 munici a zvednout to na 102 poškození s větší kadencí, kdežto hunting rifle už lepší nebude. No a taková assault rifle je jako semi-auto úplný křáp a i jako automat zaostává. Má větší kadenci než combat rifle, takže to možná ve výsledku bude mít podobné DPS, ale za víc peněz. Kdyby aspoň dobře vypadala...

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 10:13 pm 
Ozářený
Ozářený

Práve som sa pobil so svojím prvým Assaultronom. Bolo to veľkolepé. Už je mi jasné, že najväčší zabiják melee postáv nie sú trápni suicide supermutanti, ani deathclawovia, ale bugnutí assaultroni. Prečo:
  • Assaultron dokáže dosť rýchlo útočiť zblízka, vaše blocky mu neprerušia útok, a svojimi útokmi vás dokáže bez akýchkoľvek problémov stun locknúť.
  • Dokáže blockovať, aj uprostred útočnej animácie, a samozrejme keď blockne tak dostane 0 damage, a vás pošle do staggeru ako svojimi útokmi.
  • Keď si začne nabíjať svoj laserový xicht, generuje okolo seba auru, ktorá dáva extrémny damage. Hpčka vám rapídne zrazí na nulu za 1,5 sekundy. A najlepšia vec je, že táto aura okolo Assaultrona zostáva aj PO JEHO SMRTI. Takže aj keď sa vám podarí perfektná kombinácia pribehnutia a seku, okamžite zapnúť VATS a zabiť ho... tak môžete chcípnuť proste len tak, na ceste preč. Rád by som dal extra dôraz na to, že tá aura okolo neho je akonáhle mu začne svietiť xicht, nie až keď z neho vypáli ten svoj laser.

Celkom vtipné bolo aj moje stretnutie s Raiderom v Power Armore. Ja som bol ozbrojený ozubeným elektrickým mečom čínskych oficírov, on mal nejakú pipe rifle. Raz som doňho sekol, zobral som mu polovicu HP, odleteli mu všetky kusy power armoru, že na ňom zostala len tá úplná kostra, dokonca som ho aj odzbrojil, to vďaka perku na melee zbrane... a potom ma začal biť päsťami. Vďaka power armoru nimi robil celkom solídny damage, a útočil tak rýchlo, že som mal presne nulovú šancu zahnať sa po ňom mečom. Strašne frustrujúce, že ako postava zameraná na boj zblízka proste nedokážem efektívne útočiť na iné postavy bojujúce zblízka. Bol by ma umlátil päsťami keby som nezapol cheat na ignoráciu staggeru (VATS) a nezabil ho na jeden sek.

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 11:13 pm 
Ozářený
Ozářený

Fallout 4 podľa mňa nie je urobený tak, aby sa dal prejsť bez jediného zabitia. Neviem si ani predstaviť, že by sa to dalo spraviť s non-stop sneakovaním. Fallout 4 nie je Stealth hra -> k strašne veľa dôležitým objectives vedie presne 1 cesta, väčšinou cez úzky koridor, a často v ňom sú turretky a nepriatelia. Hry, ktoré sú dizajnované na stealth, mávajú spôsoby, ako sa takýmto choke pointom vyhnúť (alebo ich zneutralizovať).

Prečo v budovách, ktoré sú cez cestu od Diamond City, sa nachádzajú super mutanti? Veď Diamond City majú ešte aj strážnikov na cestách vonkajších. Oni snáď nič nerobia. Mám pocit že ľudia čo umiesňovali nepriateľov vo Fallout 4 sa snažili zaplniť všetky miesta non stop súbojmi bez štipky pomyslenia na logiku umiestňovania. Prečo sa teritóriá slabučkých Raiders s nesmiernou pravideľnosťou prelínajú s oblasťami so Super Mutantmi? Prečo okolo seba nemajú chránené ľudské osady ani 10 metrovú bezpečnú zónu?

PříspěvekNapsal: pát lis 27, 2015 11:17 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

chekotay píše:
Jak to tady tak čtu, musím se zeptat: Jak těžké to podle vás bude zahrát bez jediného zabití? ::scratch To bude chtít asi hodně plížení, co?

Nekonečně těžké, šance je přesně 0%. Minimálně 2 hlavní úkoly spočívají v zabití nějaké postavy, abys z ní získal určitý předmět. Se s tim smiř. Už to není RPGčko. Zahraj si Dex. Vývoj postavy tam je podobný, dialogy, úkoly a postavy jsou zajímavé a často se můžeš prokecat nebo proplížit.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 1:17 am 
Ozářený
Ozářený

chekotay píše:
Já to nechci sneakovat, já to chci ideálně prokecat! (Ok, postel je taky řešení, zrovna včera jsem kupoval Vica se slevou... :D )

Keď už spomínaš, stále neviem, či je vo Fallout 4 nejaký sex, s výnimkou vleklých románc so spoločníkmi. Stále som nenatrafil ani na jednu prostitútku.

PříspěvekNapsal: sob lis 28, 2015 1:45 am 
Škandál Európy

Thror píše:
chekotay píše:
Já to nechci sneakovat, já to chci ideálně prokecat! (Ok, postel je taky řešení, zrovna včera jsem kupoval Vica se slevou... :D )

Keď už spomínaš, stále neviem, či je vo Fallout 4 nejaký sex, s výnimkou vleklých románc so spoločníkmi. Stále som nenatrafil ani na jednu prostitútku.

Ani kurvy, ani deti ktoré by som mohol kosiť laserovým gattlingom, ani dvojhlavá hydina ani cibula v dome neni, ale mačky hej, na to by ich bolo :x

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Další